Esra Erol'da karmakarışık ilişkiler

Ya Kadın evli değilim diyor, kocası için benim akrabam deyip sevgilisini kandırıp aynı evde hep beraber kalıyorlar.

Gülman Sumru Somer Gülman Sumru Somer

Hayal güçünüz bile yetmez bu kadar entrikaya, senaryo yazarları bile yazamaz böylesini...

Ne kadar Ahlaksızlık varsa ESRA EROL; programında ortaya çıkarıyor, ya sinir sisteminizi bozmak istemiyorsanız izlemeyin.

Ya da izleyin; nasıl insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz nasıl bir nesil geliyor büyüyor gerçeği görün.

Ya Kadın evli değilim diyor, kocası için benim akrabam deyip sevgilisini kandırıp aynı evde hep beraber kalıyorlar.

Sonra sevgilisi öğreniyor kabul ediyor. Ama ben aileme bunu söyleyemem diyor ve kadının kocasını akraba diye tanıtıyorlar.

Bu sefer; sevgilisinin kız kardeşi ile akrabam diye tanıştırdığı eski kocasının arasını yapmaya çalışıyor. Yuh diyorum.. Kadın; hiç çocuğum yok diyor; 2 tane aslan gibi oğlu olduğu ortaya çıkıyor. Onlar ikizimin benim değil diyor, Kızkardeşler geliyor ortada ikiz falan yok...

Diğer Kızkardeşe de sevgilisini “abimizi bulduk” diyip tanıştırıyor. Ve bunları kabul eder gibi gözüken bir erkek müsvettesi; karaktersiz bir adamın; program boyunca devamlı “eşimin arkasındayım” demesinin sebebi de zamanla ortaya çıkıyor.

Yedikleri haltlar ortaya çıkmasın diye. Bu işleri baştan beri aslında bildiği ortaya çıkıyor. Yahu ne iğrençliktir bu. Kadın; kocasının erkek kardeşi ile kaçıyor her iki erkek kardeşten de çocuk yapıyor. Valla mide kaldırmaz. Hem sinir sistemin bozuluyor izlerken hem de vay halimize deyip üzülüyorsun, Yani her iki durumdada olan midene ve sana oluyor.

Magazin seyrederken ÜNLÜLERİ tenkit eden, laf edenler siz bir de “ESRA EROL” da ki ilişkileri bir izleyin. Kadın kocayı bırakıp sevgilisine kaçıyor, Koca karısını aramak için yayına çıkıyor. Eşi ile yayında karşı karşıya geliyor.... Yanında sevgilisi...

Koca DNA testi istiyor sonuç vahim; ne sevgili ne de koca doğan çocuğun babası çıkıyor..

Ya gülüyorum valla ağlanacak halimize ne rezilsiniz siz ya..

Etrafta bunların sayesinde soyu sopu belli olmayan çocuklar büyüyor. Bence eğitimin önemini anlamamız için Türkiye’de ne kadar daha böyle rezil ilişkiler göreceğiz.

Özellikle de 16-25 yaş grubu gençlerin durumu bu...

BU TÜR PROGRAMLAR KALKMAMALI BENCE, BU İNSANLARIN REZİL HAYATLARI ORTAYA ÇIKMALI Kİ ÇOĞALMASINLAR.

ÖNÜNE GEÇMEK ZOR OLSA DA.