8 - 14 Aralık haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hafta başında katılacağınız organizasyonlar, planladığınız seyahatlerde kendinizi ifade edebileceğiniz, ilişkilerinizde rahat olacağınız zamanlar yaşayacaksınız. Ailenizle ilgili durumlarda otorite gördüğünüz kişilerin baskısı olabilir. Ya da siz rahat etmek isterken işlerinizi organize etmeniz gerekebilir. Gruplar içersinde mücadele etmeniz gereken kişiler çıkabilir. Jupiter geri hareketine başlıyor. Özel hayatınız, risk almayı düşündüğünüz konularla ilgili tekrar düşünme ve üzerinde çalışma zamanı olacaktır bu dönem. Çarşamba günü venüs oğlak burcuna geçiyor. İşleriniz toplumsal hayatınızla ilgili organize olmanız, ilişkilerinizde beklediğiniz saygıyı buluyor olmanız, iş ilişkilerinizde prestij kazanmanız mümkün bu dönemde. İş yerinizdeki gergin ortam yumuşayacaktır. Cuma günü yolculuk planlarınız varsa biletinizi ayarlayabilirsiniz. Özel görüşmeleriniz için çok uygun. Kişisel yeteneklerinizi ortaya koyacağınız faaliyetlerinize başlayabilirsiniz. Hafta sonu ailevi konularla ilgilenmeniz gruplar, arkadaşlarla olan planlarınızı ertelemenize veya vakit ayıramamanıza sebep olabilir. Pazar günü hayatınızdaki ilişkilerden beklentileriniz gerçekleşebilir. Paylaşımlarınız veya bulunduğunuz ortamlar ilişkilerinizle ilgili isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz ortamlar olacaktır. Romantizm için hazırlık yapabilirsiniz.

BOĞA

Hafta başında ortaklaşa işlerinizde konuşmalarınızla, ikna edici ve kendinize has uslubunuzla dikkat çekeceksiniz. Ortaklaşa işleriniz, başkalarının kaynaklarıyla ilgili konularda girişkenliğiniz artacaktır. Şimdiye kadar inandığınız konularda konuşamadıklarınızı ifade etme zamanı. Kendi gelişiminizle ilgili konularda yapmak istediklerinizi gerçekleştirememek konusunda huzursuzluğunuz devam edebilir. Yakın çevrenizde gelişen olaylarla bu geriliminiz artabilir. Jüpiter ters hareketine başlıyor. Eviniz, aileniz veya yaşamınızdaki inandığınız amaçlarınızla ilgili tekrar düşünecek ve çalışmalar yapabilecek zamanı bulacaksınız. Yapmak istediklerinizi bir süre duraklatabilirsiniz. Çarşamba günü ev ve aile konularınızda mücadele etmeniz gereken durumlar olabilir. Yönetici gezegeniniz venüs oğlak burcuna geçiş yapıyor. Yabancılarla olan iş bağlantılarınız, gelişiminiz ile ilgili konularda yeni ilişkiler kurmanız için uygun bir dönem olacaktır. Kendinizi saygın görmek istediğiniz konumlara ilişkiler aracılığıyla erişeceğiniz bir dönem. Amaç ve hedefleriniz için ortaklaşa işlerinizle ilgili düzenlemeleri perşembe günü yapabilirsiniz. Harekete geçebilirsiniz. Ortaklıklar ve başka kaynaklar için konuşmalar yapabilir, durumu detaylarıyla konuşabilirsiniz. Evinizle ilgili yatırımlarınız varsa jüpiter ters harekette olduğu için daha iyi şartları araştırmanızda fayda var. Bu fırsatlar araştırırsanız karşınıza çıkacaktır. Önceden anlaşmanız varsa detaylandırabilirsiniz. Hafta sonu yabancıların olduğu ortamlar veya yabancı kültürlerle ilgili ortamlarda bulunabilirsiniz. Uzaklardan misafiriniz olabilir. Yapacağınız işlerle ilgili kişileri ağırlamak için organizsayonlar yapabilirsiniz.

