Sezen Aksu'nun Biraz Pop Biraz Sezen Albüm Stili

Şarkılardan sonra dikkatimi çeken bir diğer konu ise albüm fotoğraflarındaki stili oldu.

Çağla Öksüz Çağla Öksüz

Sezen Aksu’nun 6 yıl aradan sonra beklenen albümü Biraz Pop biraz Sezen müzikseverlerle buluştu. Albüm hakkında iyi kötü yorumlar gelmeye devam ediyor.

Benim albüm hakkındaki yorumum ise şarkıların her biri ayrı bir hikaye, samimi, içten, derin ve vurucu cümleleriyle biraz aşık, biraz sitemkar ama bir o kadar da güçlü bir kadın imajı yaratılmış, herkesin kendinden bir parça bulacağı bir albüm olduğunu söyleyebilirim. Şarkıları dinledikçe daha da anlam kazanıp dilime dolandı…

Sezen Aksu'nun Biraz Pop Biraz Sezen  Albüm Stili - Resim: 1

Şarkılardan sonra dikkatimi çeken bir diğer konu ise albüm fotoğraflarındaki stili oldu.

Sezen Aksu, Pop-Art ve 90’lar moda esintilerinin hakim olduğu stilinde yadırganmayacak şekilde eğlenceli, göz ardı edilemeyecek kadar ciddi olmuş… Pop art modasını maskülen ve romantik parçalarla harmanlamış, zıt parçaları kullanarak farklı olduğu kadar iddialı bir görünüme de imza atmış.

Sezen Aksu'nun Biraz Pop Biraz Sezen  Albüm Stili - Resim: 2

Uçuşan maksi boy beyaz puantiyeli tül eteği, siyah balıkçı yaka triko kazağı, bu sezon tekrar yükselişte olan file çorabı, siyah bağcıklı Oxford ayakkabıları, dantel eldivenleriyle alışılmışın dışına çıkmış, benim favorim bu kombin oldu. Bir başka fotoğraftaki siyah elbisesi, deri eldivenleri ve inci aksesuarı saçı ve makyajı ile modern ve gelenekseli match ederek stilinde güçlü kadın imajı sergilemiş.... Albümün genel olarak Adeta Biraz Pop-Art Biraz Sezen havasına büründüğünü söyleyebilirim…

Saç Makyajı Suzan Kardeşin üstlendiği, fotoğraflarını Sinan Tuncay’ın çektiği "Biraz Pop, Biraz Sezen" albümü SN Müzik etiketiyle, DMC tarafından Türkiye’de dağıtıma sunuldu.

Çağla ÖKSÜZ

https://www.youtube.com/channel/UC6j5SRkBdUYhJp90v5jgPHg?view_as=subscriber

http://www.caglaoksuz.com/

www.instagram.com/crllcgla