Uyan da balığa çıkalım Ayşe Arman

Amerika’yı keşfetmiş gibi anlatıyorsunuz ama sizin dolaştığınız mekanlarda karşılaştığınız kadınların çoğu vajinasını sıfırladı. Kızları da daha 20 yaşına gelmeden iki kez ‘bekaret zarı’ taktırdı veya diktirdi.

Aykut Işıklar Aykut Işıklar

Ooo… uyan da balığa çıkalım Ayşe hanım.

Sizin Hürriyet Gazetesindeki köşenizde, pardon sayfanızda reklamını yaptığınız ‘’vagina estetiğini’ İstanbul'da yapmayan plastik cerrahi uzmanı ve eski adıyla jinekolog doktor kalmadı.

Boşuna hamama girip peştamal ile çıplak pozlar verdiniz.

Ama siz hamamda dekolte poz vermeyi seviyorsunuz. Daha önce de bu pozları görmüştük.

Gerçi her şeyin bir karşılığı vardır. Sizi yabancı vajina modeli ile tanıştıran ve hamam organizasyonunu yapan doktor eşek değil ya…

Uyan da balığa çıkalım Ayşe Arman - Resim: 1

Amerika’yı keşfetmiş gibi anlatıyorsunuz ama sizin dolaştığınız mekanlarda karşılaştığınız kadınların çoğu vajinasını sıfırladı. Kızları da daha 20 yaşına gelmeden iki kez ‘bekaret zarı’ taktırdı veya diktirdi.

İstanbul sosyetesine şimdilerde bakire olmayan kız yok. Dersin ki ‘eline erkek eli değmedi’ bakın o doğru.

Kısacası bu iş yeni değil. Vajinasını estetik operasyon ile daraltan, güzelleştiren daha açık bir dille 18 yaşındaki genç kız vaginası görüntüsü kazandıran sosyetik kadın çok var. Aslında hatalı konuşuyorum. Bu işin estetik veya görüntü ile ilgisi yok. İşlevi önemli. Erkeklerin istediği güzel görüntü değil, sıkı oluşu önemli.

Kocası zengin, mesleği olmayan kadınlarımız boş zamanında ne yapacak? Huzur evlerinde yaşlılara mı bakacaklar, paraları nereye harcayacaklar? işte bu işlere...

Kadın-doğum konusunda uzmanlaşmış veya kürtaj işlerine kafayı yormuş jinekolog doktorlar artık bu işi yapıyor. Yani Vajina estetiği. Çünkü onların öğrenmesi ve bu işi yapması hem daha kolay hem de tıp olarak daha mantıklı.

Jinekolog kadının vajinasını çok iyi tanıyor. Sadece plastik cerrahi sertifikası almaları gerekiyor. İki aylık kurs sonunda hepsi vajina estetiği konusunda el marifetlerini gösterebiliyorlar. Sakın bunları benim kafadan uydurmam sanmayın...

Çok çok büyük ve popüler bir özel hastanenin klinik şefi anlattı. Prof. Dr çok büyük para kazandığı için tabii ki hayatından memnun. Nerede kaç evi var, unutmuş halde. Bankadaki parasını da bilmiyor. Ama bu kadar çok çalıştığı için rahatsız.

‘Hepinizin tanıdığı kadın araya bir arkadaşını koyup yanıma geliyor. Doktor bey, ben vücudumun her yerini yenileyeceğim. Zaten yüzümü ve burnumu geçen yıl değiştirmiştim. Şimdi basenlerimde hiç yağ kalmasın istiyorum. Göbek yağlarım da alınacak. Göğüslerim küçülecek ve dikleşecek. Eh bu arada vajinamı da daraltmak istiyorum. O sarkan şeyleri kesip alın. 17 yaşında nasıl ise öyle olsun. Bunu eşim de istiyor. Buraya geleceğimi söyledim. Çok sevindi. Ne yapmam gerektiğini lütfen söyleyin’ der demez işleme başlıyoruz.

Bu bir kürtaj kadar kolay bir işlem. Sabah hastaneye yatarsa, akşam yürüye yürüye evine gider.

Normal kontrol için jinekologdan randevu alın. Bu doktorun Plastik Cerrahi sertifikası olduğuna emin olun.

Kredi kartınızı sekreter kıza bırakıp kendinizi de doktora teslim edin. Başka bir kadın olarak akşam evinize dönün. Öyle hamam muhabbetlerine , abidik gubidik işlere aldanıp çok büyük paralar da harcamayın. İstanbul’un beş yıldızlı bütün hastanelerinin jinegologları bu işi başarı ile yapıyor.

Hatta size bir ipucu daha. Bazı devlet hastanelerinin Plastik Cerrahi Servislerindeki kadın doçentler bile. Yeter ki torpiliniz olsun, hastaneye yatış nedeniniz kitabına uygun yazılsın.

Trafik kazasında vajinası yırtılmış gibi...