Tarkan kendi çocuğuna Cola içirecek mi?

Tarkan kendi çocuğuna Cola içirecek mi?

Aykut Işıklar Aykut Işıklar

Tarkan hani hümanist, gerçek çevreciydi. Hasankeyf'te, Ege 'deki köylerde kahramanca savaşmıştı. Yoksul çocuklara tatil köyü yaptırıyordu falan filan.

Doğruluğu ispatlanmayan kulaktan kulağa yayılan haberlerini hatırlıyoruz. Hepsi de algı yönteminin doruğu.

Cola reklamının kamera arkası bile şok etti. Tam da baba olduğu zaman reklamını yapacak başka ürün mü bulamadı? Yoksa daha çok para vereni mi?

Cola'nın ne kadar zararlı olduğunu bilmeyen var mı? Hele çocuklara zararlarını binlerce bilim adamı her şekilde dünyaya duyurdu.

Çocukların sevgilisi Tarkan çocukları böyle mi seviyor? Ve en önemlisi kendi çocuğuna Cola içirecek mi?

Firmasında çalışan kişilerin sosyal medyadaki beyin yıkama çalışmalarını biliyoruz. O en çevreci, en hakiki hayvansever, tarihsever, bonkör falan filan. Hadi şu cola reklamına neden gerek duyduğunu, kaç lira aldığını ve de çocukları ne kadar düşündüğünü de açıklasınlar.

Şunu da onlara ben anlatayım.

Rahmetli Barış Manço müthiş para sıkıntısı çektiği günlerde, Çukulata reklamı için önüne konulan milyonları geri çevirmişti 'Ben çocuklara kötülük yapmam, yapamam 'demişti.

Barış ağabeyini biraz incelesin. Yanında çalışan beyler de. Tarkan'ı Atatürk ile aynı fotografta buluşturup, Atatürkçü gösterdikten sonra' Coca Cola'yı sevmeye özendirmek hiç yakışmadı.