8 Ocak Çarşamba günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İlişkileriniz, kendiniz ve ev hayatınızı ilgilendiren zincirleme gerilim, iş hyatınızda geçmişe dair konularda veya şimdiye kadar ki çözümlerinizde ısrarcı olmanıza ve gerilmenize sebep olabilir. Geçmiş ilişkileriniz gündeme gelerek ikili ilişkilerde tartışma yaşayabilirsiniz.

BOĞA

Gündelik hayatınızdaki mücadele, kendi başınıza kalmanıza engel oluyor. Yakın çevrenizle ilgili hoşnut olduğunuz durumlar var ancak kurduğunuz bağlantılarla ilgili planların bozulmasını istemediğiniz için eski tavrınızı devam etmek istiyorsunuz. Bir yandan eskilere dayanmak isteyebilir, diğer yandan gündeme getirdiğiniz için yine ikna edici olmanız gerekebilir.

İKİZLER

Maddi konularla ilgili sizi şaşırtan konular olabilir. Başkalarıyla yaptığınız ortak projeler, anlaşmalar konusunda ortaklarınızı veya ortağınızı geçmişteki modeler konusunda ikna etmeniz gerekebilir. Eski projelerden işe yarar olduğunu düşündüklerinizi tekrar gündeme getirebilirsiniz. Ya da eski ortaklıklarınız üzerine konuşmalar olabilir. Ancak grup çalışmalarında size karşı çıkanlar olabilir.

YENGEÇ

Toplum içersinde eski ilişkilerinizden gelen kişiler, durumlarla tekrar ilgilenmeniz gerekebilir. Bu durum sizi eskilerden konuşmaya itebilir. Kendinizi mutlu olmak için eskiye dair kişilerden konuşma isteği içersinde bulabilirsiniz. Ancak bir takım durumları da düzeltmeniz gerekecek.

ASLAN

Hoşunuza gitmeyen konularda fevri bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. İş ortamınızdakilerle veya iş yapış şeklinizle ilgili geçmişe dönük düzeltmeniz gereken konular ortaya çıkabilir. Bir kez daha ikna edici olmanız gerekebilir. İstemediğiniz düzenlemelere geçmeniz gerektiğini söyleyebilirler.

BAŞAK

İsteklerinizi, zevklerinizi ve kendinize özel faaliyetlerinizi dile getirmek isteyeceksiniz. Ancak tek başınıza kalamayabilir ve gruplarla beraber program yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu sefer de diğerlerinin program ve faaliyetleriyle ilgili eleştirilerinizi söylemekten geri duramayabilirsiniz.

TERAZİ

Toplumsal hayatınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İş hayatınız herşeyin önünde ancak evinizde de ilişkilerinizi düzeltmeyi istiyorsunuz. Evinizde, ailenizdeki kişilerle bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir. Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

AKREP

Ofisinizde veya beraber çalıştığınız kişilerle kendi bildiğiniz yolda ilerlediğiniz için ters düşen pozisyonlarda bulabilirsiniz kendinizi. Şimdiye kadar yaptıklarınızı aynı şekilde yapmaya ikna edici olamazsanız gündelik koşturmalarınız artabilir. Eskiden gelen bir takım problemler sizi meşgul edecektir.

YAY

Maddi konularda bir şans size kolaylık sağlayabilir. Bu şans geçmişten gelen ilişkilerinizden kaynaklanabilir. Özel hayatınızda bireysel olarak yapmak istedikleriniz sebebiyle bu şans için mücadele etmeniz gerekebilir.

OĞLAK

Bugün kendinizi dışadönük olmanız sebebiyle geçmiş konulara dalmış, eskilerden bahsederken bulabilirsiniz. Eski ilişkileriniz mevzu bahis olabilir. Ancak ailenizden, evinizdeki kişilerden tepki almanız mümkün. Patavatsız olduğunuzu söyleyenler olabilir. En sonda söylemeniz gerekenleri en başta söylemeseniz iyi olur.

KOVA

Bugün kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi dile getiren yazılar yazmanız, hatta kitap yazmanız için çok ilham verici olabilir. Ancak sizi rahat bırakmayan yazışmalar, haberleşmeler sizi meşgul edebilir.

BALIK

Bugün kalabalıklarla gruplarla beraber olmak geçmişten gelen konuları konuşmak, eski arkadaşlıklarınızla ilgili yorumlarda bulunmak size iyi gelebilir. Geçmiş faaliyetlerle ilgili problemler de gündeme gelirse ani çıkışlarınız olabilir.