8-14 Eylül 2014 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Pazartesi günü az bildiğiniz konularda girişimlerden kaçının. Olmak istediğinizle yapmak istedikleriniz tutarlı olmayabilir. Salı günü balık burcunda dolunay iş ortamınız ve çalışmalarınızı etkileyen kararlar almanıza sebep olabilir. Fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yapacağınız fedakarlık başkalarıyla ortaklaşa işlerinizle ilgili isteklerinizi gerçekleştirmeniz için gerekli olabilir. İlişkilerinizde fikirler çatışma yaratabilir ve sizi zorlayabilir. Çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde ise onları anlamaya çalışmalısınız. Eksik bilgi yüzünden yanlış anlaşılmalar olabilir. İlişkilerinizle ilgili beklentileriniz ve dilekleriniz gerçekleşecek. Hayatınızdaki kişiler hakkında daha net düşüneceksiniz. Planlar yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru konsantrasyonunuzu işlerinizle ilgili ortaklaşa işlere verebilirsiniz. Maddi konularda perşembe günü gelişmeler bekleyebilirsiniz. Hafta sonu ilişkilerinizde gerginlik olabilir. Siz her şeyi çabuk yapmaya kalktıkça karşınızdaki kişiler sizi zorlayabilir. Mars yay burcuna geçiyor. Ekimin sonuna kadar uzak yolculuklar yapabilir, akademik konularla ilgilenebilir, kendi gelişiminiz için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Hayatınızdaki faaliyetlerde yabancılar da yeralabilir.

BOĞA

Haftabaşında bireysel isteklerinizi yapmak isterken başkalarına yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Gruplarla olan organizasyonlarda geç kalma durumları veya yanlış anlaşılmalar olabilir. Salı günü balık burcunda dolunay meydana geliyor. Gruplar ve içinde bulunduğunuz organizasyonlarda ilişkilerinizle ilgili kararlar söz konusu olabilir. Bazı kişilerin istekleriyle ilgili adımlar atmanız sizin için olumlu olacaktır. İlişkilerden beklentileriniz gruplar içersindeki kişiler tarafından karşılanmayabilir. Fazla fedakar olduğunuzu düşünebilirsiniz. Planlarınızla ilgili değişiklikler sizi zorlayabilir. Bu zorlukları ailenizden destek alarak çözebilirsiniz. Ya siz kendinizi ilişkilerinizde doğru ifade edemeyebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiler sizden fazlasını bekliyordur. Cuma günü ilişkileriniz hakkında daha rahat düşünebilir ve çözüme gidebilirsiniz. Dışarıda vakit geçirmenizde fayda var. Hafta sonu ilişkide olduğunuz kişiyle ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizi hızlı halletmeniz gerekebilir ancak pürüzler yaşayabilirsiniz. Mars yay burcuna geçiş yapıyor. Ekim ayının sonuna kadar ortaklaşa işler, yatırımlar, başka kaynaklarla ilgili isteklerinizi yapabilir ve enerjinizi bu konuda kullanabilirsiniz. Evinizle ilgili yatırımlar düşünüyorsanız araştırmaya başlayın.

İKİZLER

Siz eviniz ve yaşadığınız alanla, ailenizle ilgilenmek isterken gruplar içersinde beklenmedik durumlar vaktinizi alabilir. Ancak çözümlerinizi bulacaksınız. Salı günü balık burcunda dolunay meydana geliyor. İş hayatınızda alacağınız kararlar iş ortamınız, çalışma düzeniniz için faydalı olacaktır. Sizi rahatlatacak. Çalışma şartlarını seçebiliyorsanız bunun için isteklerinizi belirtebilirsiniz. Ancak ortaklaşa işlerle ilgili karşınızdaki kişileri de dinlemeniz gerekebilir. Gruplar içersinde çıkan karşıtlıkları yeniden düzenleyerek ve danışarak çözebileceksiniz. Yakın çevrenizden bu konuda destek alabilirsiniz. İlişkileriniz konusunda iş hayatınızdaki fedakarlık yaptığınız alanlarda gerekli takdiri göremediğinizi düşünebilirsiniz. Ancak yine zorlukların üstesinden kendi yetenek ve fikirlerinizle gelebileceksiniz. Uuzn dçnemde isteklerinizi ve hayatınızda yapmak ve öğrenmek istediğiniz konularla ilgili düşünebilir, harekete geçebilirsiniz. İsteklerinizi ve hayallerinizi netleştireceksiniz. Gruplar veya organizasyonlar içersindeki ani durumlar sizi ikilemde bırakabilir. Bir yanda işlerinizle ilgili sorumluluklar ve diğer yanda kendinize ayırmak istediğiniz, eviniz ve ailenizle olma isteğiniz arasında kalabilirsiniz. Cuma günü kendi kendinize bu konudaki isteklerinizi düşünebilir ve çözümlerinizi netleştirebilirsiniz. Hafta sonu gruplarla beraber olmanız gereken işler olabilir. Mars yay burcuna geçiyor. Ekim sonuna kadar ilişkilerinizde mücadeleci olabilir ve görüşmelerde isteklerinizi kabul ettireceğiniz zamanlar olacaktır.

