13 -19 Temmuz 2015 haftalık burç yorumları

Burcunuz bu hafta sizin için neler söylüyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hafta başında kendiniz, ailenizle ilgili konularda duyacaklarınız size ilginç gelebilir. Evinizin dekorasyonu gibi konularda yaratıcı planlar yapabilirsiniz. Zevkleriniz veya kendi gelişiminizle ilgili hobileriniz, faaliyetleriniz size zevk verecektir ancak ortaklaşa işlerinizle ilgili zaruriyetler gecikmelere sebep olabilir. Yengeç burucnda yeniay bu gecikmeler konusunda yeni çözümleri de getirecektir. Önce sorumluluklarınızı yerine getirmeniz gerekebilir. Aile içersinde konuşulan konular veya onların sizden isteklerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Zihniniz hızlanacağından yaratıcı fikirlerle işlerinizi daha kolay gerçekleştirebileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiyor. Çalıştığınız kişilerle uyum sağlayabilir, detay gerektiren işlerle ilgili destek görebilirsiniz. Varsa müşterilerinizle ilişkilerinizi geliştirmek için uygun dönem.

BOĞA

Sosyal ortamlarda, gruplar içersinde belirlediğiniz vizyonu gerçekleştirebileceğiniz değişimi, yakın çevrenizden başlayarak yapabilirsiniz. Yeni konularla ilgili harekete geçebilirsiniz, görüşmler yapabilir ve ilgilendiğiniz konularda girişimlerde bulunabilir ve böylece istediğiniz ortamlara, gruplara, organizasyonlara girebilirsiniz. Bu gruplar sanatsal gruplar da olabilir. Yaratıcılığınızı nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. Evinizdeki hareketlenmeler, misafirler, güzelleştirme çabalarınız, ev ve aile içersinde faaliyetleriniz neler ise bu konulardan zevk alıyorsunuz ancak yaşam alanınızı etkileyen kişiler sizi zorlayacak davranışlarda bulunabilirler ya da önce onları hoşnut etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizle ilgili değişimler için kendinizle ilgili gelişimlerde kendinizi kısıtlamadan, farklı bakış açılarıyla faaliyetlerinize devam etmenizde fayda var. Yengeç burcunda yeniay yakın çevrenizle ilgili ne istediğinizi netleştirmenizde faydalı olacak. Venüs başak burcuna geçiyor. Aklınızdaki konuları netleştirip, kendinizi geliştirmek istediğiniz konularla ilgilenmeye başlayabileceğiniz, bu konuyla ilgili ilişkiler kurabileceğiniz bir dönem. Aşk kapınızı çalabilir.

İKİZLER

Maddi konularda girişimleriniz olabilir. Yaratıcı fikirlerinizi kullanarak maddi kaynak elde etmek için planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak üzere harekete geçiyorsunuz. Yeni konular, yeni çevrelere girip yakın bulduklarınızla ilgilenmek istemenize rağmen eski işlerinizle ilgili konular sizi rahat bırakmayabilir. Diğer yanda onlarla ilgilenmeniz mümkün. Yengeç burcunda yeniay gelirleriniz konusunda eski işlerinizle ilgilenmeniz ve yeni imkanlar yaratmanız konusunda yardımcı olacak. Kendinizi sadece eski konularla kısıtlamamaya çalışın. Maddi konularda gruplar içersinde beklemediğiniz uyarıcı belirtiler olabilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili sizi zorlayan kişiler olabilir. Ancak siz yaratıcılığınızla gelirinizi arttıracaksınız. Venüs başak burcuna geçiyor. Eviniz ve yaşam alanınızda güzelleştirmek istediğiniz yerlerle uğraşacaksınız. Uğraşmanız detaylarla ilgilenmeniz manasında olacaktır. Yapacağınız değişimler dekorasyonlar, vereceğiniz davetler konusunda detaycı titiz olmanız mümkün. Bu durumda evinizde dekorasyon veya ailenizde ilişkileriniz düzelecek bir dönem sizi bekliyor olacak.

