17 - 23 Ağustos haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bu hafta özel ilişkilerinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Zevkleriniz veya varsa çocuklarınızla ilgili destekleri tanıdığınız kişilerden alabilirsiniz. Özel zevkleriniz, aşk hayatınızla ilgili konularda ikili ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eski bir aşkınızla aniden karşılaşabilir veya görmek isteyebilir, bu sebeple harekete geçebilirsiniz. Eğer eski problemleri devam eden bir ilişkiniz varsa ani kararlarla kendinizi düşünerek hareket edebilirsiniz. Bireysel hareket etmeniz ortaklaşa işlerinizle ilgili, başka kaynaklarla ilgili sizi zorlayabilir. Çalıştığınız kişiler aracılığıyla çözüm sağlayabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili riskleri elemeniz gerekebilir. Güneş başak burcuna geçiyor. Çalışmanız veya ilgilenmeniz gereken işler, projeler, konular olabilir bu dönemde.

BOĞA

Evinizde yapılan tadilat, yenileme gibi işlerinizle meşgul olabilirsiniz. Aile içersinde sizin de yardım edeceğiniz konular olabilir. Zevkleriniz, varsa çocuklarınız, gelişiminiz konusunda veya şans oyunlarında gündeminize gelen konularla ilgili araştırmalarınız, görüşmeleriniz olabilir. Ailenize vakit ayırmanız ilişkilerinizde sizi zorlayan etkiler yaratabilir. Kendinize has yöntemlerle, bireysel çabalarınızla çözebilirsiniz. Evinizle veya ailenizle ilgili konularda veya ilişkilerinize dair farkedeceğiniz konular olacaktır. Güneş başak burcuna geçiyor. Kendinizi gçstermek ve geliştirmek istediğiniz konularla ilgili fırsatlar karşınıza çıkacaktır bu dönemde. Hatta size bilgi verecek öğretecek kişiler de karşınıza çıkacaktır. Aşk hayatınızda uğraşırsanız çok kısmetli olacaksınız.

İKİZLER

Çevre değişikliği yapabilir, özel zevklerinizi yaşayacağınız çevrelere gidebilirsiniz. Yeni konularla ilgili kendinizi geliştirmeniz konusunda eskiden tanıdığınız kişilerden destek gelecektir. Bireysel hareketleriniz çalıştığınız ortaklaşa işlerde veya gruplarla ilgili sizi zorlayabilir. Yakın çevrenizdeki hareketlilik, eskiden tanıdığınız kişilerle görüşmeler gün içersinde sizi yorabilir. Herkese yetişmekte zorlanabilirsiniz. Çalıştığınız kişiler, konular sebebiyle veya iş ortamınızdaki problemler sizin hareketinizi kısıtlayabilir de. Evinizden çözebilirsiniz. Güneş başak burcuna geçiyor. Bu dönemde eviniz ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Çalışmalarınızı evden yapabilirsiniz. Kendinizle ilgili konularda gelişim isteyeceksiniz.

YENGEÇ

Maddi konularla ilgili isteklerinizi, arzularınızı çözebilmenin yollarını bulabilirsiniz. Enerjinizi gelir elde etme konusunda yollar bulmaya harcayabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz konularla ilgili maddi kaynak sağlamak için şartları zorlamanız gerekiyor ancak görüşmelerle, yazışmalarla bunu sağlayacağınız kişiler bulacaksınız. Özel zevklerinizle ilgili çalışmalar yapmanız gerekebilir. İş hayatınızda gelir kaynağı olacak ani gelişmeler olabilir. Güneş başak burcuna geçiyor. İlgilendiğiniz yeni konularda gelişme ve genişleme isteyebilirsiniz. Çalışmalar yapmaya başlayabilir, yakın çevrenizi de bu faaliyetlere katılması konusunda teşvik edebilirsiniz. Karşınıza yeni öğretmenler, eğitmenler çıkabilir. Kısa yolculuklarınız olabilir bu dönemde ve sizin için verimli bir dönem olacaktır. Detaylı işlerle uğraşabilirsiniz.