YENGEÇ

Yakın çevrenizle ilgilenmek isterken iş hayatınızda beklenmedik hareketlenmeler sizi meşgul edebilir. Salı günü balık burcunda dolunay meydana geliyor. Yabancıların da olabileceği konular, kendi gelişiminiz için yaptığınız planlar, girişimleriniz, herkese duyurmak istediğiniz konularda belli bir sonuca ulaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda sizin için olumlu gelişmeler olabilir. Aşk hayatınıza veya zevk aldığınız konulara dair kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu dolunayda bakış açınızı değiştirebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili hareketlenmeler ilişkilerinizde gerginliğe veya adımlar atmanıza sebep olabilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde size yeterince değer vermedikleri konusunda takılabilir, fedakarlıklarınızın işe yaramadığını düşünebilirsiniz. Maddi konularda geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda beklemediğiniz olumlu bir gelişme olabilir. Evinizle ilgili yatırımlar sözkonusu olabilir. Cuma günü yakın çevrenizde gruplar içersinde tanışacağınız kişiler kalıcı olabilir. Ya da arkadaşlarınız arasında size tavsiyede bulunacak kişiler ilişkilerinizde yaşadığınız problemleri çözmek için eleştirel yönleriyle yardımcı olabilir. Hafta sonu iş, toplumsal ve ev hayatınızla ilgili konularda hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Sizi zevkleriniz, bireysel davranışlarınız konusunda zorlayacak arkadaşlarınız olabilir. Mars yay burcuna geçiş yapıyor. Ekim sonuna kadar yaptığınız işlerde daha ısrarcı, çalıştığınız kişiler, işlerinizle ilgili daha girişken ancak direkt sonuca odaklı olabilirsiniz. Heyecan duyacağınız faaliyetler mümkün. Maddi konularda gelişmeler çalıştığınız ortamlardan gelebilir.

ASLAN

Maddi konularınız, ortaklaşa işlerinizle ilgilenmek isterken, beklemediğiniz plan değişiklikleri olabilir. Varsa hukuksal, yabancılarla ilgili konular gündeminizi değiştirebilir. Salı günü balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay başka kaynaklar, yatırımlar konusunda kararlar almanıza yardımcı olabilir.Sonuçları evinizle ilgili adımlar atmanıza, isteklerinizi yapmanıza yardımcı olabilir. Bazı yatırımların değerlerinin istediğinizin altında olduğunu düşünebilirsiniz. Yabancılar, yolculuklar, kendi gelişiminiz için uyguladığınız planlar konusunda girişken olabilirsiniz. Yapacağınız işler, girişimler için araştırma yapmalı, yeni fikirlere açık olmalısınız. Yakın çevrenizle ilgili konular, görüşmeleriniz sonucunda size fayda sağlayacak kapılar açılabilir. Gelir elde edeceğiniz yeni işler gelebilir. Cuma günü maddi konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. İş hayatınızda istediğiniz fırsatlar da size maddi destekler sağlayabilir. Hafta sonu araştırmalar vaya kısa yolculuklar, iletişim kurduğunuz kişiler sizi heyecanlandırabilir ancak detayları kaçırmadan incelemeden hemen sonuçlara varmayın. Mars yay burcuna geçiyor. Ekim sonuna kadar ki bu dönemde aşka hayatınızda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. İstek ve arzularınızı gerçekleştireceğiniz bir dönem olacaktır ve destek göreceksiniz kendinizle ilgili yapmak istediklerinizle ilgili.