İKİZLER

Hafta başında ilişkilerinizi istediğiniz hale getirecek, istediğiniz şartları oluşturacak, sizi özgür kılacak kelimelerle kendinizi ifade edebilirsiniz. Varsa ortaklarınızı istekleriniz konusunda karşınızdakileri de dinleyerek ikna edebileceksiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili size baskı yapanlar olabilir. Jüpiter geri hareketine başlıyor. Yapmak istediğiniz projeler, ilgilendiğiniz yeni konular, varsa eğitimsel konularda yaptığınız hazırlıklarla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Bu dönemde yeni konularla ilgili araştırmalarınız olabilir. Girişimlerinizle ilgili bilgiler alabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili düzeltmeniz gereken konular gündeme gelebilir. Bulunmak istediğiniz çevre ve ilişkilerle ilgili düşünceleriniz olabilir. Çarşamba günü venüs oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde ortaklaşa işlerle, başka kaynaklarla ilgili elinize geçecek kısmetler olabilir. Yeni iş ilişkileri kurabilir, istediğiniz maddi kaynakları kuracağınız ilişkilerle sağlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma iş görüşmeleriniz, çalışmalarınızla ilgili bağlantı kuracağınız toplantılar olabilir. Hafta sonu yakın çevrenizde ne zamandır görmediğiniz kişilerle görüşebilir, işleriniz için yararlı olacak temaslarda bulunabilirsiniz.

YENGEÇ

Hafta başında etrafınıza konuşmalarınızla iyimserlik aşılayabilirsiniz. Konuşmalarınız iş ortamınızda, çalıştığınız kişilerle veya hizmet verdiğiniz kişilerle olumlu geçebilir ve kendinizi doğru ifade etme olanağınız olacaktır. Jüpiter ters hareketine başlıyor. Maddi konularınız, gelirleriniz, değer verdiğiniz ve sahip olmak istediğiniz her şeyin size gelmesi için biraz beklemeniz gereken bir zaman olabilir. Oluşturmak istediğiniz gelirler için henüz zaman olacak ancak bu durumları tekrar gözden geçirme, farklı imkanları farkına varma fırsatlarını da yakalayacaksınız. Bazı durumlarda yapmak istemediğiniz ödemelerin size geri döndüğünü de görebilirsiniz. Eski konularla ilgili gelirleriniz olabilir. Eski müşterileriniz size geri gelebilir. Çarşamba günü venüs oğlak burcuna geçiyor. İlişkilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. İkili görüşmeleriniz, ilişkilerinizde ciddi sözlerin sarfedilmesi, varsa ortaklarınızdan destek görmeniz mümkün. İlişkiler konusunda yumuşak dokunuşlarla saygınlık göreceğiniz tavırlar içersinde olabilirsiniz. Ümit ettiğiniz kişilerle biraraya gelebilirsiniz. Sizi yalnız bırakmayan kişi veya kişiler yanınızda olacaklar. İlişkileriniz size prestij kazandırabilir. Perşembe ve cuma günü maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilir anlaşmalar sağlayabilirsiniz. Gelir kaynağı elde edebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Girişkenliğinizi gösterin. Hafta sonu kendinizi yetiştirmek istediğiniz konularla ilgili araştırmalarınız olabilir. Yabancı kültürlerle veya yapacağınız faaliyetlerle ilgili size yardımcı olacak kişilerle görüşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin size süprizi olabilir.

ASLAN

Hafta başında özel bir yeteneğinizle kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi net ifade ederek kendinizi ispat edebileceğiniz durumlar olabilir. Sizi zora sokan sağlık durumlarınız olabilir. İhmal etmeyin. Jüpiter geri hareketine başlıyor. Hayatınızı yönlendirdiğiniz amaç ve hedefler için, etrafınızdan aldığınız destek konusunda kendinizi borçlu hissedebilirsiniz veya kendinizle ilgili yapmanız gereken düzeltmeler olabilir. Kilo alma tehlikesiyle ilgili önlemler almanız gerekebilir. Etrafınızla olan bağlantıları değiştirmek için çalışabilirsiniz bu dönemde. Şansınızın işlemediğini düşündüğünüz konularda düzeltmeniz gereken durumlar olduğunu farkedebilirsiniz ancak şansınızın devam ettiğini görmeniz için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Çarşamba günü venüs oğlak burcuna geçiyor. Bu dönemde çalıştığınız kişilerin size destek verdiğini görebilirsiniz. İlişkileriniz yardımıyla işleriniz kolaylaşacaktır. Yeni kişilerle çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Hizmet verdiğiniz kişilerin saygınlığını kazanabilirsiniz bu dönemde. Perşembe ve cuma kendinizi göstermek istediğiniz konularda inisiyatifi ele alabileceksiniz. Çekinmeden etrafınızla paylaşmak istediğiniz konuları paylaşabilirsiniz. Kendi gelişiminizle ilgili konularda ani deneyimler yaşayabilirsiniz. Uzak bağlantılar size yeni fırsatlar sunabilir. Hafta sonu maddi konularınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Özel hayatınızdaki kişiler veya varsa çocuklarınız, zevklerinizle ilgili adımlar atacaksınız. Size ilham kaynağı olacak kaynaklar görüşmelerinizle ortaya çıkabilir.

