Güç ve Seks

Dünya gücün etrafında dönüyor. Güç deyince akla gelen ilk şeyden yola çıkalım; Amerika.

Gökçen Erdoğan Gökçen Erdoğan

Tüm dünyanın ve Amerikan halkının en çok merak ettiği şeyler listesinde başı ne çekiyor biliyor musunuz? Obama’nın cinsel performansı. Evet yanlış duymadınız, güç daima cazibe merkezi ve içinde barındırdığı sırlar asırlardır ilgi görüyor. Hükmetme yetisi olan Barack Obama’nın yataktaki rolü, gücünü cinsel birleşmede nasıl kullandığı, Michelle Obama ‘nın kocası sade ‘Barack’la ilgili değerlendirme puanı, işte bunlar hep merak konusu. Ya da Obama’nın Barack olarak ne vaat ettiği.

Türlü senaryo geliştirilebilir gücün yataktaki varlığı üzerine; dünyanın insan davranışlarına, sosyoloji ve psikolojiye, seksolojiye ve dahi kriminolojiye dayanarak geliştirebileceği akıl almaz bir seks romanı yazılabilir. Beyaz Saray’ın deneyimlediği Oval Ofis macerasını hesaba katarsak Obama’nın da hemen her şekilde hayal edilebileceği ortada.

Güç, kadını çeker. Hükmedebilen, karar verebilen, kararlarını uygulayabilen, irade üstünlüğü sağlayabilen erkek, kadın için neredeyse mıknatıstır. Yalnızca bu kadar mı? Six packs için gecesini gündüzüne katan, protein komasına giren bunca erkek ne için çabalıyor dersiniz? Güçlü bir görünüm için elbette. Kadınlar kendilerini güldüren erkekler kadar kendilerini süründüren erkeklere bayılırlar. Ruhları ve fizikleriyle. Fiziken süründüren erkeğin kası, ruhen süründüren erkeğin kafasıyla birleşince ortaya güçlü mükemmel erkek çıkıyor neredeyse.

GÜÇ, CÜRETİ GETİRİR

Güçlü olmak, neden bu kadar önemli dersiniz? Yeni tanıştığınız bir kadının yanında ağırlık kaldırmaya kalkamayacağınıza gore bu güç yalnızca fiziksel olamaz. Ruhsal, zihinsel bir güçten de söz ediyoruz, bu üçünün akla zarar kombosundan hatta. Bir kadını etkilemek için güç gerek evet. Hem de şu bahsettiğimiz afili fizik, ruh, akıl birlikteliğinden doğan cinsinden. Kariyer, zeka, eğitim, para… Pek çok değişkeniyle birlikte güç, dünyanın en etkili silahı hala. Çünkü güç, cüreti doğurur. Reddedilme olasılığı düşük olan teklif, güçlüden gelendir. Olmayacak işlere, güçlüler cüret edebilir. Bir kadına gidip ‘benimle sevişir misin?’ diye dan diye sorabilmek için birtakım güçlere sahip olmak gerekir örneğin. Kişiye gore olumsuz tepkiler de alınır elbet ancak olumsuzluğun ayarı bile güç düştükçe değişir. Çirkin, donanımsız, çelimsiz, yoksul bir erkeğin alacağı olumsuz tepkiyle, yakışıklı, donanımlı, güçl

Ve zengin bir erkeğin alacağı olumsuz tepki dahi aynı değildir. Ve ikincisindeki olumsuz yanıt, verenin aklını bir sure karıştırır gelgitlerle. Güç, reddedilesi değildir. Gücün seçtiği, kendini şanslı bulmaktan sıyrılamaz kolay kolay. Orgazmı düşünün, güçlü bir seksi reddedemez ve yüksek sesle geliverir.

GÜÇ DE BOĞAZDAN GELİR

Gücü, özellikle de cinsel gücü artırmak için en sık başvurulan ve aslında en kolay ulaşılabilen yolun beslenme olduğunu duymuş, hatta belki de deneyimlemişsinizdir. Cinsel organlara giden kan miktarını artıran, dolaşımı hızlandıran, kimyasal çekim yaratan besinler, yani afrodizyak besinler artık birçoğumuzun ezberinde. Çilekten, domatesten, havuçtan, balıktan, avokado, zencefil ya da muzdan bahsetmeyeceğim. Bunlar işin kolay kısmı.

Hangi yaşlarda beslenmenizde nelere ağırlık vererek güçlü olabileceğiniz bilgisi bugünün spesiyali.