BAŞAK

Kendinizle ilgili konularla ilgilenmek isterken ortaklaşa işlerle ilgili problemler çıkabilir ve destek olmanız gerekebilir. İlişkileriniz ön planda olacak. Salı günü balık burcundaki dolunay, ilişkilerinizle ilgili sizi kararlar almaya itebilir. Yakın çevrenizdeki kişileri etkileyebilecek olan kararlarınız, çevrenizi genişletme ve istediğiniz şartları oluşturabilmeniz için yararlı olacaktır. Maddi konularda sizi kısıtlayan şartlar olabilir. Kendinizi maddi konularla ilgili daha fikirlere açık bırakın. İlişkilerinizle ilgili fedakarlıklarda bazen değer görmediğinizi düşünebilirsiniz. Ya da ilişkilerinizde fedakarlık yapmanız gerekebilir. Maddi konularla ilgili haftasonuna doğru yaşayabileceğiniz acil durumda beklemediğiniz bir yerden yardım görebilirsiniz ve çözüm bulabilirsiniz. Bu çözümle ilgili uzun dönemli planlar yapmanız mümkün. Gelirinizi organize etmek isteyebilirsiniz. Ortaklaşa işlerde ise kendi istekleriniz ve yapmanız gereken işler arasında kalabilirsiniz. Bunun için hafta sonunu beklemenizde fayda var. Kendinize vakit ayırabileceksiniz ve sosyal ortamlarda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Mar yay burcuna geçiyor. Ekim ayının sonuna kadar evinizle, evinizdeki tamirat işleri veya ailenizden gelen isteklerin gerçekleştirilmesi için enerjinizi harcayabilirsiniz. Çalışmalarınızı evden yapabilirsiniz.

TERAZİ

Kendi başınıza çalışmak, biraz inzivaya çekilmek istiyorsunuz ancak ilişkileriniz, birlikte olduğunuz kişilerle ilgili acil konular gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişilerle ilgili bilmediğiniz konuları öğrenebilirsiniz. Salı günü balık burcunda dolunay meydana geliyor. İş ortamınız ve çalıştığınız kişiler, işlerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bir konunun sonuna gelmiş olabilirsiniz. Bu durum sizin için maddi konularda çözümleri de beraberinde getirebilir. Evinizde olabilecek bir gerginlik sizi harekete geçirebilir. İşlerinizle ilgili fedakarlık yapmanız gerekebilir. Sizi zorlayan konularla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz ve geleceğe dönük planlarınızı gruplar, organizasyonlar veya arkadaşlarınız aracılığıyla çözümleyebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle veya ilişkilerinizle ilgili bir bırakma sizi zorlayabilir. Yeni öğrendiğiniz bilgiler sizi rahatsız edebilir ancak maddi konularda da sizin için gerekli olabilir. İki arada kalabilirsiniz. İlişkilerden gelen talepler henüz istediğiniz şekilde olmayabilir ve maddi açıdan da sizi zorlayabilir. Ortaklaşa işler, yatırımlar, başkalarından gelen kaynaklarla ilgili konuları cuma günü planlayabilirsiniz. Aile içersindeki durumları da organize edebileceksiniz. Hafta sonu ilişkilerinizle ilgili değişimleri hızlı düşünerek, hareket ederek, görüşmeler yaparak çözümleyebilirsiniz. Ortaklaşa konularda maddi durumlar sizi zorlayabilir. Mars yay burcuna geçiyor. Ekim ayının sonuna kadar yakın çevreniz, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Yeni konular öğrenmek isteyebilir, bu konulara vakit harcayabilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