BAŞAK

Hafta başında aileniz ve eviniz yaşamsal alanınızdaki kişilerle ilgili güzel haberler, konuşmalar, durumları netleştirebileceğiniz ortamlar olabilir. Ortaklaşa işleriniz ve gruplarla ilgili durumlar sizi sıkıştırabilir. Jüpiter geri hareketine başlıyor. Sizin müdahale etmeden yoluna girdiğini düşündüğünüz konularla ilgili aksamalar olabilir. Amaçlarınız ve hedeflerinizle ilgili tekrar düzeltme yapmanız veya üzerinde çalışmalarınızı arttırmanız gereken konular olabilir bu dönemde. Hazırlıklarınızı tamamladığınızı düşünmeden eklemeler, daha iyi fırsatları yakalamak için çalışmalarınızı devam ettirmeniz yerinde olur. Çarşamba günü venüs oğlak burcuna geçiyor. Bu dönemde yolculuklarınızı özel hayatınızla ilgili yapabilir. Aşk hayatınızla ilgili özel durumlar yaşayabilirsiniz. Sizi memnun edecek uğraşlarınız olabilir. Aşkta verici olabilirsiniz ancak aşkınız bir şekilde size saygınlık sağlayacaktır. Kendinizi ifade ederken daha yumuşak ancak tutarlı olacaksınız. Etrafınızdakiler sizinle olmak isteyecekler. Perşembe ve cuma evinizde hazırlıklar, çalışmalar, kendinize vakit ayırmak isteyeceğiniz zamanlar olacak. Ailenizle görüşmelerinizde sizi bir şekilde özgür hissettirecek girişimleriniz olabilir. Geleceğe dönük planlarınızla ilgili onları hazırlayabilirsiniz. Hafta sonu birlikte olduğunuz veya idealize ettiğiniz kişiyle beraber romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Varsa çocuklarınızla görsel faaliyetler sizi memnun edecektir.

TERAZİ

Gruplar içersindeki pozisyonunuzu yükseltecek, sizi geleceğe dönük liderlik durumuna getirecek sunumlarınızı hafta başında yapabilirsiniz. Görüşmeleriniz ve ifadeleriniz oldukça önemli. Kendinizi yakın çevrenizde veya iletişim kurduğunuz kişilerle olan görüşmelerinizde ifade ederken ikna edici olacaksınız. İş hayatınızdaki hareketlilik evinizle ilgili konularda sizi zorlayabilir. Jüpiter geri hareketine başlıyor. Gruplar ve organizasyonlar içersinde size prestij kazandıran pozisyonlarla ilgili eksik kalan işlerinizi tamamlamak ve hedeflediğiniz yere ulaşmak için organize etmeniz gereken kişiler veya durumlar olabilir. Bu dönemde geleceğe dönük planlarınız için seyahatleriniz veya yabancılarla organize olmanız gerekebilir. Gruplar içersindeki görevlerinizle ilgili düzenlemeler gerekebilir. Çarşamba günü yöneticiniz venüs oğlak burcuna geçiyor. Evinizle ve ailenizle ilgili konularda nihayet daha yumuşak bir ortam sağlayabilir ve evde kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Ailenizle ilişkileriniz veya yaşamsal alanınızla ilgili düzenlemeler, süslemeler bu dönemde gerçekleşebilir. İlişkilerinizde daha saygın duruma gelebilirsiniz. Evinizde iş yemekleri düzenleyebilirsiniz. Kurallarınızı yumuşak tavırlarla koyabilir ve kabul ettirebilirsiniz. Perşembe ve cuma gruplar ve yakın çevrenizle ilgili organizasyonlar sizing için verimli geçecektir. İşlerinizle ilgili yeni görüşmeler yapma fırsatları yakalayabilir ve gruplarla çalışmalarınıza başka bakış açıları kazandırabilirsiniz. Hafta sonu bir süredir görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Evinizde zevk aldığınız faaliyetler yapabilirsiniz.

