2 - 8 Şubat haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yabancılar, yurt dışı bağlantılar, amaçlarınız ve hedeflerinizle ilgili konularda sizi yanıltan durumlar sebebiyle zor durumda kalabilirsiniz. Ancak gruplarla olan işlerinizde ve organizasyonlarla ilgili konularda şartları siz oluşturabileceksiniz. Çarşamba günü aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Gruplar içersindeki bağlayıcı şartları ortadan kaldırabilirsiniz. Sınırlarınızı genişleteceğiniz, risk alabileceğiniz fırsatlar için şartlarınızı düşüneceksiniz. Bireysel isteklerinizi ve amaçlarınızı gruplar içersinde gerçekleştirebilme olanağı bulacaksınız. Ancak bu fırsatları değerlendirirken sizi aşan şartlar için sözler vermemeye dikkat edin. Kendinizi zorlanacağınız konumlara sokmayın. Yabancılarla bağlantılar kurabilir veya herkesle paylaşacağınız konuları belirleyebilirsiniz. Amaçlarınızla ilgili adımlarınızda sizi rahatsız eden noktaları gruplar içersinde tekrar düzenleyebilirsiniz. Gruplar içersinde abartılı tepkiler verebilirsiniz. İstekleriniz konusunda abartılı davranışlarınız olabilir. Cumartesi koşturmanız gereken işler olabilir. Pazar günü ilişkileriniz önem kazanıyor. Sizi güçlendiren faktörün ilişkilerinizdeki paylaşımlar olduğunu fark edebilirsiniz. Romantizm kazandıracak.

BOĞA

Ortaklaşa işlerinizle, başka kaynaklarla ilgili yaşadığınız zorlukları farkına varabilir veya sizin zannettiğiniz şartlarda olmadığını düşünebilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmeleriniz ve çalışmalarınızla bu zorlukları tekrar organize edebileceksiniz. Gireceğiniz gruplar veya konumunuz değişebilir. Kendinizden ödün vermek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba günü aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda alacağınız kararlar olabilir. Amaçlarınızı gerçekleştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Yaşam biçiminizi de ilgilendirecek kararlar iş hayatınızda kendinizi göstermenize de destek olacaktır. Bu hafta başkaları için veya başka kaynaklarla ilgili yapacağınız çalışmaları düzene koyabilirsiniz. Yaşamsal alanınıza dair ve yaşamınızdaki amaçlarınız için kendinizi aşan sözler vermekten kaçınmanızda fayda var. Hafta sonu bireysel konularınızla ilgili arkadaşlarınıza danışabilirsiniz. Sizi etkileyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER

Toplumsal hayatınızda veya iş hayatınızla ilgili konularda ilişkilerinizdeki zorluklar sizi etkileyebilir. Kendi insiyatifinizi kullanamayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yaratıcılığınız ilişkilerinizden etkilenebilir. İlişkilerinizdeki kısıtlamaları farklı bağlantılar ve planlarla çözebileceksiniz. Çarşamba günü aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Yapacağınız işler, yeni konular veya yakın çevrenizle ilgili durumlarda kararlar alabilirsiniz. Kendinizi yenilemeye karar verebilirsiniz. Ancak geçmişten gelen bağlantılarınızdan kopmadan kendinizi yenilemeyi düşünmeniz daha faydalı olabilir. Alacağınız kararlarda büyük resmi kaçırmamalısınız. Gruplar içersindeki konumunuza, yapmak istediğiniz değişimlere de destek olacaktır. Kuracağınız bağlantılar veya yabancılarla ilgili konular, yolculuklar konusunda ikili ilişkilerinizden destek göreceksiniz ve detaylar konusunda düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta sonu toplum içersindeki kurduğunuz ilişkiler ve isteklerinizle ilgili önemli konuları fark edeceksiniz. Sizi etkileyen kişilerle paylaşımlarda ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ

Hayatınızda inandığınız konular, kendi gelişiminiz için uğraştığınız faaliyetlerle ilgili yaratıcılığınızı başkalarına gösterme imkanı bulabilir aynı zamanda da bunu nasıl organize edeceğiniz konusunda zorlanabilirsiniz. Başka kaynaklarla ilgili destekler organizasyonunuzu veya işlerinizi ayarlamınıza destek olacaktır. Ya da başkaları aracılığıyla aldığınız sorumluluklarda, yaptığınız işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz. Maddi konularınızla ilgili eskilerden gelen veya organize etmeniz gereken borçlar veya başka kaynaklarla ilgili araştırmalarınızı düzenleyebilirsiniz. Çarşamba günü aslant burucnda dolunay meydana geliyor. Maddi konularla ilgili son durumlar belli olabilir. Gelirlerinizle ilgili sonuçlara ulaşabilirsiniz. Size destek olacak fırsatlar yanınızda ancak gelirlerinizi oluşturmakla ilgili adımlarınız başka kaynaklarla ilgili varolan pozisyonunuzu etkilemeyecek şekilde olsun. Risk alacaksanız iyice araştırın. Başka kaynaklar veya ortaklaşa işlerle ilgili işlerinizi organize edeceksiniz. Sizi düşündüren problemleri çözmek için fırsatınız olacaktır. Hafta sonu etkilemek istediğiniz kişiler olabilir. Sizi etkileyen kişilerin de yönünüzü belirlemede rolü olabilir.