20’Lİ YAŞLAR TEMEL ATMA YAŞLARI

İşte şehvet diyarının bahçesine ilk adımı atacağınız dış kapının anahtarları:

*Kereviz-Kadınları etkilemenin formula olan androstenone ve androstenol hormoanlarının ağa babası kerevizdedir.

*Yumurta-B vitamin stress öldürücüdür ve yumurta da B vitamin zengini olmakla övünür.

*Vanilya aromalı gıdalar ve dondurma-Kasların enerji stoğunu artırmak ve vanilyanın etkileyici kokusundan faydalanmak bir taşla iki kuş vurmak gibi.

30’LU YAŞLAR SU GİBİ AKAN YAŞLAR

*A Vitamini-Sperm üretimini artırdığını söylersek başka söze gerek kalmaz sanırım.

*C vitamin-Spermde nicelik kadar önemli bir şey varsa o da niteliktir. Işte c vitamin kalite yükseltmek için birebir.

*Ceviz, badem, fındık- E vitamin ve selenium açısından zengin besin, dış etkenlerin sperme zarar vermesini, onu aşağı çekmesini engeller. Bir nevi sperm kariyeri düzenleyici.

40’LI YAŞLAR HER ŞEYİN OTURDUĞU YAŞLAR

*Ahududu ve böğürtlen –Ereksiyon sorununu tarihe karıştırabilecek kadar kanlı canlı kıpkırmızı formüller bunlar.

*Mısır gevreği-Yorgunluğunuz sevişmelerinize yansıyorsa gevreklerdeki tiamin ve riboflavin vitaminlerine ihtiyacınız var.

*Kırmızı et-Duyarlılık artırıp dopamine ve norepinefrin düzeylerini yükseltir. Testesteronda ise tavana vurdurur.

*Çikolata-İçindeki metilksantinlerle dış beden duyarlılığı artar ve etki tepki olayındaki engeller ortadan kalkar.

50’li yaşlara değinmeye gerek yok sanırım. O yaşlara gelindiğinde her ne oluyorsa ne yese yarıyor erkeğe. Uçan ve kaçan meselesi bir yerde.

SERT SEKS GÜÇLÜ SEKS Mİ?

‘Kontrolsüz güç, güç değildir.’ dünyanın en mantıklı ve kullanışlı sloganı sayılacak kadar başarılı. Çünkü salt gücün, iyi bir seks vaat ettiğini ya da sertliğin güç belirtisi olduğunu düşünmek sığlık olur. Güç, kontroldedir. Yetilerini, amaca doğru hizmet edecek biçimde, kontrollüce ve amaca karşılıklı hazzı baz alarak ulaşmadır güçlü ve sorunsuz seks. Yalnızca saldıran, alta alan, altta tutan, hareket kabiliyeti bırakmayacak kadar hakim, ağlatan, inleten her birleşme, güçlü sevişmeyi işaret etmez. Belki gücü ifade eder, belki kaslara doğru ok çıkarır, belki kadında erkeğin güçlü olduğuna dair fikir uyandırır. Ama güçlü seks, içinde dozu kişiden kişiye değişen bir sabır, nezaket ve control de barındırır. Tecavüzle sert bir sevişmenin arasındaki fark da budur aslında. Tecavüz güç değil güç gösterisidir. Sert ve kontrollü bir birleşme ise güçtür, güçlüdür.

Cılız bir erkek de güçlü sekse imza atabilir yani. Güçlü bir erkeğin güçsüz bir sevişmeyi anca kotarabileceği gibi. Güç, verilen briefi doğru alıp hareket planını bu doğrultuda çıkaran erkeklerin işidir. Kaslarını şişirmediği halde hayvani bir güçle sevişebilir insan. Orgazmı güçlü kılabilir.

Yani ya Temel Reis’sinizdir yatakta ya da Kabasakal. Safinaz için değip değmeyeceğini düşünedursun tüm dünya, siz doğru zamanda doğru dozda yüklenmeyle Kabasakal’ı madara edersiniz. Gücünüz, kontrolünüzdedir. Gücünüz kontrolünüzdeyse seks sizin işinizdir.

Siz şimdi Obama’nın cinsel performansına dair bir bilgi bekliyorsunuz ama onu hayal gücümüze bırakıyor Beyaz Saray. Michelle ser verip sır vermiyor ve henüz bir Monica skandalı patlamadı beyler. Eldeki bilgi bu kadar. Fakat şununla final yapabiliriz; sahip olduğu güç baş döndürdüğünden kusurları tolere ediliyor olabilir.