8 Aralık Pazar burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor..

Gamze Avcu Gamze Avcu

8 Aralık 2013, pazar

KOÇ
Uzun bir süre ilişkilerinizle ilgili konular gündeme gelecek. Bazı konularda uzalşmanızı gerektiren durumlarla ilk olarak bugün ilgilenmek durumunda kalabilir ve tartışma yaşayabilirsiniz. Bağlılık konusu sizi düşündürüyor. Bugün kendi başınıza takılmak isteyebilirsiniz.

BOĞA
Çalışma ortamınız, gündelik hayatınızda rutin yaptığınız işlerin dışında sizi yoracak hareketlenmeler olacak. Tek başınıza mücadele etmek yerine elinizdeki zorlu konuları başkalarıyla paylaşarak yükünüzü hafifletmeye çalışmanız ilerki günlerde sizin yararınıza olacaktır. Şimdiden bunu planlayın.

İKİZLER
Siz neyin nasıl olacağını biliyorken, ortaklaşa faaliyet gösterdiğiniz kişilerle konuşmalarınızda kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. Bu konu uzun bir süre karşınıza gelecektir. Karşınızdakilerin sizing isteklerinizi yanlış değerlendirdiğini düşünerek yapacaklarınız üzerinde çeşitli değişiklikler sizi yorabilir.

YENGEÇ
Siz herkesin ne istediğini hissettiğini bilerek konuşabilir kendinizi kabul ettirebilirsiniz ancak yanlış anlamalar, gecikmeler gününüzü verimli geçirmenize engel olabilir. Evinizde uzun bir dönem değişiklik, tamirat durumları ile ilgilenebilirsiniz. Evinizde çalışmalar yapmaya başlayabilir, ailenizle ilgili faaliyetlerde oldukça yorucu zamanlar geçirebilirsiniz.

ASLAN
Yakın çevreniz sizi uzun bir dönem uğraştıracak. Eğitim konuları varsa sınavlar, faaliyetler sizin için zaman zaman yorucu olacak. Herşeyi içinize atabilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz konuları kendiniz oldukça iyi bilmenize rağmen ortaklaşa faaliyetler yaptığınız kişilere olduğu gibi anlatamayabilirsiniz. Sizi yanlış anlamaları mümkün.

BAŞAK
Maddi konularda bir süre sizi uğraştıracak düzenlemeler yapmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Harcamalarınız konusunda dikkatli olmazsanız ilerki günlerde hakkınızı aramak için sesiniz fazla çıkmayabilir. İlişkilerinizde iletişiminizi olumlu hale getirmek sizin için problem değil ancak evdeki durumunuz sizi zorluyor.

TERAZİ
Tek başınıza herşeyi başarabileceğinizi düşüneceğiniz uzun bir döneme giriyorsunuz. Ancak amacınız diğerlerine üstün gelmekten ziyade kendi başarınız için enerji harcamak olacaktır. Ancak dönem dönem sizing bu enerjinizi bölenler olabilir. Bu da sizing savunmaya geçip kendinizi yormanıza sebep olabilir. Maddi konularda ksıtlamalarla nasıl altından kalkacaşınızı bilseniz de size akıl vermeye kalkışanlar olabilir.

AKREP
Uzun bir dönem kendinizle, yaşam biçiminizle uğraşacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sizi yanlış tanıyan kişiler olduğunu düşünerek yorucu zamanlar geçirebilirsiniz. Gündelik hayatınızı değiştirme, vakit kazanmak ve hayata yetişmek için yapabilecekleriniz üzerine çaba göstermeye başlayabilirsiniz. Kendinizi değiştirirken şimdiye kadar ki çabalarınızdan yanlış anlaşılanlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bugünü evinizdeki faaliyetlerle geçirmeniz mümkün.

YAY
Arkadaşlarınızla zaman zaman ters düşebileceğiniz, sizinle beraber işler yapabilecek kişiler bulmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Grup çalışmaları üzerine yoğunlaşacaksınız. Bu uzun bir dönemin bazı zamanlarında gruplar içersinde karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz. Sizi yoracak bu karşıt görüşleri kabullenmeniz zor olabilir. Bugün evde konuşmalarınız biraz uyarı anlamı taşıyabilir.

OĞLAK
İş hayatında yoğun bir döneme giriyorsunuz. İş yoğunluğu bir yana sizi zaman zaman yavaşlatacak etkiler altında kalarak yorucu da bir dönem geöirebilirsiniz. Tüm hünerlerinizi gösterebileceksiniz. Mücadeleniz sizin reputasyonunuzu arttırabilir. Bu konuda planlarınızı hazırlamak için bilgi topluyorsunuz.

KOVA
Uzun bir dönem işinizle ilgili hazırlayacağınız bir sunum olabilir. Başkalarına eğitim vermeniz gerekebilir. Zaman zaman sizi yoracak kişiler veya engeller olabilir. İlerlemeniz durabilir. Ancak ileriye dönük gelir kaynağı yaratma hayaliniz var. Yapmak istediğiniz konular, sizin teknoloji kullanmanız konusunda planlarınızı revize etmenize sebep olabilir.

BALIK
Ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle, bağlı bulunduğunuz kuruluşlarla ilgili hareketli ve yoğun bir döneme giriyorsunuz. Değişiklikler size göre uygun olabilir ancak size ters düşen kişiler olacaktır ve sizin iş yapış methodlarınızı değiştirmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkacaktır. İş hayatınızdaki kişilerin fikirleri sizi tereddütte kalmanıza sebep olabilir.