ASLAN

Ortaklaşa işlerinizle ilgili kişiler aracılığıyla göremediğiniz noktalar veya durumlar yaşayabilirsiniz. Kendinize güveniyorsunuz ancak bireysel olarak daha fazla çaba göstermeniz gereken sorumluluklar alabilirsiniz. Çarşamba günü aslant burcunda dolunay meydana geliyor. Kendinizle ilgili konularda fazlaca iyimser olmanız sizi zora sokabilir. Bildiğiniz konularla ilgili girişiminiz artabilir ancak bilmediğiniz konular için de danışarak kararlar verebilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bireysel çalışmalarınızla ilgili danışacağınız kişiler size yol gösterici olacaktır. Ne istediğinizi tam olarak belirlemenizde fayda var. Gerçekçi olmayan istekleriniz veya amaçlarınız karşısında tepki görebilirsiniz. Hafta sonu başkalarından kaynaklanan sebeplerden dolayı maddi konularda zorlanabilirsiniz. Kısa yolculuklar olabilir.

BAŞAK

İlişkilerinizde daha fedakar, daha verici olacağınız bir hafta ancak aile içersinde veya yaşamsal alanınızdaki sorumluluklarınız sizi romantic ortamlardan alıkoyabilir. Coşkunuz yarım kalabilir. Çarşamba günü aslan burcunda dolunay meydana geliyor. İstekleriniz ve amaçlarınızla ilgili belirleyeceğiniz yönü düşünüyorsunuz. Dolunayla beraber daha net olabilirsiniz. Bu hafta yapacağınız görüşmelerde, işlerinizle ilgili kurduğunuz bağlantılarda ail eve evinizle ilgili aldığınız sorumlulukları çözmeye yönelik zaman geçirebilirsiniz. Hafta sonu ilişkilerinizde kendinizi anlatmaya çalışabilirsiniz. Maddi konularla ilgili bitirmek istediğiniz durumları düşüneceksiniz.

TERAZİ

Çalıştığınız kişiler, yaptığınız işlerle ilgili konularda sizi hayal kırıklığına uğratan durumlar olabilir. Bilgi almanız zor olabilecek, yakın çevrenizde sizi zorlayan kişilerin getirdiği şartlar sebebiyle çalıştığınız ve yaptığınız işlerle ilgili yanlış adımlar atabilirsiniz, zorluklar yaşayabilirsiniz. Düzeltmeniz gereken koşullar olabilir. Yaptığınız işlerde yaratıcılık var ise bu fırsatı kullanabilir ve yaratıcı hizmetlerinizi mücadele ederek somut ürünlere dönüştürebilirsiniz. Çarşamba günü aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Girdiğiniz gruplarla ilgili konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Bir süredir düşündüğünüz amaç ve hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. İlişkilerinizde istediğiniz şekilde şartları siz oluşturabilirsiniz. Dolunayın etkisiyle gruplar veya organizasyonlar içersinde amaçlarınız konusunda bencil olmamanız veya daha gerçekçi bir şekilde oluşturmanız gruplar içersinde size daha fazla fırsat getirecektir. Çalışmalarınızı bireysel yapabilir ve organize edebilirsiniz. Başkasına ihtiyacınız olmayacaktır. Hafta sonu işlerinizle ilgili kişilerle ilgilenmeniz gerekebilir. Kendi başınıza kaldığınız zamanlarda aile ve ev konularıyla ilgileneceksiniz.

AKREP

Bazı çzel zevkleriniz, varsa çocuklarınız için maddi olarak harcamalarınız sizi zorlayabilir. Ya da harcama yapacağınız şeyler kısıtlı olabilir. Aile içersinde veya yaşamsal alanınızdaki kişilerle ortak noktalarınızı belirleyip öncelik vereceğiniz harcamaları organize edebilirsiniz. Çarşamba günü aslan burcunda dolunay meydana geliyor. İş hayatınız ve toplumsal hayatınızla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Ancak iş ortamınızı ve çalıştığınız kişilerle durumunuzu kolaylaştıracak kararlar verebilirsiniz ancak abartılı istekleriniz tepki görebilir. İşlerinizi yapma şeklinizi değiştirmeniz gerekebilir. Maddi konularda bütçenizi düzenleyebileceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilere destek olabilirsiniz.