ASLAN

Hareketli bir dönemdesiniz. Kısa yolculuklar yapabilir ve eskiden tanıdığınız kişileri görmeğe gidebilirsiniz. Spor yapmak için uygun zamanlar. Etrafınızdaki olaylar ve kişilerle ilgili olacaksınız. Yabancı veya başka kültürlerden kişilerle bağlar kurabilirsiniz. Eskiden sevdiğiniz veya birlikte olduğunuz yabancı veya yabancı ortamdaki kişiyle tekrar karşılaşabilirsiniz. Yeni kişilerle ani gelişmeler olabilir. Eviniz veya aile içersindeki bazı durumlar hareketlerinizi kısıtlayabilir. Maddi konularla ilgili çözümleriniz aile içersindeki problemleri de çözecektir. Güneş başak burcuna geçiyor. Bu dönemde maddi konularınızla ilgili kaynak arayışı olabilir. Bütçenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çalışmalarınızdan gelir elde edebilirsiniz.

BAŞAK

İçinizdeki yapabilme gücünü harekete geçirebilirsiniz. Kendinizle ilgili farkedeceğiniz özellikler, değer verdiğiniz konuların gündeme gelmesiyle ortaya çıkacak. Maddi konularda kendi kendinize çıkış yolları arıyorsunuz. Beğendiğiniz veya platonik takıldığınız birisi ile duygularınızı aniden paylaşma durumunda kalabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili ani değişimler olabilir ve beklenmedik yerlerden destek görebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili zorluklar kendinizi göstermenize engel olabilir ancak fikir ve düşüncelerinizi anlattığınızda kendinizi gösterebileceksiniz. Güneş burcunuza geçiş yapıyor. Bir ay boyunca göz önünde olabilir ve etrafınızda parlayabilirsiniz. Hareketli ve kendinizi gösterebileceğiniz, düzeninizi kurabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

TERAZİ

Hayatınızdaki sosyallik, gruplar içersindeki faaliyetleriniz devam ediyor. Bu hafta organizasyonlara katılabilirsiniz. Gruplar içersinde kendi isteklerinizin neler olduğunu, aldığınız görevler veya kurduğunuz ilişkilerde hissettiğiniz duygularla beraber yeteneklerinizi keşfediyor belki de farklı ortamlara uyum sağlıyorsunuz. Gruplar içersinde eskiden tanıdığınız kişiler aracılığıyla yeni ilişkiler kurabilir veya ikili ilişkilerinizdeki beklentilerinizi gerçekleştirecek kişilerle olabilirsiniz. Gruplar içersinde maddi konularla ilgili zorlandığınız konuları kendi çalışmalarınızla veya bütçe düzenlemenizle çözebileceksiniz. Güneş başak burcuna giriyor. Bir ay boyunca biraz inziva, biraz kendi içinize dönerek kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Dışardaki faaliyetleriniz devam etse de kendi kendinize dönük değerlendirmeler için kendi başınıza zaman geçirmenizde fayda var.

AKREP

Toplumsal yaşamınız, iş hayatınızda ilişkilerinizi değerlendirdiğiniz kişilerle, isteklerinizi ve arzularınızı kabul ettirmeye çalıştığınız şartları oluşturmada kendi kendinize yaptığınız girişimler sizi rahatlatabilir. Sizin kısıtlamalarınız veya koyduğunuz standartlar iş hayatınızda sizi zorlayabilir ancak gruplar içersinde görüşmeleriniz, size destek olan kişiler bu pürüzleri yokedecek desteği size verecektir. Eskiden kurduğunuz bağlantılar sayesinde çalışma şartlarınız veya çalıştığınız kişilerle ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Güneş başak burcuna geçiyor. Gruplarla çalışmalarınız başlayabilir ve organizasyonlarda boy gösterebilir, arkadaşlarınızdan jestler görebilirsiniz. Ancak sizin de bazı fedakarlıkları yapmanızda veya ilgilenmenizde fayda var.

YAY

Kendi gelişiminizle ilgili konularda gruplardan destek alabilir veya girdiğiniz gruplar sizin için geliştirici olabilir. Uzak yolculuklar, yabancıların olduğu ortamlarda eski ilişkileriniz gündeme gelebilir. Önceden kurduğunuz bağlantılarla ilgili problemleri çözebilirsiniz. İş ve toplumsal yaşamınızdaki beklentilerinizi belirlemeye başlıyorsunuz. Kariyerinizde yapacağınız çalışmaların sonucunu alacaksınız. Kendinizi göstereceğiniz konularla ilgili size destek olacak kişilerin yardımıyla yeni kabiliyetler kazanabilir veya sahip olduğunuz yetenekleri keşfedebilirsiniz. Yabancılarla olan bağlantılarınız, yaşadığınız bir uzak birliktelik konusunda kontrol edemediğiniz konular sizi zorlayabilir. Bu problemleri gruplar içersindeki konumunuzla çözebileceksiniz. Güneş başak burcuna geçiyor. İş ve toplumsal yaşamınız hareketleniyor. Herkesin gözüönünde olacağınız faaliyetler ve işler yapabilirsiniz. Detaylı ve çaba göstermeniz gereken projeler, işlerde kendinizi yönetici olarak bulabilirsiniz.

