Sevgililer Günü burç yorumları

14 Şubat Sevgililer Günü hangi burçlara ne getiriyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Dolunaya doğru işlerinizi tamamlamak konusunda, bağlı olduğunuz kişilerle uzlaşma konusunda zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir.

BOĞA

Dolunay öncesi ev ve iş arasında kalabilir ve ilişkilerinizle ilgili durumlar hakkında zorluk çekebilirsniz. Eviniz ve ailenizle ilgili konulara daha fazla vakit ayırmayı tercih edebilirsiniz.

İKİZLER

Çalışma ortamınızda dolunay öncesi kendi düşünceleriniz, yaptıklarınız ve başkalarının söyledikleri ve kabul görmüş düzen arasında kalabilirsiniz. Kendi işlerinizi tamamlamak için vakit harcamayı tercih edebilirsiniz.

YENGEÇ

Dolunay öncesi kendi önceliklerinizle başkalarının beklentilerini ayıretme konusunda zorluk çekebilirsiniz. Kendi değer verdiğiniz konularla, maddi konularınızla ilgili faaliyetlerinize vakit ayırabilirsiniz.

ASLAN

Kendinize vakit ayırmak, biraz kendinizle ilgilenmek isterken ilişkilerinizle ilgili konular sizi zorlayabilir. Dolunay öncesi Kendinizle ilgili konuları tamamlamaya çalışabilirsiniz.

BAŞAK

Kendi başınıza kalarak çalışmalar yapmak isterken, iş ortamınızdaki kişiler ve işler dolayısıyla görüşmeler, düzenlemeler yapmak durumda kalabilir ve zamanınınız kısıtlanabilir. Bir takım bilgiler edinmeniz gerekebilir. Kendi kendinize kalıp işlerinizi planlarınızı tamamlamayı tercih edebilirsiniz.

TERAZİ

Gruplarla faaliyetlere, arkadaşlarınızla görüşmelere gitmeye düşünürken özel hayatınıza dair konularda maddi açıdan düzenlemeniz gereken durumlar olabilir. Siz arkadaşlarınızla olan görüşmeleri yapmanın gerekli olduğunu düşünerek, tamamlamanız gereken görüşmeleri yapabilirsiniz.

AKREP

İş hayatınızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz ancak ev, aileye dair konular da sizi zorlayabilir. Bazı kararlar almanızı bekliyor olabilirler. Siz toplumsal ve iş hayatınızla ilgili konulardaki faaliyetlerinizi toparlamayı tercih edebilirsiniz.

YAY

Siz kendi düşündüklerinizle hareket etmek isterken başkalarından gelen fikirleri kabul etmek sizi zorlayabilir. Başkalarını dinlemek ve ona göre hareket etmek, plan yapmak durumda kalabilirsiniz.

OĞLAK

Ortaklaşa işlerinizle ilgili konular, kaynaklarınız hakkındaki faaliyetleriniz kendi hedeflerinizi gerçekleştirebilme konusunda sizi zorlayabilir. Gruplarla ilgili çalışmalara ağırlık vermeniz gerekebilir. Ortaklaşa konulardaki maddi kaynaklarla ilgili çalışmalara ağırlık vermeyi tercih edebilirsiniz.

KOVA

İlişkilerle ilgili problemlerinizi halletmek isterken kendinizle ilgili konularda yapmanız gerekenler sizi zorlayabilir. İlişkilerinize, ortaklarınıza dair konularda çalışmalarınızı, görüşmelerinizi tamamlamayı tercih edebilirsiniz.

BALIK

Gündelik işlerinizin yoğunluğu ve tamamlamanız gereken işler, sizin kendi işlerinizi, çalışmalarınızı yapmanız, biraz arka planda durma isteğinizi engelleyebilir. Yapmanız gereken işleri tamamlamak için vakit harcamayı tercih edebilirsiniz.

gamze avcu