YAY

Ev veya aile içersinde siz rahat bir ortam yaratmak isteyebilirsiniz ancak bunu sorumluluk olarak yaparsanız ortam gerilebilir. Herkese karşı daha yumuşak tavırlarda bulunmanız yararlı olacaktır. Problemleri çözme konusunda zorlanabilirsiniz. Başkalarına anlat veya sunmak istediğiniz konularla ilgili biraz daha açık ve alıcı olmanızda fayda var. Karşınızdaki kişileri veya başka bakış açılarını da dinlemelisiniz. Çarşamba günü aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Uzak yolculuklarınız, kendinizi göstermek istediğiniz konular veya başkalarıyla paylaşımda olmak istediğiniz konularla ilgili ve de yabancıları da içerebilen konularda bazı kararlar alabilir, sonuca ulaşabilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz konularla ilgili amacınıza ulaşabilir ve kararlar alabilirsiniz. Kendinizi fazla kaptırmadan gerçekçi kararlar vermenizde fayda var. Bazı yeni gruplara girmek ve organizasyonlarda yer almak için uygun zaman olabilir. Kendinize belirlediğiniz yönde çalışmalara başlayacaksınız. Hafta sonu toplumsal yaşamınızın hareketli olması ail eve yaşamsal alan içersinde bazı tepkiler alabilir ancak iki tarafı da dengelemelisiniz.

OĞLAK

Yakın çevreniz ve ilgilendiğiniz konularda, varsa eğitimle ilgili durumlarda düzene koymanız gereken işleriniz olabilir. Sizi zorlayan şartlara müdahale edemeyebilirsiniz. Çarşamba günü aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Ortaklaşa işleriniz, başkalarından gelen maddi kaynaklarla ilgili konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili atacağınız adımlar veya gelen sonuçlar iyi olabilir ve risk almak isteyebilirsiniz ancak iyice incelemeden veya eskiden gelen bir konu değilse daha dikkatli olmanız, hemen adım atmadan araştırmanız yerinde olur. Yeni bir konuyla ilgili ortaklaşa adımlar atmak istediğiniz kişiler veya durumlar var ise daha sonrasında beklediğiniz büyüklükte bir adım olmayacağını farkedebilirsiniz. Siz ortaklaşa işler veya yatırımlar konusunda eksikleri gidermeye bakın. Gelirlerinizle ilgili çalışmalar yapabilir ve bütçenizi düzenleyebilirsiniz. Bu konuda araştırmalar yapabilirsiniz. Hafta sonu yolculuklarınız olabilir veya kendi gelişiminizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişileri etkileyecek yardımlarda bulunabilirsiniz.

KOVA

Maddi olarak bazı hatalarınızı farkına varabilirsiniz. Bu durum sizi gruplar veya organizasyonlar içersinde zor durumda bırakabilir. Geliriniz için yaratıcı unsurlarla ilgilenmeniz daha faydalı olacaktır. Çarşamba günü aslan burcunda dolunay meydana geliyor. İlişkilerinizle ilgili bazı kararlar verebilirsiniz veya istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz ancak karşınızdaki kişilerin gücünü abartmamalısınız. Kendinizi fazla kaptırmamanız faydalı olacaktır. Karşınızdaki kişilere duyduğunuz güveni sağlamlaştırmak adına kendinizi gruplar içersinde detaylı bir şekilde ifade etmenizde, isteklerinizi detaylı ve doğrudan anlatmanızda fayda var. Hafta sonu ortaklaşa işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

BALIK

Kendinizi ortaya çıkarmak konusunda zayıf kalmanız, çekimser kalmanız, iş hayatınızla ilgili zorlanmanıza sebep olabilir. Çalışmalarınız kendinizi ifade etmenize yardımcı olabilir ancak henüz paylaşmanız için erken olabilir. Çarşamba günü aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Çalışma ortamınız, yaptığınız işler, projelerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Sonuç bekliyorsanız haberler gelebilir. Ancak hiçbir şeyi abartmadan gerçekçi olarak düşünmenizde fayda var. Sizi üst seviyeye taşıyacak maddi imkanları olabilir ancak zemin kaygan da olabilir. Sizin için uygun olan şartları belirlemenizde ve çalışmalarınızı buna göre düzenlemenizde fayda var. Hafta sonu karşınızdaki kişilerin isteklerine kulak vereceksiniz. İlişkide olduğunuz kişiyle birlikte faaliyetler olabilir.

Gamze Avcu