Ecem birinci olsaydı cinsel istismarı sineye mi çekecekti?

Ama bir insan hiç tanımadığı bir takipçisinin önerisiyle tanıştığı yine hiç tanımadığı sözde enerji yüklemesi yapan birine nasıl inanır?

İrem Moralı İrem Moralı

Bugün Sosyal Medyada takipçilerime sordum; “Sizce hangi konuyu masaya yatıralım?” diye. O kadar çok farklı konu başlığı önerisi geldi ki,epey haftalık yazı stoğu beynimde şimdiden hazır.

Ancak öncelikle geçtiğimiz hafta tüm Türkiye’yi,tanıyanı,tanımayanı ani vedasıyla yasa boğan; can abimiz sevgili Zafer Çika’ya tekrar tekrar rahmet dileyerek yazıma başlamak istiyorum.

Ve acısını; hastaneden,defnettiğimiz o unutulmaz anlarda yüreğimin en derin yerinde hissettiğim sevgili Demet Akbağ ve oğulları Ali Çika’ya sonsuz metanet,sonsuz dayanabilme gücü diliyerek devam ediyorum.

Zafer abi,öyle ya da böyle hepimizin hayatına dokunmuştu.
O güzel enerjisiyle,yüreğiyle gülen gözleriyle,yaptığı espirileriyle,Demet ablayla olan aşklarıyla bizleri, aşkın hala var olduğuna inandıran bir insandı.
Babalığı deseniz o zaten tarifsizdi bence.

Anlatılacak gibi değildi. Ben ömrümce çok baba oğul arasında güzel bağlara şahit oldum. Ama Zafer abiyle Ali’nin arasındaki bağ; bir baba oğuldan
ziyade bence iki çok yakın dost, muhteşem ikili gibi birşeydi. Cenaze sonrasında da hepimizin dilindeydi.

Yine söylüyorum. Rabbim dilerim ki, hepimize böyle güzel,böyle sevgiyle,ardından böyle muhteşem kelimelerle anılmayı nasip etsin. Bir evlat olarak Ali’nin en büyük gururunun bu olacağına eminim.

Böylesi sevilen bir babanın, böylesi gurur duyulan bir babanın evladı olmak onur verici.

Asla unutulmayacaksın çocukluğumun, gençliğimin, anılarımın kahramanlarından Dünya tatlısı Zafer Çika. Seni daima rahmetle anacağım.

Bir kaç gündür kafamı kurcalayan çok kel alaka bir haber oldu.

Survivor yarışmacılarından birisinin yarışmaya katılacağını sosyal medyadan duyurması sonrasında, bir takipçisinin “sana enerji lazım, seni birisiyle tanıştırayım yarışmada 1. olursun” demesi üzerine, yarışmada 1. Olma hayaliyle, bu vaâd ile kendisine sözde enerji yükleyen şahısla defalarca cinsel birliktelik yaşadığı iddia edilen bu kızımızı aklımdan çıkartamıyorum.

Yarışmadan elenene kadar asla kimseye bir şey söylemeyen, elendikten sonra bu istismarı açıklayan ve savcılığa suç duyurusunda bulunan yarışmacı, acaba gerçekten de kazara 1. Olsaydı sineye çekecek miydi bu istismarı? Çok merak ediyorum!

Bu konu gerçekten doğru mu? Size yemin ediyorum ki inanmakta güçlük çekiyorum.

Başka bir konu mu çıkacak ardından diye de düşünmüyorum dersem yalan olur. Kimseyi kınamak istemiyorum.

Herşeyden evvel benim de kız evladım var. Ancak bu saflık desem saflık boyutunu aşmış. Yarışmacının geçmişini, neden, ne sıfatla Survivor’a seçildiğini,sporcu bir kimliğe mi sahiptir, nedir gerçekten de bilmiyorum.

Ama bir insan hiç tanımadığı bir takipçisinin önerisiyle tanıştığı yine hiç tanımadığı sözde enerji yüklemesi yapan birine nasıl inanır?

Ve 3. Sayfa gazete haberlerinde, bazen de ana haberlerde izlediğimiz,şahit olduğumuz sahtekar doktorların, şifacıların veya büyücülerin vaâdleriyle yine cinsel istismara uğrayan kadınlardan ne farkı kaldı? İnanın bu mevzunun devamını ben de sizler gibi merakla bekliyorum.

Sizlere bir sonraki yazımda artık Türkiye’de adını epeyce duyuran Alaçatı Ot Festivali hazırlıklarından, yeni açılacak mekanlardan, Alaçatı’ya ilk kez gelen İstanbul markalarından bahsedeceğim.

Bu sene yine Ege’nin göz bebeği Çeşme’de epeyce rekabetli bir sezon yaşanacağa benziyor…

Hazır olun Alaçatı tutkunları!...

Sevgilerimle;
@Twitt_perisi