Dizi Stilleri: Sühanın Kazakları, Hazalın Ceketi, Meleğin Küpesi...

Neyse ki bahar geldi… Dizilerdeki bu bıkkınlık getiren kazak kombinleri ısınan havalarla birlikte out olma yolunda…

Çağla Öksüz Çağla Öksüz

SÜHANIN KAZAKLARI

Cesur ve Güzel dizisinde Tuba Büyüküstün’ün canlandırdığı Sühan karakterinin kostümlerinde çok sık rastladığımız asimetri ve volan detaylarının hakim olduğu örgü ve triko kazakların starlığını koruduğu biraz casual biraz da feminen kombinler... Doğum günü partisinde, romantik bir yemekte, toplantıda, evde ve daha bir çok yerde…

Dizi Stilleri: Sühanın Kazakları, Hazalın Ceketi, Meleğin Küpesi... - Resim: 1

Neyse ki bahar geldi… Dizilerdeki bu bıkkınlık getiren kazak kombinleri ısınan havalarla birlikte out olma yolunda…

Dizi Stilleri: Sühanın Kazakları, Hazalın Ceketi, Meleğin Küpesi... - Resim: 2

Cesur ve Güzel dizisinin stylinginden sorumlu Başak Dizer Tatlıtuğ da bu durumu farketmiş ki, bugün 17. bölümü yayınlanacak olan dizi de Sühan karakteri tarzı ile yükselişe geçiyor.

Dizi Stilleri: Sühanın Kazakları, Hazalın Ceketi, Meleğin Küpesi... - Resim: 3

Kazaklarından vazgeçen, daha tarz ve modern, şık ve kadınsı stiliyle Sühan bugün ekranlarda olacak…. Kırmızı rugan ceketi; bir başka kombinde kürk yaka detaylı deri ceketi ve siyah volanlı midi eteği; bu bölümde en çok beğendiğim Sühan stili. Umarım yükselişe geçen bu tarzı katlanarak devam eder…

BURÇE BEKREK CEKETİ

Dizi Stilleri: Sühanın Kazakları, Hazalın Ceketi, Meleğin Küpesi... - Resim: 4

Paramparça dizisinde 94. Bölümünde Hazal karakterini canlandıran Alina Boz’un giydiği Burçe Bekrek marka pembe tonlardaki, sarı renk kol işleme detaylı deri ceketi çok sevdim. 2017 ilkbahar sezonunu çok iyi yansıtan soft renkteki buceketin kol detaylarında ayrıca el işçiliğine de yer verilmiş. Hazal karakterine de çok yakıştırdığım ceketin fiyatı sipariş üzerine belirleniyor.

YENİ TREND BENDİS

Dizi Stilleri: Sühanın Kazakları, Hazalın Ceketi, Meleğin Küpesi... - Resim: 5

Bendis; Kara Sevda, Cesur ve Güzel, Bu Şehir arkandan Gelecek, İçerde gibi bir çok diziye takı sponsorluğu yapıyor. İçerde dizisinde Bensu Soral’ın canlandırdığı Melek karakterinin mat siyah ve mat gold rengindeki Bendis küpeleri ile tamamladığı siyah şifon bluz kombinini çok sevdim. Marka Lidyana.com üzerinden online satışta… Meraklılarına Melek karakterinin taktığı küpe şu anda indirimde; site satış fiyatı: 75.20 TL.

Çağla Öksüz

http://www.caglaoksuz.com/

www.instagram.com/crllcgla