AKREP

Maddi konularda zihninizi meşgul eden konularda net bir şekilde konuşma imkanı bulacaksınız. Gelirlerinizi netleştireceğiniz, sizi rahatlatacak kaynaklar yaratacak görüşmeler yapabilirsiniz. Yolculuklarınızla ilgili yaptığınız planlarınız işlerinizle ilgili sizi zor duruma sokabilir. Ya da işlerinizi yapma şeklinizi değiştirme isteğiniz kurduğunuz bağlantılarla ilgili zor durumlar yaratabilir. Jüpiter geri hareketine başlıyor. Kariyeriniz ve toplumsal hayatınızla ilgili konularda organize etmeniz gereken durumlar olabilir bu dönemde. Şimdiye kadar hoşunuza giden organizasyonlar, sizi yükselten konular bu sürede sizi zorlayabilir. Hayatınızdaki amaçlarınızda sizi zorlayabilir. Yakaladığınız fırsatların sizi ne kadar memnun ettiğini, yaşamınıza ne kattığını tekrar düşünme fırsatı bulabilirsiniz. Çarşamba günü venüs oğlak burcuna geçiş yapıyor. Yakın çevrenizdeki zorluklar bir nebze daha yumuşayacaktır. İletişim şekliniz ciddi ancak daha yumuşak olabilir. Kuracağınız ilişkiler sizi bilgilendiren ve işlerinize destek olabilecek cinsten olacaktır. Zevk için kısa yolculuklar yapma fırsatlarınız olacak. Perşembe ve cuma maddi konularda sizi etkileyecek iş hayatınızdaki gelişmeleri, hedefleri amaçları gözden geçireceğiniz görüşmeleriniz veya iş ortamı değişimleriniz gerçekleşebilir. Girişimleriniz size değişim olarak geri dönebilir. Hafta sonu grupsal organizasyonlarda maddi konular üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Özel gördüğünüz kişiler sizi memnun edecek faaliyetlere davet edebilirler.

YAY

Ortaklaşa işlerinizle ilgili sizi zora sokan konular olabilir. Gelirlerinizle ilgili değişimler söz konusu olabilir. Hafta başında etrafınızla ilgilisiniz ve kendinizle ilgili görüşmeler, etrafınıza net ifade edeceğiniz konular olabilir. Kendi fikir ve düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Yönetici gezegeniniz jüpiter geri hareketine başlıyor. Yabancılar, yolculuklarla ilgili planlarınızda sizi geciktiren konular olabilir. Hayatınızda olan bitten konusunda farklı bir bakış açısı geliştirmeye çalışabilirsiniz bu dönemde. Hukuksal konular var ise sonuçlarını daha sonra alabileceksiniz. Planlarınızda düzeltmeler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sizi geliştiren öğretici konular veya kişilerle ilgili abartılı tavırlara girebilirsiniz. Venüs çarşamba günü oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu durum sizin maddi konularla ilgili gelişmelerde havayı yumuşatabileceğiniz, farklı yollardan gelir kaynakları bulmanıza destek olacak enerjileri fırsatları getirecektir. Harcamalarınızı da organize etmeniz gerekebilir. Planlı programlı harcamalarda bulunmalısınız. Zor durumda kalmazsınız. Perşembe ve cuma günü yeni girişimlerde bulunabilir, uzak bağlantılar kurabilir, eski bağlantılarınızı düzeltme yoluna gidebilirsiniz. Yayınlamak istediğiniz konular, paylaşıma sunmak istediğiniz durumlar var ise hazırlıklara başlayabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu yabancılarla beraber olabilirsiniz. Ufkunuzu geliştirecek faaliyetler çalışmalar sizi memnun edebilir. Evinizde güzel bir ambians için harcamada bulunabilirsiniz.

