Terazi ve terazi yükselen 2016 burç yorumları

Terazi ve terazi yükselenler 2016’da ev, aile veya yaşamsal alanlarında, kendi yaşam şartları konusunda zorlandıkları konuların hangi yollarla üstesinden geleceklerini fark edecekler.

Gamze Avcu Gamze Avcu

Kendi içlerinde bir düzen oturtmayı, istedikleri düzeni evde veya aile içersinde ya da yaşam koşullarında kontrolü ellerine alacaklardır. Yakın çevrelerinde sorumluluklar alacakları faaliyetler içersinde kendilerini ifade edecekleri konularda çalışabilirler. Çalıştıkları, iletişim kurdukları veya sorumluluk aldıkları alanlarda dışarıdan müdahalelere engel olmak ve kendilerine has yollardan faaliyetler gerçekleştirmek üzere yeni teknikler, doğru bilgiler edinmek üzere eğitimler içersinde bulunabilirler. Farklı amaçlar edinebilir ve başkalarına da fayda sağlamak önem kazanabilir.

Yakın çevrelerinde yaşayacakları problemler çalışma şartlarını zorlaştırabilir. Hizmet ettikleri yardımlar, sosyal, sanatsal faaliyetler gibi konularda aşırı idealist iseler bunu biraz törpülemeleri gerekebilir. Çalıştıkları kişiler veya konularda hayal kırıklıkları veya belirsizlikler yer alacaktır. Ancak kendilerini ifade etmek istedikleri şekillerde gelişim gösterecekler ve hayal kırıklığı yaşadıkları konulardaki fedakarlıklarının aşırı olduğunu düşüneceklerdir. Çalıştıkları konular, kişiler veya gündelik yaşamlarını etkileyen şartlarla ilgili sınırlar koymaları gerektiğini düşüneceklerdir.

Fedakarlıklarda bulunan veya hizmet vererek faydalı olduklarını düşünen teraziler, çalıştıkları kişi ve konularla ilgili gerçekçi olmaları ve yeni bir anlayış getirmeleri, kendi kurallarını koymaları gerekecektir. Yakın çevrelerinde kendilerine otorite gelen kişilerle bağlarını koparabilirler. İlişkilerde kendi isteklerine göre kuralları veya iletişim biçimlerini uyguladıklarında gerekli mesafeyi koruyabildiklerini veya kendilerine bağlı kişilerin yükünden kurtulacaklarını görecekler. İfadelerinde ve düşüncelerinde daha net olmaları gerekecektir.

Eylülden sonra çevrelerinden beklentileri ve amaçları değişecektir. Çevrelerinde olan bitene daha duyarlı hale getirecekler. Dışa dönük, sosyal faaliyetlerinde yoğun ve bilmeye, tanımaya hevesli olacaklarından oldukça fazla ilişkiler kurmaya eğilimli olacaklar. İlişkilerde istedikleri mesafelere veya bağımlılıklarını azaltma yönündeki isteklerine farklı açıdan bakmaya başlayacaklar. İlişkide oldukları ve bağımlılık hissettikleri ilişkilerden kopabilirler. Kendilerine olan inançları artacaktır. Popüler olabilirler.