Karaköy Dentro'nun lezzetleri

Açılalı henüz iki ay olduğu halde dost mekanı Dentro'ya ilk kez gittim. İçeriye girer girmez ambiyansa ve dekorasyona hayran kaldım.

Petek Bal Petek Bal

Samimi ve huzur veren bir mekan. 3 kattan oluşuyor.

Biz ilk katta koltuklarımıza kurulup yemeklerimizi yedik. İkinci kat özel partiler ve eventler için kullanılıyor.

Biz bize party yapıp, doğum günü kutlayalım diyorsanız bu kat tam size göre. Üçüncü kat ise teras, havalar ısındığında burda harika organizasyonların yapılacağını düşünüyorum.

Ben yemek konusunda tercihimi mekanın öne çıkan seçeneklerinden yapmayı seviyorum. Bu yüzden de menü seçimini sevgili Görkem'e bırakıyorum.

Karaköy Dentro'nun lezzetleri - Resim: 1

İşte burada abartmadan yazamayacağım. Ballı balzamikli somon bugüne kadar yediğim en iyi balıktı. Standartın dışına çıkılmış. Alıştığımız ızgara balıkları bir kenara bırakıp bu değişik lezzeti denemelisiniz. Yanında yeşil salata ile servis edilen somon, sosu sayesinde benim favorim oldu.

Masaya gelen diğer yemeklerden yine en beğendiğim ızgara antrikot oldu. Karamelize edilmiş soğan ve şefin özel yoğurt sosu ile servis ediliyor. Fajitanın değişik sunumu diyebiliriz bu lezzet için.

Karaköy Dentro'nun lezzetleri - Resim: 2

Yemeklerimizi bitirdikten sonra, akşam Ebru Gençoğlu'nun ev sahipliği yaptığı "ya evde yoksam" partisine kaldık. Türkçe ve yabancı müziklerle 80'lerin 90'ların ve güncel hit parçaların uyumu ile harika bir geceye imza attılar.

Haftanın belli günlerinde değişik eventlerle karşılaşacağınız Dentro'da ilk olarak
önümüzdeki hafta başlayacak olan "Her Salı Gülden Taşkın ile Rakı Geceleri" var. Bu konsept ile samimi ve sıcak olan Dentro'da rakı içip, Gülden Taşkın dinlemek bir harika olur diye düşünüyorum.

Karaköy Dentro'nun lezzetleri - Resim: 3

Dünyaca ünlü starların kulislerini organize eden, Backstagemama lakaplı Lale Hanım ile pazar kahvaltıları da Karaköy'e başka bir renk katacak gibi görünüyor.
Sonuç olarak "iyi bir tercih, iyi bir muhakemenin sonucudur."

Mekandan ayrılırken muhakemenizin sizi yanıltmadığını görmek sizi ayrıca mutlu edecek.

Hesap mı? Mâkûl, mâkûl...

Afiyet olsun efenim..