Sezonun Trend Rengi: Kırmızı Aşkı

Bu sezon kırmızı renk ve tonlarının korkmadan, özgürce keyfini sürüyoruz.

Çağla Öksüz Çağla Öksüz

Kadının cazibesini ve gücünü vurgulayan, aşkı çağrıştıran kırmızı renk yeni sezonda sokaklarda en çok gördüğümüz renklerden biri konumunda.

Geçtiğimiz yıl pembe ile match edilmesine şahit olduğumuz kırmızı, Sonbahar-Kış sezonunda ise tek başına karşımızda. İlk olarak Givenchy, Giorgio Armani, Fendi, Versace gibi moda devlerinin defilelerinde gördüğümüz kırmızılar, Inditex, H&M, Koton, Mango, Twist gibi hazır giyimin nabzını tutan markalarında koleksiyonlarında yerini aldı.

Peki sezonun en trend kırmızı parçaları ve benim kombin önerilerim neler?

Yeni sezonda çizme ve botlardan, palto ve kazaklara ya da etek ve elbiselerinize kadar baştan aşağıya kırmızıya bürünebilir, sezonun diğer trendleri arasında olan ekose ve desenli kıyafetler ile match edebilirsiniz.

Yumuşacık kırmızı kazakları vinly ya da kadife etek ve pantolonlar ile kombinleyebilir, daha önceki yazımda bahsettiğim çorap çizme modasını da kırmızı çizmelerle uygulayabilirsiniz. Bu sezon kırmızı renk ve tonlarının korkmadan, özgürce keyfini sürüyoruz. Gece stilinde ve yılbaşı gecelerinde giymeye alışık olduğumuz kırmızıyı sokak stiline ve hatta ofis stiline taşıyoruz.

Kısacası ister aksesuarlarınız da isterseniz baştan ayağa kırmızı renk giyinin fakat şunu unutmayalım: 2017-2018 Sonbahar Kış sezonu boyunca kırmızının önlenemez yükselişi devam edecek!

Benim sezonda en çok kombinlemeyi sevdiğim ve gardırobuma eklediğim kırmızı renkli parçalar ise; siyah kombinlerimin üzerine severek giydiğim kırmızı kaşe palto, kırmızı ya da siyah balıkçı kazaklar ve file çorap ile match etmeyi tercih ettiğim vinly önü fermuarlı kırmızı etek, davet ve akşam yemeklerinde tercih ettiğim kadife kırmızı elbise ve mini etek, elbise ve tunik kazaklarda tercih ettiğim kırmızı uzun çorap çizmeler oluşturmaktadır.

Sizlerde bu sezon trend olmak için dolabınızda en az birkaç parça kırmızı kıyafet bulundurmalısınız. İşte sizler için derlediğim ve birçok markada ortak bulabileceğiniz sezonun hit kırmızı palto, ceket, etek, bluz, elbise ve aksesuar seçenekleri...

Çağla ÖKSÜZ

www.caglaoksuz.com
https://www.instagram.com/crllcgla/