7 Şubat Cuma burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İlişkilerinize dair konularda kontrolünüz gidebilir. Kendinizi tutamayabilirsiniz. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte başkaları hakkında düşündüklerinizi iki kere tartmanız iyi olur. İçinize dönük çalışmalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

BOĞA

İş ortamınıza dair konularda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte gruplar içersinde yanlış anlaşılmalar, yapılan işlerle ilgili yanlış zamanlamalar yaşanabilir. Hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. İş hayatınızla ilgili konularda tekrardan yapmak durumunda kalabileceğiniz faaliyetler olabilir.

İKİZLER

Özel hayatınıza dair konularda sinirlenebilir. Kontrolü elden bırakabilirsiniz. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte iş hayatınıza dair konularda yeni teknikler, faaliyetlere geçmeden eskiler üzerinden çalışmalar yapmanız daha faydalı olacaktır. Başkalarının fikirlerini alabilirsiniz ancak sizin ne istediğinizi anladıklarından emin olmaya çalışın. Merkur düzeldiğinde patronunuzla konuşacak duruma geleceksiniz.

YENGEÇ

Evinizde yaptığınz çalışmalar, ailenize dair konularda kontrolü kaybedebilirsiniz. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte yaptığınız planlarla ilgili aksamalar olabilir. Başkalarını dinlerken yanlış anlaşmalar olabilir. Yaptığınız ortaklaşa işlerle ilgili kontrol etmeniz üzerinden geçmeniz gereken durumlar olabilir.Yeni anlaşmalar yapmanız için uygun olmayabilir, iyice tartmanız gerekebilir.

ASLAN

Yakın çevrenize, yaptığınız işlere dair kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte ortaklşa işlerle ilgili problemler çıkabilir. Yaptığınız anlaşmalarla ilgili düzeltme gerekebilir. İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşmalar olabilir. Sizin konuştuklarınız karşınızdakilere farklı anlamda gidebilir. İlişkilerden beklentilerinizi konuşmak için uygun olabilir.

BAŞAK

Maddi konularla ilgili kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar olabilir. Aranızdaki problemleri ele alıp konuşma zamanı için bir fırsat olabilir. Geçmişe dönük sorgulamalar yapabilirsiniz. İş ortamınızda çok iyi yapmak istediğiniz konularda gecikmeler, ters giden durumlar olabilir. Projeleriniz üzerinden tekrar geçebilirsiniz.

TERAZİ

Bugünkü hareketlilik sizi yorabilir. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte iş yapış süreciniz yavaşlayabilir. Eskiden gelen problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda çalışmalar ve hazırlık yapmanız sizin için daha verimli olacaktır. Özel hayatınıza dair kişilerle aranızda yanlış anlaşmalar olabilir.

AKREP

Kendinizi sakin tutmak için yalnız kalmanız size daha iyi gelebilir. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte özel hayatınızdaki kişilerle ters gitmemeniz birbirinizi doğru anlamaya çalışmanız daha iyi olacaktır. Yeteneklerinizi kullanmak ve yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için çalışmalar yapmanız için uygun bir zaman. Evinizde ailenizde geçmişten gelen konularla ilgili düzeltmeler, konuşmalar yapabilirsiniz.

YAY

Arkadaşlarınız veya gruplarla ilgili meseleler sizi sinirlendirebilir. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte ailevi konularda isteklerinizin oluşmadığınız görebilirsiniz. Ev ortamınızda arızalar meydana gelebilir. Su ile alakalı bozukluklar yaşamanız mümkün. Siz kendi yaşamak istediğiniz şekilde yapmak için evinize dair konular üzerinde düşünebilir başka açılardan bakmaya çalışabilirsiniz. Elektronik eşyalarla ilgili konularda aksamalar olabilir. Projelerinizin üzerinden tekrar geçmeniz gerekebilir.

OĞLAK

İş hayatınıza dair konularda savunma durumunda kalabilirsiniz. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte yakın çevreniz, yaptığınız işler, haberleşmelerle ilgili sorunlar, gecikmeler, düzeltmeler yaşayabilirsiniz. Eskiden gelen konularla ilgili tekrar konuşmalar yapmanız gerekebilir. Maddi konularla ilgili yeni düzenlemeler, atladığınız bazı durumlar gündeme gelebilir. Bütçenizi tekrar ayarlamak durumda kalabilirsiniz.

KOVA

Planlarınızın değişmesi sizi sinirlendirebilir. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte maddi konularda bazı durumları tekrar kontrol etmeniz, değiştirmeniz gerekebilir. Yeni konulara girmemeli ancak eski anlaşmalar üzerinden devam etmelisiniz. Kendinizi ifade edemeyebileceğiniz zamanlar olabilir. Kendinizle ilgilenmeniz daha iyi olur. Fikirlerinizi daha sonra belirtirsiniz.

BALIK

Ortaklaşa işlerle ilgili konularda kendinizi diğerleriyle birlikte görmemeye başlayabilirsiniz. Sizi sıkan konular olabilir. Merkür geri gitmeye başladı ve 28 Şubat’a kadar geri gidecek. Bu süreçte kendinize dönük olabilirsiniz. Kendinizle ilgilenmeniz, isteklerinizi düşünmeniz yerinde olur. Başkalarına sarmamalı veya konudan konuya atlamamanız sizi yanlış tanımalarına engel olabilir. Kendi projeleriniz üzerinde yalnız çalışma olanağı bulacaksınız. Bu sizin için daha önemli.

gamze avcu