8 Mart'ı kutlayan instagram güzelleri

'Dünya Emekçi Kadınlar Gününü' her kadının kutlamaya hakkı yok. Çok anlamlı günü piç etmesinler. Onuru, namusuyla çalışıp, aile ve ülke ekonomisine katkı sağlayan üretken tüm kadınlarımız bu bayrama layıktır.

Aykut Işıklar Aykut Işıklar

Üzülerek yazıyorum, özellikle son 5 yılda kadınlarımız her konuda erozyon içinde. Ülkemizi 95 yıl öncesine götürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben 2017 yılında başını örten bir hakim, polis subay kadın görmeye alışamadım. Nereye gitsem 'Danışma'da karşıma çıkan türbanlı kızlara, devletin içinde olduğu tüm olaylarda sadece başı kapalı kızların rol almasına, Türkiye imajının dünyaya böyle anlatılmasına bir erkek olarak üzülüyorum, şaşırıyorum, kara kara düşünüyorum.

Bunu kendime bir hakaret kabul ediyorum. Çünkü kadın saçı beni tahrik etmez, edemez. Ben Arap çöllerinde yaşayan bir erkek değilim.

Ve bu konuda tüm çağdaş kadınları ilgisiz, sorumsuz buluyorum. Kadınların sesi bu kadar mı çıkmalı, güçleri bu kadar mı?

Böyle devam ederse başlarına gelecekleri de biliyorlar. Erkeklerin üç metre gerisinden yürüyecek, o lüks otomobillerin direksiyonuna oturamayacaklar. Bak İran, Bak Suudi Arabistan...

Bu günleri çok arayacaklar. Başı örtülü, inanılmaz makyajı ile dört çeker otomobili ile dolaşan genç kızlarımız, o günler gelince babanızın parası da yetmeyecek.

Şimdi sosyal medyada ahkam kesen sözde Atatürkçü, sosyal ddemokrat, aydın kızlar şimdi de sözüm sizlere...

Kendini kültürlü, laik demokrat, çağdaş, sosyal demokrat hatta hızlı devrimci, sananlar, hayvan ve yeşil çok sevenler, vatanını ve milletini düşünenler, şu elinden düşürmediğiniz akıllı telefon ile instagram denilen ahlaksızlık bohçası neyin nesidir?

Nereye gitse, ne yapsa, ne yese, ne giyse hemen arkadaşları ile PAYLAŞIYOR: Bunu iyi niyetle yapsa eyvallah da, sadece gösteriş olsun diye yapıyor.

Ama ülke nereye doğru koşuyor? Acaba anayasa seçiminde sandık başında görev almayı hiç düşünüyor mu? Kadın kuruluşlarında cahil kadınlarımıza bir katkı sağlıyor mu? Köylere, tarlalara açılıyor mu?

Görmekten bıktık artık. Bir de kafanızın içindekileri görsek. Klavyenin başında kendini kahraman sanıyor. Herkese atıp-tutuyor, ülkeyi yönetiyor ama... 'gel bugün huzur evinde gönüllü ol' desek veya 'Bir gün kimsesiz çocuklarla ilgilen' desek bin tane bahane buluyor.

İnstagramdaki fotograflar her şeyi çok açık anlatıyor. Twitterda kimsenin düşüncesine saygı göstermeyen saldırgan kara cahil kızlar ise başka alem.