YENGEÇ

Çevrenizdeki herşeyle ilgili, spor yapabileceğiniz veya hareket halinde olduğunuz bir hafta olacaktır. Fikirlerinizle ve düşüncelerinizle etrafınızdakileri etkiliyorsunuz. Yaratıcı konular, mistik konular size ilham verecektir. Hayatın gerçeklerini inandığınız meseleler üzerine oturtmaya çalışabilirsiniz. Konuşmalarınızla ilham verebilirsiniz. Maddi konularda kaynak sağlamak için bir süredir uygun zamanlar ancak kendinizi ortaya koymak konusunda isteksiz olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çok etrafınıza ilham verme yönünde çabalarınız daha kolay olacaktır. Burcunuzda meydana gelecek yeniayla birlikte kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili yeni yollar denemize yardımcı olabilir. İlişkilerinizde karşınızdaki kişilerle tartışmalar olabilir ve sizi zorlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Venüs başak burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle ilgileneceksiniz ve ilişkileriniz bozuk ise düzeltebileceğiniz bir dönem geliyor. Etrafınızdaki kişilerden kısmetleriniz olabilir. Çevrenizdeki kişi ve konularla ilgilenebilir onlara destek olacak düzeltmeler yapabilirsiniz. Yeni konularla ilgileneceğiniz kişilerle yakınlaşabilirsiniz bu dönemde. Yazılar yazabilir, sanatsal konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle aranızı düzeltmenin zamanı.

ASLAN

Bir süredir jüpiter ve venüs sizinleydi. Etrafınızdan ilgi görmüş, gözönünde olmuş, beğenilmiş olabilirsiniz. Etrafınızdakilerle ilişkilerinizde sizi yükselten, prestij getiren davranışlarla karşılaşmış olabilirsiniz. Kendinizi güzelleştirebileceğiniz değişimler yapmış olabilirsiniz. Memnunsunuz ancak kendinizi daha güvende hissetmek ve kendinize dönük olarak huzuru da yakalamak isteğiniz için düşünceleriniz olabilir. Hareketleriniz düşünceleriniz kendinizi anlatmak üzere sizin tarafınızdan yazılı hale gelebilir. Düşündüklerinizin gerçekleşmesi için kendinizi gözden geçirmeniz yerinde olabilir. Endişelerinizi dindirmek istiyor olabilirsiniz. Dışarda halinizden memnunsunuz ama ev ve aile konularında aldığınız sorumluluklar, yapmanız gerekenler sakinliğinizi bozuyor olabilir. Yengeç burcunda yeniayla birlikte eviniz veya ailenizle ilgili sorumluluklarınızı farklı yollardan çözebileceğinizi göreceksiniz. Sağlık konularında zorlanıyor olabilirsiniz. Sağlık konuları var ise hastane vb kuruluşlarda vaktiniz geçebilir. Çözümü bu şekilde yakalayabilirsiniz. Venüs başak burcuna geçiyor. Bu dönemde maddi kaynaklarınızı çok istediğiniz değer verdiğiniz konu ve objelere yatırmak isteyebilirsiniz. Ancak bu konuda biraz uğraş vermeniz gerekebilir.

BAŞAK

Gruplar ve organizasyonlar içersinde hareketli bir hafta olacaktır. İsteklerinizi başkalarını da toplayarak beraber yapmak isteyebilirsiniz. Girdiğiniz gruplarda ortamlarda fikirlerinizi ve düşüncelerinizi anlatabileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Belki de sizin konuşmalarınızı dinlemek için size ortam yaratacaklar. İkili ilişkilerinizde istediğiniz şartları yakalayabilir ve de karşınızdaki kişilerden ilham alarak kendinizi gösterecek konuşmalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili aldığınız sorumluluklar, ilgilendiğiniz konularla ilgili sizi kısıtlayan şartlar olabilir. Yengeç burcunda yeniayla beraber gruplar veya sosyal ortamlar içersinde yeni konumunuz durumunuz yakın çevrenizle ilgili sorunları çözmenizde yardımcı olacaktır. İlişkilerinizin iyileşmesi için çevrenizdeki şartlar sizi durduramayacaktır. Venüs burcunuza geçiş yapıyor. Hayatınıza güzellik katacak olan venüs etrafınızdakilerle iyi ilişkiler geliştirmenize ve kendinizle ilgili güzelleşme operasyonlarına destek olacaktır. Kendinizi iyi hissetmek için dış görünüşünüzle ilgili faaliyetleriniz olabilir.

