O vekili fena işlettiler

İYİ Partinin seçime girebilmesi için CHP'den ayrılıp İYİ partiye geçen sonra da partilerine geri dönen 15'liklerden bir vekili fena halde işlettiler...

Müşerref Seçkin Müşerref Seçkin

Bu stresli siyasi ortamda biraz da gülümsemek lazım.

Sürpriz bir kararla CHP'den istifa ederek İYİ Patiye geçen ve artık kamuoyunda 15'likler olarak anılan milletvekillerinden birine arkadaşları inanılmaz bir şaka yaptı.

CHP'nin henüz aday listeleri açıklanmadığı için yanlış anlaşılır düşüncesiyle o milletvekilinin kim olduğunu yazmıyorum. Ama CHP'lilerin çoğu biliyor konuyu..

Efendim bu partsine yürekten bağlı milletvekilini, önemli bir parti yetkilisi arar.

Der ki,

"Çok önemli bir görev yaptın. Partinden istifa edip demokrasi kahramanı oldun. Yine partiye döndün. Ama şimdi sana yine çok önemli bir görev düştü. Partiden istifa edip Saadet Partisine geçeceksin.

Şok olan milletvekilinin ağzından gayrıihtiyarı şu sözler çıkar :

"Yok artık..Babam beni evlatlıktan reddeder....Olmaz böyle şey...

Parti yöneticisi (Onun da adını yazmıyorum) allem eder kallem eder, milletvekilini Saadet Partisine geçmek için ikna eder..

Saadet Partisine geçmek için yine CHP'den istifa edeceğini düşünerek kahrolan vekile neyse ki bunun bir şaka olduğu hemen açıklanır.

Konu tatlıya bağlanır ama bu milletvekili yeni dönemde bu şakanın altında kalmayacağını, şakacı arkadaşlarına iletmekten de geri kalmaz.