8-14 Haziran 2015 haftalık burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bu hafta eskiden tanıdığınız aşkınız, hoşlandığınız veya keyif aldığınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili eğitim konularıyla tekrar ilgilenmeniz gerekebilir. Görüşmeleriniz artabilir. Yeni hobiler edinebilir ve bu sayede çevrenizi genişletebilirsiniz. Aksiyon içeren sporlar yapabilirsiniz. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. Görüşmeleriniz veya araştırmalarınız sonuçlanabilir. Beklediğiniz Haberler gelecektir. Kısa yolculuklarda size keyif veren kişilerle tanışabilirsiniz. Sunumlar yapabilir ve takdir toplayabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterme zamanı.

BOĞA

Maddi konularda ailenizle tekrar konuşarak destek alabilirsiniz. Evinizle ilgili yatırımlarınız varsa bu hafta fırsatlar yakalayacak görğşmeleriniz olabilir. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. Ev ve ailenizle ilgili maddi konuları araştırmak size düşebilir ve gelir kaynağı oluşrturabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Anlaşmalarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Bütçenize eklenecek kısmetler olacaktır. Evde aileden geçmişten gelen miras, kaynak sizi maddi yönden memnun edebilir. Girişimleriniz beklemediğiniz şekilde hızlı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

İKİZLER

Bu hafta yeni konularla ilgili yapacağınız görüşmelerde eski konulardan tekrar bahsedebilirsiniz. Görüşmeleriniz varlıklı kişilerle olabilir. Yöneticiniz merkür cuma burcunuzda düzgün hareketine dönüyor. Görüşmelerinizin sonuçlarını konuşmaya başlayabilirsiniz. İmzalar atabilirsiniz. Kısa yolculuklardan keyif alacaksınız. Beklenmedik farklı gruplara gireceksiniz. Bu yeni gruplar organizasyonlar için araştırmalar yapabilir ve kendinize katkılarda bulunabilirsiniz. Gruplar ve organizasyonlarda kendinizi gösterecek ve yeni kapılar sizin için açılacak.

YENGEÇ

Yeni teklifler maddi konularda sizi rahatlatacaktır. Yaşadığınız maddi zorluklar, eskiden gelen borçlarınızı ödeme fırsatı yakalayacaksınız. İş hayatınızda beklenmedik teklifler yeni gelir kaynakları sağlayabilir. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. Maddi konularda olsun, sizi zorlayan ilerlemediğini düşündüğünüz konularda yaptığınız planları hayata geçirmek için hazırlanabilirsiniz. Yazı yazıyorsanız toparladığınız konuları yazabilirsiniz. Aklınızdaki fikirleri netleştirebilirsiniz. Yaptığınız işlerden projelerden fırsatlar yakalayabilirsiniz.

ASLAN

Eskiden tanıştığınız arkadaşlarınızla, gruplarla görüşmeler, organizasyonlar olabilir. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar veya organizasyonlarda şansınız artıyor. Girişkenliğiniz ve alacağınız destekle kalabalıkları da cesaretlendirecek, motive edecek faaliyetleriniz olabilir. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz farklı grupları keşfedebilirsiniz, girişimleriniz yabancı kültürlerle ilgili olabilir. Uzak yolculuklarınız beklenmedik kapılar açabilir.

BAŞAK

İş hayatınız veya toplumsal hayatınızda ilerlemediğini düşündüğünüz konularda iyimserliğiniz artıyor. Size destek olacak kişileri farkında olmayabilirsiniz. Ancak kendinizi ortaya koymanız ve ifade etmeniz için fırsatlar yakalayacaksınız. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. İş için yaptığınız görüşmelerde ilerleme kaydedebilirsiniz. İmzalar atabilir veya anlaşmaların sonuçlarını alabilirsiniz. Ortaklaşa işlerle ilgili harekete geçebilirsiniz.

TERAZİ

Uzak bağlantılarla yazışmalarınız, görüşmeleriniz, planlarınız bu hafta sonuç vermeye başlıyor. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. Yabancılar, girdiğiniz gruplardaki ilişkileriniz sizi farklı boyutlara taşıyabilir. Daha sosyal olacaksınız. Girişimleriniz, haberleşmeleriniz sizi gruplar içersinde veya organizasyonlarda yeni ilişkiler kazanmanıza yardımcı olacak. Sizlerinizle herkesi etkileyeceksiniz. Yayınlamak istediğiniz konularda başarı ve takdir sizi bekliyor olacaktır.

AKREP

Ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili konularda girişimleriniz, araştırmalarınız, görüşmelerinizle ilgili faaliyetleriniz bu hafta sonuçlanacaktır. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. Girişimlerinizin sonuçlarını iş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda kendinizi göstermeniz ve kabul görmenizle sonuçlanacaktır. Ortaklaşa konularda yaptıklarınız, paylaşımlarınız size farklı kapılar açabilir, iş ortamları veya başarılar getirebilir.

YAY

İlişkilerde uğraştığınız konular, kurmaya çalıştığınız bağlantılar, kendinizi ifade isteğiniz veya karşınızdaki kişilerin taleplerini gerçekleştirmeniz gerekenleri uygun şartlarla yapma isteğiniz, tüm bunların hepsiyle ilgili bu hafta sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. Hayatınıza vermek istediğiniz yönde ilişkilerinizi de uygun platforma taşıma arzunuzu artık gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Yanacı kültürlerden veya uzaklardan eski tanıdık veya aşklarınızla ilgili haberler gelebilir. Görüşmeler olabilir. İlişkilerinizde kendinizi farklı biçimde ortaya koyma fırsatı yakalayacaksınız ve ufkunuzu genişletecek şartlar sizi mutlu edecektir.

OĞLAK

Çalışma ortamınız, çalıştığınız kişi ve konularla ilgili araştırmalarınız, girişimleriniz ortaklaşa işlerle ilgili kişilerden destek görecektir. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. Çalıştığınız veya hizmet verdiğiniz konulardaki görüşmelerinizden sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Yatırımlar, ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili fırsatlar yakalayacaksınız. Yaşamsal alanınızı da değiştirmeniz gerekebilir.

KOVA

Kendinizi ifade etme veya fikir ve düşüncelerinizle ortaya koyma isteğiniz, ilişkileriniz içersinde kabul görecektir. Danışmanlık yapabilirsiniz. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. Keyif aldığınız konularda, varsa çocuklarınızın eğitimleri ile ilgili, gelişiminize katkıda bulunmak istediğiniz faaliyetleri uygulamaya başlayabilirsiniz. Tanışacağınız kişilerden hoşlanabilirsiniz ve sizi farklı konuların ve çevrelerin içine girmenize yardımcı olacak kişiler olabilir. Eski bir aşkınız artık hayat arkadaşınız olabilecektir. Bunun için adımlar atmak isteyebilirsiniz.

BALIK

Eviniz veya aileniz içersinde yapmak istediğiniz yenilikler konusundaki araştırmalarınızın sonuçlarını bu hafta alabilirsiniz. Merkür cuma düzgün hareketine dönüyor. Evinizde tamirat, dekorasyon gibi konularda zevkli değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Gündelik hayatınızda hoşunuza gidecek jestlerle karşılaşabilirsiniz. İş ortamınızdan, çalıştığınız kişilerden de destekler, sizi hoşnut edecek yardımlar alabilirsiniz. Yenilik size yeni enerjileriyle beraber yeni maddi kapılar da açabilir.

Gamze Avcu