TERAZİ

Toplumsal hayatınızda hareketli, iş hayatınızda da girişimci olacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Yapacağınız işlerde yaratıcılığınızla bir adım önde olabilirsiniz herkesten. İşlerinizle ilgili fedakarlıklarınız olumlu sonuçlanacaktır. İşlerinizi tamamlayabilir ve herkese göstereceğiniz yaratıcı ürünler ortaya koyabilirsiniz. Gruplar içersinde sizi destekleyenler veya kendinizi ispatladığınızı gösteren tavırlarla karşılabilirsiniz. Size keyif veren gruplar veya ortamlarda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sosyal gruplar içersinde prestij kazanabilirsiniz. Maddi konular eskiden gelen problemler sebebiyle sizi kısıtlayabilir. Yengeç burcunda meydana gelecek yeniayla beraber iş hayatınızdaki değişim, yenilikler maddi konulara da çözüm bulmanıza destek olacak. Bu konuyu çözme konusunda uğraş verebilirsiniz. Toplum içersinde isteklerinizi gerçekleştireceğiniz, faaliyetlerinizle etrafınıza da enerji vereceğiniz bir hafta olabilir. Venüs başak burcuna geçiyor. Kendi içinizde kendinizile ilgili konuları iyimser bir şekilde irdelemeye ve nelerle uğraşırsanız kendinizi iyi hissedeceğiniz konusunda düşünebilirsiniz. Gerçekçi olmak durumundasınız kendinizle ilgili. Beklemediğiniz kişilerden veya gizli kişilerden bağlantı kurmak isteyenler olabilir. Ya da karşınızdaki kişiye söylemediğiniz aşk duygularınız konusunda kendinizle ilgili öz eleştiri yapabilirsiniz.

AKREP

Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda veya sanatsal tarafınızı göstermek konusunda girişimleriniz olabilir. Bir sergi açabilir veya ortaya koyduğunuz ürünlerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Başka kültürler veya yabancılar içersinde faaliyetlerinizi olabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için araştırmalarınız görüşmeleriniz olabilir. Çalıştığınız konu veya kişiler sebebiyle kendinizi göstereceğiniz konularla ilgili hızlı kararlar almanız gerektiğini düşünebilirsiniz. İş ve toplumsal hayatınızda parlıyorsunuz ancak bu sizin her an tetikte ve hazır kalmanızı gerektiriyor ve sizi zorluyor olabilir. Dışadönük girişimleriniz, herkesle paylaştığınız faaliyet ve kabiliyetleriniz sizi tekrar başa döndürüyor ve farklı çevre ve konularla ilgilenmenize sebep oluyor ve bu durum sizi zorluyor olabilir. Yengeç burcunda yeniayla beraber kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda kendinizi istediğiniz şartlarda gösterme imkanınız doğacaktır. Venüs başak burcuna geçiyor. Bu dönemde sosyal gruplar içersinde, organizasyonlarda ilişkilerinizi geliştireceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz. Çevreniz genişliyor ancak onlara vakit ayırmanız gerekecektir.

YAY

Yaşamınızda, yaşamsal alanınızda hayal ettiğiniz şartları kurabilmek için uygun yatırım fıratları yakalayabilirsiniz bu hafta. Aileniz size destek olabilir eğer onları ikna ederseniz. Ortaklaşa işleriniz veya başka kaynaklarla ilgili girişimleriniz olabilir. İsteklerinizi size kaynak sağlayan kişilere kabul ettirmek için mücadele verebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanın. Başka kaynakları ikna konusunda çabalarınız sizi zorlayan maddi konularınızla ilgili rahatlama getirebilir. Yengeç burcunda yeniay meydana geliyor ve ortaklaşa işler, yatırımlar veya başka kaynaklar konusunda yeni durumlar rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Venüs başak burcuna geçiyor. İş hayatınızda veya toplumsal hayatınızda ilişkileriniz gelişiyor ancak yapacağınız işlerde detaylar sizi yorabilir. Bir projeye başlayabilir ve zevk alabilirsiniz. Baştan sona bu projeyi yürütmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak herkese beğendireceksiniz.