AKREP

Bireysel konularınız ön planda iken gruplar veya organizasyonlar içersindeki durumunuzla ilgilenmek isterken işleriniz veya çalışma ortamınızdaki ani durumlar sizi meşgul edebilir. Salı günü balık burcunda dolunay kendi konularınız, gruplar içersindeki bireysel konumunuz, zevkleriniz ve kendinizi ortaya koyma isteğinizle ilgili kararlar almanıza sebep olabilir. Alacağınız kararlar istekleriniz ve hayatınızı düzenlemeye yönelik yapmak istediklerinize olumlu yansıyacaktır. Yakın çevreniz, iletişimde bulunduğunuz çevrenin değişimi sizi zorluyr olabilir. Bu konuda fikirlerinizde daha esnek olmanız faydalı olacaktır. Bireysel olarak yaptığınız fedakarlıklar gruplar içersindeki ilişkilerinizi etkileyebilir. Değer görmediğinizi düşünebilirsiniz. İş hayatınız ve toplumsal hayatınızla ilgili konuları düşünecek ve planlayacaksınız. Hayatınızın düzeni için yapmak istedikleriniz ve olmak istediğiniz durumları netleştirebilirsiniz. Cuma günü ilişkilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İstekleriniz ve yeralmak istediğiniz gruplar, organizatonlar, geleceğinize dair beklentilerinizi ilişkiler yoluyla çözümleyebilirsiniz. Hafta sonu ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Mars yay burcuna geçiyor. Ekim sonuna kadar maddi durumunuzla ilgileneceksiniz. Zaman zaman iş hayatınızdaki kişilerden, toplumsal yaşamınızdaki ortamlarda kendinizi gösterecek ve maddi konularda size destek verecek kişilerle olacaksınız.

YAY

Toplumsal yaşamınız, iş hayatınız hareketli olabilir ancak bireysel konularınızla ilgili durumlar sizi oyalacaktır. Salı günü balık burcunda meydana gelecek olan dolunay eviniz veya ailenizle ilgili bazı kararlar vermenize neden olabilir. Vereceğiniz kararlar şimdiye kadar halledemediğiniz sizi tatmin etmeyen veya sağlık konularında çözümleyemediğiniz durumları kolaylaştıracaktır. Gruplar içersinde fikirlerinizin kabul edilmesi için şartları zorlamanız maddi konularda sizi zora sokabilir. Evinizle ilgili kurduğunuz düzenle ilgili kararsız kalabilirsiniz. Toplum içersinde kurduğunuz ilişkiler düzeninizle ilgili değişime sebep olabilir. Ya da sizi fedakarlık yapmaya zorlayabilir. Olmak istediğiniz gruplar veya organizasyonlar, arkadaşlar içerisinde kurduğunuz iletişim sizi geliştirecek, ufkunuzu açacak yönde faydalı olabilir. Hayatınızda yön vermek, kontrol altına almak istediğiniz konuları planlayabilirsiniz. Cuma günü iş hayatınız, iş ortamınız, işeriniz ve maddi konularda istediğiniz değişimleri gerçekleştirebileceğiniz bir gün. Olumlu adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu gruplar içersinde kendinizi göstermeniz için ani durumlar gerçekleşebilir. Yapacağınız faaliyetleri herkesin anlaması için fırsat vermelisiniz. Mars burcunuza geçiyor. Ekim sonuna kadar daha enerjik, daha fanatik, daha fazla istek içersinde olabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. İdealize ettiğiniz konuları gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Hayatınıza yön veren kişilerin yolunda cesaretiniz artabilir.

OĞLAK

Kendi gelişiminiz, planlarınız, yolculuklar veya yabancılarla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz ancak evinizdeki ailenizdeki ani durumlar engel olabilir. Salı günü balık burucnda gerçekleşecek olan dolunay eğitim konularında, yakın çevrenizle ilgili, varsa kardeşler veya iletişim kurduğunuz kişilerle ilgili konularda bazı sonuçlara erdiğinizi gösterecektir. Bazı kararlar alabilirsiniz bu kararlarınız veya durumlar gireceğiniz gruplara yansıyabilir. Organizasyonlar içersindeki sorumluluklarınızı gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Otorite gördüğünüz kişilerin konuşmalarını ve fikirlerini dinlemelisiniz. Farklı görüşlere açık olmanız faydalı olabilir. Konuları başka yönlerden görmenize, ele almanıza yardımcı olabilir. Kurduğunuz ilişkiler, bağlantılar aracılığıyla kendi bildiklerinizin yetersiz kaldığını veya gelen bilgiler doğrultusunda sizin hayal ettiğiniz konularda daha gerçekçi olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili fedakarlıklarınız olabilir. Ortaklaşa konular, yatırımlar, başka kaynaklarla ilgili planlamalar yapmanız için uygun bir zaman. Planlarınızı başka kaynaklar doğrultusunda yapabilir ve iş hayatınıza bu şekilde yön verebilir, netleştirebilirsiniz. Hafta bitene kadar ortaklaşa konular, kaynaklar konusunda aile içersindeki sorunları çözebilirsiniz. Hafta sonu kendi gelişiminiz, kendi zevkleriniz ve bireysel konularla ilgilenebileceksiniz. Mars yay burcuna geçiyor. Ekim ayı sonuna kadar kendi kendinize faaliyetler yapmanız için uygun olacaktır. İdealize ettiğiniz konular üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz. İstek ve arzularınızın neler olduğunu kendi içinize dönerek netleştirmeye ve engellerin neler olduğunu keşfedebilirsiniz. Zaman zaman bağlı olduğunuz kişiler ve başka kaynaklarla ilgili de çözümler bulacaksınız. Destek olacaksınız.

