Takım Elbise Trendi

2017 Sonbahar-Kış sezonu ile birlikte takım elbiseler 'ofiste giyilir' algısını yıkarak her zamankinden daha popüler şekilde karşımızda.

Çağla Öksüz Çağla Öksüz

Takım elbiselerin birkaç sezondur yükselen trendler arasına girmesine şahit olmaktayız.. Ancak 2017 Sonbahar-Kış sezonu ile birlikte takım elbiseler 'ofiste giyilir' algısını yıkarak her zamankinden daha popüler şekilde karşımızda.

Takım Elbise Trendi - Resim: 1

Sezonun trend takım elbiselerinden bahsederken maskülen ve feminen stilleri birbirine zıt bu terimleri kullanmak mümkün. Basic t-shirt ve beyaz sneakers spor ayakkabı ile spor bir şıklık yaratabileceğiniz gibi, v dekoltesine dikkat çeken ceketin içine giyeceğiniz dantel bluz ya da büstiyer ve stiletto ile feminen bir görünüm yaratabilirsiniz.

Image

Victoria Beckham, Olivia Palermo, Kendall Jenner, Chiara Ferragni gibi ünlü moda ikonları takım elbise trendini benimseyip uygulayanlar arasında.

2017 kadın takım elbise ile ilgili görsel sonucu

Sezonda öne çıkan takımlar ekose, çizgi ya da siyah zemin üzerine çiçek desenli, kadife ya da tek renk ceket ve pantolon takımları, öne çıkan tasarım ve kesimler ise dar ya da yerleri süpüren uzunluktaki cigarette, culotte ve ispanyol paça pantolonlar ve v dekoltesine vurgu yapan feminen kesimli ya da vatka omuzlu maskülen blazer ceketlerdir.

Takım Elbise Trendi - Resim: 4

Kısacası bu sezon spor ya da feminen bir stil yaratmak tamamen size kalmış, ister günlük kombin, ister ofis şıklığı, isterseniz de bir gece kıyafeti olarak takım elbiseler ile şık ve trend bir görünüm oluşturabilirsiniz. Peki sizlerin favori takım elbise ya da ceket kombinleri nelerdir?

Çağla Öksüz

www.caglaoksuz.com
https://www.instagram.com/crllcgla/