OĞLAK

İlişkilerinizde istek ve arzularınızı ifade edebileceğiniz, kabul ettirebileceğiniz bir haftadasınız. Karşınızdaki kişilere, eşinize, ortağınıza kendi istekleriniz konusunda mücadeleci veya duygusal olarak etkilemek isteyen bir tavırda bulunabilirsiniz. Konuşmalarınız olabilir. Yeni bir durum konusunda anlaşamaya varabilirsiniz. Yengeç burcunda yeniay yeni bir ilişkiye başlayabileceğinizi veya hayatınıza aileden göreceğiniz birinin gireceğinin müjdecisi olabilir. Sanatsal konularda, yakın çevrenizde ilgileneceğiniz kişiler size destek olacak kişiler olacaktır. Başka kaynaklardan gelecek teklifler isteklerinizi hedeflediğiniz alanlarda yapmanıza olanak verecektir. Doğru kişilerle kontak kurduğunuzu gösterir. Eşinizden gelecek kaynaklarda artış olabilir. Yatırımlarınız konusunda kolaylıklar sağlanacak fırsatlar olabilir. Ancak gruplar içersinde aldığınız sorunları tamamlamanız veya ilgilenmeniz gereken sorumlulukların olması ortaklaşa işlerinizi veya yatırımlarınız konusunda size gelen fırsatlarda gecikme yaratabilir. Kontrol etme isteğinizi yüksek tutarsanız karşınızdakileri zorlayabilirsiniz. Venüs başak burcuna geçiyor. Yabancılarla ilgili konular, başka kültürler ilginizi çekmeye başlayabilir. Uzak yolculuklar varsa zevk alabileceksiniz ancak konfor arayacaksınız. Memnuniyetsizliğiniz detaylar sebebiyle olabilir. Yabancı birisiyle aşk, ilişki olursa yeni aşkınızı oldukça eleştireceksiniz demektir. Sanatsal konularda kendinizi göstermek istiyorsanız paylaşımda bulunabilecek ortamlarda bulunacaksınız.

KOVA

Çalıştığınız ortamda, konu ve kişilerle ilgili girişimleriniz olabilir. İstediğiniz şartları oluşturmak için görsel konulardan gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Maddi konularda yaratıcı fikirleriniz olacaktır. Yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. Çalışma ortamınız veya projelerinizle ilgili yeni kapılar açılabilir. Sizinle çalışmaya başlayacak yeni kişiler olabilir. Teknolojik konularda zorlanabilirsiniz. İlişkileriniz birkaç haftadır oldukça iyi gidiyor olmalı. İş hayatınızda aldığınız sorumluluklar veya yapmanız gerekenler ilişkilerinize vakit ayırmanız konusunda sizi zorlayabilir. İşlerinizi yapış şeklinizle ilgili kontrol edemediğinizi düşündüğünüz için zorlanabileceğiniz zamanlar olabilir. Venüs başak burcuna geçiyor. Ortaklaşa işlerinizde, başkalarından gelen kaynaklar konusunda şanslı olabilirsiniz ancak bu kaynakları elde etme konusunda mücadele verebilirsiniz. Eleştirel tavırlarla karşılaşabilir ve ikna etmeniz gereken kişiler olabilir.

BALIK

Bu hafta bireysel istekleriniz herşeyin önüne geçebilir. Bu varsa çocuklarınızla ilgili konularda da isteklerinizi gerçekleştirmek için konuşmalar yapacağınız, girişimlerde bulunacağınız bir hafta olabilir. Kendinizi göstermek istediğiniz konularda yeni bir durum söz konusu olabilir. Yengeç burcunda yeniay, ne yapmak istediğiniz konusunda sizi harekete geçmek için tetikleyen bir etki yaratabilir. Yaratıcılığınız üst düzeyde olacaktır. Maddi konularda riskler almamanızda fayda var. Maddi yönden zorlanabilirsiniz. Bireysel faaliyetleriniz konusunda harcamalarınızı dikkatli yapmanızda fayda var. Yabancılarla veya yabancı kültürlerle ilgili konularda veya kurduğunuz bağlantılarla ilgili ilgilenmeniz gereken ciddi durumlar olabilir. Bu durum, çalıştığınız konular veya kişiler konusunda size fayda sağlasalarda ipin ucundan sizin tutmanıza sebep olacaktır. Ancak yine de çalıştığınız konular veya kişilerden destek görecek ve belki de prastij, ünvan kazanacaksınız. Venüs başak burcuna geçiyor. İlişkilerinizde güzel günler sizi bekliyor. Hayatınıza yeni birisi girebilir. Ancak ilgilendiğiniz, hoşlandığınız veya birlikte olduğunuz kişiye eleştirel yaklaşabilirsiniz. Varolan problemlerin çözülmesi konusunda ince eleyip sık dokuyacağınız bir süreç olabilir.

Gamze Avcu