KOVA

Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgileniyor olabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili, işlerinizdeki durumlar sizi alıkoyabilir. Salı günü balık burcunda dolunay maddi konularınızla ilgili sonuçları elde etmenize yardımcı olacak. Maddi konulardaki durumunuz iş hayatınızda yapmak istediklerinizle ilgili size yardımcı olacaktır. Kontrol edemediğiniz konuları bir bilene danışmanız hayırlı olabilir. Kulaklarınızı önerilere veya herkesin birlik olduğu konulara kapatmayın. Ortaklaşa işlerinizle ilgili kişiler sebebiyle maddi konularda yaptığınız fedakarlıkların değmeyeceğini düşünebilirsiniz. Ancak yakın çevrenizdeki kişilerden ilişkiler kurabilmeniz için yardım göreceksiniz. İlişkilerinizde size kısmetlerin kapısını açan kişilerle birlikte olabilirsiniz. Onlardan öğrenecekleriniz olacaktır. Cuma günü ailenizin desteğiyle ortaklaşa işleriniz ve başka kaynaklarla ilgili koularda kontrol edemediğiniz durumları çözebilirsiniz. Yatırımlarınızı planlamanız için uygun bir gün olacaktır. Hafta sonu evinizle ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Mars yay burcuna geçiş yapacak. Ekim sonuna kadar geleceğinizle ilgili konular, girmek istediğiniz gruplar sizin için mücadele edeceğiniz, enerjinizi harcayacağınız konular. Size destek olacak kişilerle tanışabilirsiniz.

BALIK

İlişkileriniz, birlikte olduğunuz kişiler gündeminizde ancak maddi konularla ilgili ani durumlar sizi meşgul edebilir. Salı günü balık burcundaki dolunay kendinizle ilgili kararlar almanıza sebep olabilir. Bu kararlar ilişkilerinize de yansıyacaktır. Hayatınızda size enerji veren kişilerin kalmasını isteyecek duruma gelebilirsiniz. Hayata bakışınız değişti ve belli bir disipline oturttunuz. Bu konuda size destek olacak kişilerle faaliyetler yapmış olabilirsiniz. Gruplar ve organizasyonlar içersinde sizi zora sokan kişiler olabilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili kişilerden duyduklarınız sizin gruplar içersinde zorda kalmanıza sebep olabilir. Karşınızdaki kişiler için yaptığınız fedakarlıkların size iyi gelmediğini, yeterli olmadığını düşünebilirsiniz. Sizin için kendi çalışma ortamınızı hayal ettiğiniz gibi kurmayı planlama ve adım atma zamanı. Bunu hangi kaynaklarla gerçekleştireceğinizi planlamalısınız. Maddi konularda çalıştığınız kişiler, müşteriler yardımıyla çözmeniz mümkün. Beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Cuma günü gruplarla olan ilişkilerinizi iyileştirebilir. Kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizle ilgileneceksiniz. Ailenizle yatırımlarınız ve maddi konuları görüşebilir ve önlemlerinizi alabilirsiniz. Mar yay burcuna geçiyor. Ekim sonuna kadar iş hayatınız ve toplumsal hayatınız oldukça faal geçecektir. İş ortamınızı destekleyen adımlar atacaksınız. Lider konumunda olabilir, girişimler başlatabilirsiniz.

gamze avcu