9 Mart Pazar Burçlar

Bugün ne olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Karşınızdaki kişilerden cesaret alarak konuşmalar yapabilir, yazılar yazabilir veya görüşmelerinizde karşınızdakilere kendinizi kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Böyle bir gücü bugün kullanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde evinizde yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz.

BOĞA

Gününüz hareketli geçebilir. Kendinizi oldukça motive edebileceğiniz işler yapacaksınız. Maddi konularınızla ilgilenebilir ve ilerleme için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İlerleyen saatlerde sevdiğiniz birlikte olduğunuz kişiyle görüşmeleriniz olabilir.

İKİZLER

Gününüzü spor yaparak geçirebilirsiniz. Kendi isteklerinizi yapmak için dışarıya çıkabilirsiniz. İlerleyen saatlerde iş ortamınız veya işlerinizle ilgili maddi konular üzerinde çalışmalar yaparak çözümler bulabileceksiniz.

YENGEÇ

Evinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz bugün, evdeki fazlalıkları atma konusunda çalışabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi kullanacağınız yeni bir konuya girebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinizle ilgili konularda etrafınızdan ilgi bekleyeceksiniz.

ASLAN

Arkadailarınızla beraber kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Çok hareketli, görüşmeli konuşmalı bir faaliyet olabilir. Evinize yorgun dönebilir ve kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK

Maddi konularla ilgili harekete geçmeniz, istediğinizi almanız için çok uygun bir gün. Toplumsal bir faaliyet için para harcayabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda yeni arkadaşlıklar, yeni bilgi kaynakları bulabilirsiniz.

TERAZİ

Planladığınız konularla ilgili koşturdunuz ve bugün yapmak istediğiniz, hazırlık yaptıüınız konuda ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinizi enerjik hissedecek istediklerinizi kabul ettirebileceksiniz. Maddi konularla ilgili bir gelişme olabilir.

AKREP

Umduğunuzu bulamamaktan şikayetçi olduğunuz ortaklaşa konularla ilgili, başkalarının yardımlarıyla ilgili bugün cevap alabileceksiniz. Kendinizi güvende hissedeceğiniz bir ortamda bulabilir ve hoşlanabileceğiniz ilgiyle karşılaşabilirsiniz.

YAY

İkili ilişkilerde karşınızdaki kişilerin isteklerini yapmaya açıksınız. Arkadaşlarınız bunu fırsat bilip sizi hareketli faaliyetlere sokabilirler. Gruplar içersindeki kişileri ikna edebilirsiniz bugün. Size güvenen kişiler olduğunu öğreneceksiniz. Bu sizi sevindirebilir.

OĞLAK

Toplumsal durumunuzu çok önemsiyorsunuz bu sebepten katılacağınız organizasyonlarda, toplum içersinde kendinizi göstereceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Kuracağınız ilişkilerin sizi ileriye taşıyacağına inandığınız için gruplarla ilgili faaliyetlerin ayrı bir önemi var sizin için.

KOVA

Bir süredir düşündüğünüz yolculuk planlarınızı, seyahat planlarınızı istediğiniz şartlarda olmasa da yapmayı düşünebilirsiniz. Ancak aksilikleri de gözününde bulundurmanızda fayda var. İş ortamınızdakilerle beraber iyi iş çıkarmak için hazırlıklarınızı yapabilirsiniz.

BALIK

Bir takım çalışmalarınız düşünceleriniz istekleriniz ortaklaşa faaliyetlerle ortaya çıkabilecek. Evinize davet edeceğiniz kişilerle ortak yatırımları görüşebilirsiniz. Özel hayatınızda ise planlarınızı olumlu değiştirecek gelişmeler bekleyebilirsiniz.

gamze avcu