OĞLAK

İş ve toplumsal hayatınızdaki faaliyetleriniz ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili konularda, bağlı olduğunuz kişilere dair konularda veya yatırımlarınızla ilgili isteklerinizi yapmak için fırsatlar sunabilir. Önünüzdeki dönem kendi gelişiminiz için eğer çaba gösterirseniz verimli bir yıl olacaktır. Kendi gelişiminiz için size bilgi veren, yol gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi uzmanlaşabileceğiniz farklı konularla ilgilenirken bulabilir veya siz eğitim verebilirsiniz. Bu hafta bu konularda farkedeceğiniz ayrıntılar olabilir. Yabancıların olduğu konular da ilginizi çekebilir. Uzak yolculuklar yapabilirsiniz. Eviniz veya ailenizle ilgili ani bir değişim olabilir ve yatırımlarınız, başka kaynaklardan gelen kısmetler olabilir. Alamadığınız bir parayı alabilir, eskiden çıkan borcunuzu ödemede zorlanmadan çözümler bulabilirsiniz. Bağlılıklarınızla ilgili konularda gruplar içersindeki değişimler sizi zorlayabilir ancak toplum içersinde görüşmeler yapacağınız kişiler aracılığıyla çözeceksiniz. Güneş başak burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca kendinizle ilgili farkına varacağınız konularda gelişim gösterebilirsiniz. Uzak yolculuklar yapmanız mümkün.

KOVA

Bu hafta ilişkilerinizi bir adım öteye taşımak için farkına varacağınız, anlayacağınız ve adımlarınızı buna göre atacağınız durumlar olabilir. İlişkileriniz aracılığıyla yakın çevrenizde değişim olabilir. Internet üzerinden görüşmeleriniz, yazışmalarınız veya teknolojiyi içeren işlerle ilgilenebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin problemleri veya size göre eksik gördüğünüz yanlarıyla uğraşmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili kısmetli bir döneme giriyorsunuz. İsteklerinizi daha rahat yapabileceğiniz şartlar oluşmaya başlayacaktır. Bu konularda zihniniz ve görüşünüz açılabilir. İş veya toplumsal yaşamınızdaki bazı zorluklar, kısıtlamalar ilişkilerinizde zorlanmanıza ve karşınızdakilerden gelen talepleri karşılamanızda kısıtlı şartlarla karşılaşmanıza sebep olabilir ancak paylaşımda bulunursanız daha rahat hareket edeceksiniz. Güneş başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca ortakalaşa işler, başka kaynaklar konusunda kendinizi gösterebilirsiniz. Bağlı olmak veya çalışmak konusunda bağ kurmak, dahil olmak istediğiniz ortamları veya ortaklaşa işleri belirlemeye çalışabilirsiniz. Paylaşımlarda bulunacaksınız. Sizi farklı hissettirecek dönüştürecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

BALIK

Bu hafta ortaklaşa işleriniz veya başka kaynaklarla ilgili konularda faaliyetleriniz çalışma ortamınız veya çalıştığınız konu ve kişilerin sizin istek ve arzularınıza cevap verebilmesi ile ilgili fayda sağlayacaktır. İlişkilerinizden beklentilerinizle ilgili gerçekleşecek durumlar olacaktır. İlişkilerinizle ilgili istediğiniz şartları önünüzdeki yılda oluşturabilecek ve size destek verecek kişilerle karşılaşacaksınız. Ancak sizin de çaba göstermeniz gerekecek. Çalışma şartlarınızla ilgili konulardan gelecek kısmetler maddi konulardaki ani değişimler sayesinde olacaktır. Görüşünüzü daraltır ve dar bir pencereden bakarsanız çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizle bu konudaki problemleri çözebileceksiniz. Güneş başak burcuna geçiyor. İlişkilerinizde karşınızdakilerin taleplerine cevap verebilir veya sizden beklenenleri gerçekleştirebilirsiniz.

Gamze Avcu