7 Ocak Salı günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Güne çok hareketli farklı şeyler yapmak isteyerek başlayabilirsiniz. Ancak sizden güçlü kişilerle çatışmaya girebilirsiniz. Sizin bu heyecanınıza tepki verebilirler, siz de acele edebilirsiniz. Yaşanacak tartışmalar ilişkilerinize yansıyabilir ve haksız olduklarını düşünebilir tartışma yaşayabilirsiniz.

BOĞA

Bugün herkes size karşıymış gibi gelebilir. Bakış açınızın olumlu olmaması, planladığınız şekilde yürümeyen işler sizi strese sokabilir. Herkes gibi düşünmek istemeyebilirsiniz. Sizin stresiniz iş ortamınızdaki kişilere yansıyabilir. Gün içerisnde size karşı tavır alabilirler.

İKİZLER

Ortaklaşa işlerinizde, güvendiğiniz kişilerin size ters düşmesi yapmak ve yaptırmak istediğiniz farklı işlerinizi durdurabilir, yavaşlatabilir. Kendi iş yapış şekliniz konusunda ısrarcı olmak isteyebilir ve toleransınız az olabilir bugün.

YENGEÇ

İş hayatınız, kariyeriniz hakkında, kendinizi toplum içersinde göstermek konusunda gösterdiğiniz heyecan, acele tutumlar sizin ilişkide bulunduğunuz kişiler tarafından engellenebilir. Kabul görmeyebilirsiniz ve bu da sizin sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. İstediğiniz ilerlemeyi kaydedemeyebilirsiniz.

ASLAN

Sizi çok heyecanlandıran, farklı bakış açısı sağlayan kişi ve durumlar konusunda zorluklar yaşamanız mümkün. Alacağınız haberler sizi sinirlendirebilir ve uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

BAŞAK

Başkalarını da işin içine katarak veya başkalarından da beklenti içinde olarak yapmak istediğiniz şeyler özel hayatınızda yaşayacağınız bazı şartlar sebebiyle size engel olabilir. Araştırmadan alacağınız riskler sizin harcamalarınızı arttırabilir.

TERAZİ

İlişkilerinizde farklı durumlar yaşayabilirsiniz. Fevri gözükebilirsiniz. Siz çatışma istemediğiniz için kontrol etme isteğinizi engelleyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili farklı durumlar sizi tutuklaştırabilir. Harekete geçmenize engel olacaklar.

AKREP

Bir anda iş ortamınızı terketmek veya farklı düzenlemelere gitmek isteyebilirsiniz ancak bunun getirileri sizi zorlayabilir. Yetişemeyebilir, haberleşemeyebilir veya sizi zorlayan konuşmalar olabilir. Siz ne kadar harekete geçseniz de bunu ortaya koyamayabilirsiniz.

YAY

Özel hayatınızda biraz değişiklik istiyorsunuz. Değişik ortamlara girmeyi istemeniz sizi maddi anlamda zora sokabilir veya maddi durumlar sizi bu konuda harekete geçmenize engel olabilir. Kendi isteklerinizi gerçekleştirirken diğerleriyle yapmanız gerekenleri gerçekleştirme imkanınıza engel olabilirler.

OĞLAK

Yaşam alanınız, aileniz, evinizle ilgili ani bir gelişme olabilir. Sizin değişiklik yapma isteğiniz sizi zorlayabileceğinden yapma konusunda kararsız kalabilirsiniz. Eviniz ve ailenizi ilgilendirecek değişim sizin işinize zorluk olarak yansıyacaktır.

KOVA

İletişimin hızlandığı bir gün olabilir. Haberleşme konusunda çok yoğun olabilirsiniz. Farklı bir dil tavır kullanmanız sizi zora sokabilir ve kontrolü kaçırabilirsiniz. Bağlantı kurmak isterken tam tersi başkalarının da fikirleriyle hareket etmeniz gerekebilir siz bütün hepsine yetişemeyebilirsiniz.

BALIK

Gelirleriniz, maddi konular bugün telaşınızı arttıracak konular. Bazı değişimler yapmak kazanç konusunda kimseye bağımlı kalmak isteyebilirsiniz. Gruplar içersinde size engel olmak isteyenler ev sizi kontrol altına almak isteyenler size engel olabilirler. Başka kaynaklarla ilgili harekete geçmeniz engellenebilir.