Koç ve Koç yükselen 2016 burç yorumları

Koç’lar 2016’da dışa dönük toplumsal yaşamlarında güçlerini kendi istedikleri hale getirme konusunda, hayata bakış açılarında yeniden yapılanma, çalıştıkları konu ve kişilerle ilgili düzenlerinde değişimi yaşayacaklar.

Gamze Avcu Gamze Avcu

Koç’lar mevcut yaptıkları işlerden daha büyüğünü, daha fazlasını, daha faydalı olanını daha büyük idealler için yapmaya çalışacaklar. Hizmet ettikleri konularda kendilerini ve yeteneklerini kullanarak, hizmet ettiği kişileri genişleterek, amaçları uğrunda gündelik yaşamına başka kültürleri dahil edebilirler. Şubat ve Mayıs arasında çalıştıkları konularla ilgili veya çalışma şartlarını inandıkları şekilde düzenleme ihtiyacında olacaklar. İş hayatlarında ve toplumsal yaşamlarında önemli sıçramalar yaşayabilirler. Onları zorlayan kişilerle olan ilişkilerini yeniden düzenleyebilirler. Eğitim verebilirler. Başkalarının söylemlerini değil kendi tecrübe ettikleri deneyimleri kabul etmeye ve kendi otoritelerini kurmak için mücadelelerine devam edecekler. Bu hazırlık döneminden sonra yeni sorumluluklarla toplumsal hayatlarına veya iş yaşamlarına devam edecekler.

Yabancı kültürlerle olan bağlantılarında, iş için yapacakları uzak yolculuklarla, kendi gelişimiyle ilgili yapılanma yaşayacaklar. İşleri dolayısıyla yurtdışında yaşamaya başlayabilirler. Bağlı oldukları kaynaklar değişebilir.

Gelecek planlarını yeniden yapılandırmaları kendilerini bağımsız hissetmeleri için atacakları temeller olacaktır. Bunun için kendileriyle ilgili fedakarlıklar yapmaları gerekebilir. Çok çalışmaları gerekebilir.

Eylül sonrasında ilişkiler konusunda, kendi bağımsızlıklarıyla karşısındaki kişilere inanmak ve bağlanmak, onların isteklerini gerçekleştirmek konusunda ikilemde kalabilirler. İlişkilerinde radikal kararlar almaya doğru adımlar atabilirler.

Yaşamlarını bir ideale, kendi ideallerine göre düzenleyecek koçlar iş hayatlarına dair alacakları sorumluluklara hazırlanıyor olacaklar. Bu sefer kendi deneyimlerine göre hareket edip başkalarına anlatarak, kendilerini geliştirecek faaliyetlerde düzenlemeler yaparak kendilerini ortaya koyacaklar.