Uzun Bir Aradan Sonra Cem Yılmaz

Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra yeni stand up şovu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Ama ne çıkmak…

Ferda İskitoğlu Ferda İskitoğlu

Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra yeni stand up şovu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Ama ne çıkmak… Ben 2.gününde izleyenler arasındaydı. Zar zor bilet bulduk. Biletler o kadar da pahalı değil 170 TL. Zaten akşam dışarı çıktığınızda o kadar harcıyorsunuz bir akşam yemeğine. Biz akşam yemeği olarak kocaman bir kahkaha satın aldık. Cem Yılmaz peleriniyle geldi şovuna 10 dakika önce seyircileriyle resmen hasret giderdi. İnsanları yerlerine oturttu. Bizde öyle bir yere oturduk ki şansa tam karşısına denk geldik. Yalnız önümüzde bir adam vardı ondan bahsetmeden geçemeyeceğim. Allah’ım böyle bir gülme şekli yok. Adamın etrafındaki herkes rahatsız oldu biz dahil. Birde olur olmadık yerlerde gülmüyor mu? Herkesin güldüğüne gülmeyen kimsenin gülmediği yerlerde kahkaha atan bir adamdı. Allah nişanlısı mı eşi mi yanındaki bilmiyorum kolaylıklar versin. Ben olsam gece sonunda terk etmiştim o adamı.

Neyse asıl konumuza dönelim Cem Yılmaz şovunun ilk dakikalarında “Ben yokken nelere güldünüz? Ah vah!” dedi. Sahi nelere güldük ya biz o yokken. Bence biz daha çok yeni nesil kadın fenomenlere güldük. Aslı İnandık mesela. Gerçekten başarılı biri. Kaan Sekban … ona da güldük bence o da çok başarılı. Beyaz yakalıları ti ye alan konularıyla gerçekten bizi yansıttığını gördük. Birde gerçekten zorla gülmeye çalıştıklarımız oldu. Ama kısa zamanda son buldu.

Ama Cem Yılmaz gibi şova sahip kimse olmadı. Şov bittikten sonra esprilerini hatırlamayıp biz nelere güldük diye kendimizi sorguladığımız tek adam. Akşam yemeği yerine bir gün sınırsız kahkaha almak isterseniz kesin gidin derim. Tabi bilet bulmak bir restorana rezervasyon yaptırmak kadar kolay olmayabilir.