Instagram’da Dünyayı yalnız gezen hanım kızlar

Madem gizli birşey yapıyorsunuz, tutun kendinizi paylaşmayıverin mesela.. Olmaz mı? Olmazzzz dayanamazsınız çünkü :)

İrem Moralı İrem Moralı

Uzun zamandır hep dikkatimi çeken bir konuyu paylaşmak istiyorum sizlerle.

Yazdığım yazılarımda; senelerdir genellikle kadın tarafı bir tutum içerisinde olsam da, hepiniz bilirsiniz ki erkekleri de savunan yazılarım da vardır.

Hayatımızın resmen en önemli bağımlılığı haline gelen Instagram’dan bahsetmek istiyorum sizlere bu hafta.

Hayatlarımızı, pişirdiğimiz yemeğimizi, yaptığımız sporumuzu, gezdiğimiz mekanları, gittiğimiz Ülkeleri, okuduğumuz kitapları, neredeyse her şeyi ama her şeyi paylaşıyoruz.

Ben de paylaşıyorum ve sizlerin paylaşımlarını severek takip ediyorum. Ediyorum da, kafama bazen sorular takılmıyor dersem yalan olur. Eminim sizlerin de dikkatini çekiyordur bu bahsedeceğim mevzu.

Bazı hemcinslerim var, hatta bir kaçı asla çalışmazlar, üretmezler. Ama neredeyse dünyaları gezerler kendileri. Bir hafta Milano’dadır, diğer hafta NY’tadır.

En güzel restaurantlarda yemek yerler, Alaçatı’nın en popular mekanlarında eğlenirler, en iyi otellerinde kalırlar. Ama ortada ufak bir sorun vardır.

Bu hanım kızlarımız bunları gerçekleştirirlerken hep fotoğraflarda, hikayelerde yalnızdır. Sanırsın yemeğini bir başına yiyor, sanırsın Paris’e de tek başına gitmiş, Milano’ya da…

Yemek masasında karşısında oturup, onun fotoğrafını çekeni de, NewYork caddelerinde dolaşırken fotoğraflarını çekeni de, yani esas kahramanı asla göremeyiz.

İşte ben bu hanım kızlarımızı çok severek ve bayağı gülerek takip ediyorum. Bu biraz kendini akıllı sanan, bize gerizekalı muamelesi gibi bişey olsa da gene de seviyorum. Çünkü çok gülüyorum.

Madem gizli birşey yapıyorsunuz, tutun kendinizi paylaşmayıverin mesela.. Olmaz mı? Olmazzzz dayanamazsınız çünkü :)

Siz bunları bu şekilde yalnız yalnız çekip paylaşırken, asla çakılmadığını zannettiğiniz alengirli işleriniz daha çok dikkat çekiyor. Benden söylemesi.

Yediğiniz, içtiğiniz sizin olsun asla gözümüz yok. Sadece bir uyarmak istedim. Çok belli oluyor gizli kahramanlarınız…

O zaman özgürce, gizlenmeden, saklanmadan, huzurla aşk yaşayabileceğimiz günler bizim olsun, yalnız paylaşımlar sizin olsun kızlar..