OĞLAK

Hafta başında hazırlıklar, çalışmalar kendi başınıza kalacağınız zamanlarda yapacağınız faaliyetler olabilir. Yazı yazıyorsanız başlamak için çok uygun. Ev ve aile konularında sizi geren durumlar, ilişkilerde sürtüşmeler olabilir. Jüpiter geri hareketine başlıyor. Ortaklaşa işlerde, başkalarının kaynaklarıyla ilgili şimdiye kadar verdiğiniz uğraşlarınız veya amaç ve hedeflerinizle ilgili eksikleri tamamlamak için fırsat bulacaksınız. Yatırımlarınız varsa jüpiter düz hareketine döndüğünde daha uygun fırsatlar yakalayacaksınız ancak bu dönemde çalışmalarınıza veya araştırmalarınıza devam etmenizde fayda var. Ortaklıklarınızda varlıklı sandığınız kişilerin durumlarıyla ilgili bilgiler edinebilirsiniz. Çarşamba günü venüs oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem çevrenize karşı ilişkilerinizde daha ciddi olabilir ancak daha uzlaşmacı davranabilirsiniz. İşlerinizle ilgili kişilerle farklı konulara başlayabilir ve kendinizi kabul ettirebilirsiniz. Sizi yapıcı görebilirler. Perşembe ve cuma ortaklarınızla veya ortaklaşa işlerinizle ilgili gelişmeler olabilir. İncelemelerde bulunabilir, teşvik edici adımlar, sizin ortaklıklar üzerinde veya başka kaynaklarla ilgili tekrar düşünmenize sebep olabilir. Hafta sonu uzak yolculuklarınız olabilir. Zevk alacağınız yabancı ortamlara girebilirsiniz.

KOVA

Mars burcunuzda ve sizi oldukça meşgul ediyor, hareketlendiriyor olabilir. Yeni şeylere heveslisiniz. Gruplar içersinde kendinizi net ifade etme olanağı bulacaksınız. Arkadaşlarınızla veya organizasyonlarda kendinizi dinletecek ve göstereceksiniz. Çalışıp çabaladığınız konularla ilgili huzursuzluğunuz çevre değiştirmenizden ileri geliyor. Jüpiter geri hareketine başlıyor. İlişkilerinizde şansınızın ve inandığınız kişilerin size verdiği desteğin bir süre duraklaması sizi yanıltmasın. Bazı ilişkilerde verilen sözler üzerine tekrar düşünebilme fırsatı bulabilirsiniz. Bazı kapıların kapanabileceğini yerine daha iyilerinin açılabileceğini tekrar düşünmelisiniz. İlişkilerinizde abartılı durumlar yaşayabilirsiniz bu dönemde. Çarşamba günü venüs oğlak burcuna geçiyor. Sizi korkutan, kontrol altına alamadığınızı düşündüğünüz değişimlerle ilgili size destek olanlar çıkabilir. Gerildiğiniz konularda biraz daha rahatlayabilirsiniz. İşle ilgili ortamlardan platonik ilişkiler geliştirebilirsiniz. Perşembe ve cuma ortaklarınızla veya birlikte olduğunuz kişiyle ilgili gelişmeler sizi farklı gruplara organizasyonlara girmenize yardımcı olabilir. Kendinizi gruplar içersinde güçlü hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Hafta sonu görüşeceğiniz kişilerle maddi konularınızı konuşabilirsiniz.

BALIK

Hafta başında toplumsal hayatınızda veya kariyerinizde olumlu ve parlak bir gelişme olabilir. Sunumunuzu herkes beğenebilir ve kendinizi net ifade edeceğiniz konuşmalar yapabilirsiniz. Bireysel çabalarınızın karşılığını almak istiyorsunuz ancak gruplar içersinde sizi engelleyen güç odakları olabilir. Yöneticiniz Jüpiter geri hareketine başlıyor. Verdiğiniz hizmetler, çalıştığınız kişiler veya üzerinde çalıştığınız araştırma, projelerle ilgili bir geri dönüş, tekrar araştırma, çalışma olabilir bu dönemde. Eski müşterileriniz size gelebilirler. Amaçlarınız ve hedefleriniz üzerinde düşünme fırsatları bulabilirsiniz bu dönemde. Venüs çarşamba günü oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde yaptığınız çalışmaların karşılığını alabileceksiniz. Gruplar içersinde ilişkilerinizi düzeltebilir, sizi zorlayan kişilerle ciddi görüşmeleriniz fayda sağlayabilir. Perşembe ve cuma iş hayatınızda bazı önceden gelen anlaşmalarda uzalşma sağlayabilirsiniz. Anlaştığınız noktalar artabilir. Eski müşterilerinizle iş yapmaya karar verebilirsiniz. Bazı kapılar size açılacaktır. Hafta sonu arkadaşlarınız sizi memnun edecek faaliyetlere davet edebilirler. Toplum içersinde görüşlerinizi almak isteyenler sizinle olmak isteyecekler.

Gamze Avcu