Savaşçı Mars, Akrep'ten ayrılırken..

Aylar aylar önce başladı bu hikaye. 20 Şubat 2016... Öfkeli, tutkulu, savaşçı Mars uzun bir süredir, Akrep'te başladığı yolculuğuna son veriyor.

Ebru Cinek Ebru Cinek

YİNE SAHNEDE MARS AMA İNANÇ SAVAŞÇISI OLARAK !

Aylar aylar önce başladı bu hikaye. 20 Şubat 2016...

Öfkeli, tutkulu, savaşçı Mars uzun bir süredir, Akrep'te başladığı yolculuğuna son veriyor.

Kontrol etmekte zorlandığınız öfkeniz, tartışmalarınız...

Düşünmeden atılan adımlar...

Pire için yakılan yorganlar...

18 Eylül 2016 tarihinde Yay burcunda transitine başlayacak olan Mars şimdi inançlarını gerçekleştirmek için sokaklara inecek, vaazlar verecek.

Mars Yay burcunda kişiyi kibirli, düşüncesiz, fırsatçı, hatta patavatsız yapabileceği gibi aynı zamanda bilge, erdemli ve hoşgörülü de yapabilir. Ama bildiğim bir şey var ki gökyüzünden gelen enerjiyle genel olarak sınırlarınızı zorlayacak, nerede duracağınızı fark etmekte zorlanacaksınız. Hadi bakalım hayırlısı!

Lider Mars'ın Yay burcu transitini daha çok konuşacağız. Tabii sizler de bu arada çok çalışacak ve koşturacaksınız. Nereden mi biliyorum?

Rahu'dan aldığı görünüm hepinizi hedeflerinize kitleyecek ve bu uğurda çokkk uğraşacaksınız. Ama başarıya koşarken hırsınızı kontrol etmeyi de unutmayın. Aynı zamanda Mars'ın takım yıldızı Moola etkisiyle evlilik ve iş partnerleriniz ile, çocuklarınızla ilgili alanlarda mücadeleci, zor etkiler söz konusu olabilir.

Belki de fazla iyimser tavrınızı bir kenara bırakmanızı gerçekten inandığınız eylemi gerçekleştirmeniz için Mars sizi harekete geçirmek istiyordur, ne dersiniz?

Ülke haritasında Mars'ın yabancı ülkelerle olan dost, düşman ilişkilerini, hem siyasi hem ticari bağlantıları, kredileri yine dış ülkelerle savaşı, örf ve adeti temsil eden alana transiti ile tüm konular gündemimize düşecek.

Mars'ın ülke haritasında Ay yani halkı, kalabalıkları gösteren alana zıtlık açısı yapması 19 Eylül tarihi itibariyle Ekim ayının da ilk haftasının biraz daha hassas ve tehlikeli olduğuna işaret ediyor.

Ne yapalım derseniz? Mümkün oldukça aşırı kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışın. Aynı zamanda Mars'ın Yay burcu transiti ülke ekonomisi üzerinde de pek olumlu enerjiler üretmeyecek gibi.

Mars cesur ve büyük hareketlerinin lideridir. Doğum haritasında güçlü bir Mars'ın yerleşimi bir de 3. ev alanına yerleştiyse fikirleri, iletişim tarzı serttir, hiç korkmadan rekabete girer. Adeta diliyle de savaşır.

Bu arada bu yerleşim globaldeki liderlerden Vladimir Putin'in haritasında mevcut. Mars'ın Yay burcu transiti Putin'i bir hayli etkileyecek ve onu sabırsız, sabit fikirli ve fevri biri haline getirecek. Bu kadar yoğun enerjiler altında Putin'in nereden eseceği belli olmaz, ben den söylemesi. :(

2016 yılının son dönemecine girmişken ruh halleriniz depresif biliyorum. Mutsuzum nidalarınızın yerini özgürlük sözü alacak.18 Eylül'de Venüs'ün Terazi burcuna geçiş yapmasıyla da sizleri aşk sevgi adına bir nebzede olsa mutlu edecek.

Ama Ekim ve Kasım aylarındaki gökyüzünün aktif enerjileri sadece bizi ve ülkemizi değil bir çok ülke için savaş belirtilerini çok daha belirgin hale getirecek.

Bir çok ülkede büyük çapta patlamalar yaşanabilir. Özellikle Amerika mundane haritasında Mars'ın yükselen üzerine transiti ve natal Mars ile zıtlık açısı onları savunmasız hale getiriyor.

Uzun lafın kısası Mars'ın Yay burcunda Gandanta pozisyonunun devam etmesi bir şeylerin sona ermesi değil, sadece yeni bir alana taşınmasını aktif hale getirecek.

Bu arada unutmadan ülke haritasında 10. eve görünümü Cumhurbaşkanı, Başbakan, otorite konumdaki kişiler, hükümet ve ulusal prestijimiz alanlarınız da bir hayli aktif olacak.

Hayatta en savunmasız, çaresiz, mutsuz kaldığınız anda bile teşekkür etmeyi ve şükür etmeyi deneyin. Unutmayın dünya üzerinde sizin yerinizde olmak isteyen milyonlarca insan var!

Namaste