2016 Kova ve Kova yükselen burç yorumları

Kovalar 2016’da gruplarla beraber faaliyet gösterecekler.

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOVA VE KOVA YÜKSELEN 2016,

Kova ve kova yükselenler 2016’da ortaklaşa işlerden, içsel olarak yaşadıklarını paylaşmaktan, resmi konularda çalışmalardan, başka kaynaklardan veya varsa eşin kaynaklarından, yatırımlarla ilgili araştırmalardan hatta krizlerden fayda sağlayabilirler. Ortaklaşa işlerden sağlayacakları kaynaklarla veya bağlandıkları kişilerden gelen destekle hayatlarında kontrol edemedikleri konularla ilgili güveni sağlayacaklardır. Başkalarıyla paylaştıkları konular veya işlerle ilgili bir düzen kurmaya çalışabilirler.

Kovalar 2016’da gruplarla beraber faaliyet gösterecekler. Girdikleri gruplar, organizasyonlarda başkalarının da faydalanacağı konulara göre amaç ve hedeflerini belirleyebilirler. Maddi konulardaki belirsizlikler konusunda zorlanabilirler ancak alacakları sorumluluklar maddi kaynaklarını yaratmaktan daha fazla önem taşıyabilir. Başkalarıyla ortaklaşa faaliyet göstermek, inandığı ve kendilerini tatmin edecek görevlerde, konumda yer almak ön plana çıkabilir. Arkadaşlıkları veya içinde bulundukları gruplar ve organizasyonlar değişebilir. Yakın çevrelerinde yer alacak kişiler, ilgilenecekleri konularda radikal kararlar alabilirler.

Kovalar maddi konularda bireysel kaynaklarını oluşturma konusunda tedbirli ve gerçekçi olmalı ve başkalarından gelen kaynaklarla ilgili adımlar atmalıdırlar.

Eylül sonrasında hayatlarında inandıkları, kendilerini göstermek istedikleri konularla ilgili adımlar atacaklar. Kuracakları ilişkiler onları bambaşka kültürlere, inançlara hedeflere çekebilir. Kendi yakın çevrelerinden kopabilirler.