Haftanın Dizi Stilleri

Diziler hayatımızın neresinde? Diziler saç stillerinden, giyim tarzlarına, hatta konuşma biçimlerine kadar büyük bir kitleyi etkisi altına almaya devam ediyor… Haftaya stilleriyle damga vuran dizi kostümlerini mercek altına aldım.

Çağla Öksüz Çağla Öksüz

HAYAT ŞARKISI : Tulum mu O ?

Haftanın Dizi Stilleri - Resim: 1

Hülya karakterine hayat veren Burcu Biricik’in dizinin 42. bölümünde sabah saatlerinde üzerine gördüğümüz H&M marka harfli tulumu, acaba pijama olarak mı kullanıldı sorusunu aklıma getirdi, hiç beğenemedim, şaşkınlıkla bakakaldım, o güzel, şık ve iddialı kadını alıp çok uzaklara götürmüş, işin ilginç tarafı akşam yemeği yedikleri sahnede tulumun hala üzerinde olmasıydı.

Tam bir hayal kırıklığı yarattı. Unutulan tulum modasına göz kırpsa da çok başarısız bir tercih olmuş.

Ancak ilerleyen dakikalarda öyle bir kombin ile karşımıza çıktı ki tulumun etkisini biraz olsa hafifletti diyebilirim.

Haftanın Dizi Stilleri - Resim: 2

Beyaz desenli Bomber ceketi ve kırmızı pantolonlu kombini ile çok tarz görünüyordu. Color Blocking trendinin en güzel örneklerinden olan kombininde oversize bomber ceketini çok beğendim. Merak edenler için Ceket Jaquette by Elvan, Pantolon İpekyol, Kazak Room markası.

NO:309 Çorap Ne Mana?

Haftanın Dizi Stilleri - Resim: 3

Lale karakterini canlandıran Demet Özdemir dizinin 35. bölümünde bir davette giydiği gri elbise kombini ile karşımıza çıktı.

Ton Sur Ton trendi örneği olan Gri uzun mavi taşlı elbisesi, beyaz ayakkabıları, kürk etolü ve çantası ile uyumlu biraz da zorlama bir kombin yaratıldığını söylemeden edemeyeceğim.

Kombinde seçilen renkler Lale karakterini biraz yorgun, soft bir görüntüden ziyade biraz sıkıcı göstermiş. Tasarımını çok beğendiğim bu elbise ise çok geride kalmış.

Anlam veremediğim ve beğenemediğim bir diğer detay ise beyaz renk muz çorabı oldu.

Unutmayınız Ton Sur Ton trendinde çok şık ve soft bir görüntü yaratabileceğiniz gibi sıkıcı bir görüntüye de imza atabilirsiniz. Bu yüzden renk ve tonları dikkatli seçmelisiniz. Merak edenler için Elbise Ju İstanbul , Kürk Etol Forever New markası.

İÇİMDEKİ FIRTINA: Neredeyse Kusursuz...

Haftanın Dizi Stilleri - Resim: 4

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyen İçimdeki Fırtına dizisi reyting sıralamasında iyi bir başlangıç yapamasa da dizinin kostümlerini çok başarılı buldum…

Ezgi karakterine hayat veren Merve Boluğur dizideki tarzı ve stiliyle göz dolduruyor.

Bölüm boyunca hemen hemen her kombinini ayrı ayrı beğendim, İtalya seyahati sırasında bir akşam yemeğinde giydiği kırmızı kadife elbisesi en çok beğendiğim kombini oldu. Vücut proporsiyonuna uygun, seksi ve iddialı bir görünüme imza atılan elbisenin rengini de kendisine çok yakıştırdım.

Tercih ettiği siyah yüksek platformlu modası geçmiş ayakkabı ise biraz aceleye gelmiş sanırım. Stiletto ile kombini tamamlamasını tercih ederdim. Merak edenler için Kırmızı Kadife Elbise Selma Çilek markası.

Çağla Öksüz

http://www.caglaoksuz.com/

www.instagram.com/crllcgla

https://www.youtube.com/channel/UC6j5SRkBdUYhJp90v5jgPHg?view_as=subscriber