7 Nisan-13 Nisan 2014 haftalık burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

15.hafta 7 Nisan-13 Nisan 2014, Burçlar

KOÇ

İş hayatınızdaki güçler, kendinizi kısıtlayan şartlar kısaca sizi zorlayan konularla ilgili mücadele yollarını bulabilirsiniz. Harekete geçmek isteyebilirsiniz. Zihniniz hızlanıyor. Hafta başında enerjinizle, coşan fikirlerinizle kendinizi ifade etmenin yollarını bulabileceksiniz. Duygusallık geri planda. Hakkınızı almak adına ilişkiler konusunda mücadele edeceksiniz. Hafta ortasında iş hayatınızdaki problemleri bir yana bırakıp ilişkilerinizle ilgili öne atılmayı göze alabileceksiniz. Karşı geleceğiniz kişiler olabilir. Grupları ikna etme gücünüzü kullanabilirsiniz. Ancak yaptığınız görevler de size zor gelebilir. Cuma günü iş ortamınız hareketli olabilir. Ancak bazı kişilerin sizin arkanızdan iş çevirmesi sizi yavaşlatabilir. Fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Haftasonu ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Otorite gördüğünüz kişiler sizi kısıtlayabilir. Toplumsal hayatınız veya iş hayatınızla ilgili gizli kalmış noktalar açığa çıkabilir. Bir yanınız romantik olabilir diğer yanınız da ilgilenmek istemediğiniz konular aklınızda kalacak. Ancak başkalarının sizden ne beklediğini biliyorsunuz. Pazar günü ilişkileriniz hareketleniyor.

BOĞA

Planlarınız, uzak yolculuklarınız veya yabancılarla işleriniz var ise problemleriniz, yapamadıklarınız ile ilgili zorluklar sizi tekrar yorabilir. Yakın çevrenizle beraber veya yaptığınız işlerle diğer zorluklara çözümler bulabileceğinizi ve görüşmeler yapmanız konusunda harekete geçmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Hafta başında zihinsel faaliyetleriniz evde yapacağınız çalışmalar hızlanabilir. Günleriniz yoğun geçerken kendi başınıza çalışmanızı da zorlayabilir. Arka planda kalabilirsiniz. Hafta ortasında başkalarının düşüncelerine veya genel bakış açınızla herkese karşı gelme cesareti gösterebilirsiniz. Ailenize vakit ayırabilir evinizle ilgili işleri yapabilirsiniz ancak ilişkileriniz sizi zorlayacak. Karşınızdakiler sizi eleştirileriyle zora sokabilirler. Cuma günü kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz ancak gruplar içersindeki kişilerle ters düşmeniz mümkün. Fikirlerinizi açıklamamanız yerinde olur. Haftasonu ise kendinizi kısıtlamak yerine gruplarla beraber olabilirsiniz. Hatta bu gruplar içersinde hoşlanacağınız kişi veya kişiler olabilir: Bazı konularda başkalarının bakış açısını görecek, ortaya çıkaracaksınız. İlişkilerinizde de ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz ancak bir harekette bulunmak içinize sinmeyebilir. Pazar gününüz gündelik işlerinizle veya spor yaparak yoğun geçebilir.

İKİZLER

Ortaklaşa işlerinizde, gruplarla olan çalışmalarınızda çıkış yolunu kendi yöntemlerinizi iş yapış şeklinizi kullanarak çözme yoluna gidebilirsiniz ancak bu konular sizi zorlayacaktır. Hafta başında maddi konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Grup çalışmalarınız görüşmeleriniz hızlanıyor. Gruplar içersinde yapacağınız yeni projeler de başlayabilir. Fikirlerinizi çok net anlatabileceksiniz. Görüşmelerden pozitif duygularla çıkabilirsiniz. Duygusallıktan çok harekete geçiren enerjiler sizi heyecanlandıracak. Mücadele vereceğiniz konu kendi isteklerinizi kabul ettirebilmek adına olacaktır. Çarşamba günü gruplarla birlikte hareket edebilir, anlatmak istediklerinizi ifade edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmeler faydalı olabilir. Ortaklaşa işlerinizde size güç gösterisi yapanlara bilginize güvenerek karşı durabilirsiniz. Haftasonuna doğru kendi planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda bazı faaliyetlere katılabilirsiniz. Yaptığınız projeler veya işlerle ilgili, çalıştığınız kişilerle ilgili zorlanabilirsiniz. Evinizle ilgili ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir ve bu da iş hayatınızdaki ilişkilerinizde zorlanmanıza sebep olabilir. Haftasonu toplum içersinde sanatsal veya zevk aldığınız, kendinizi bir bütüne bağlı hissedeceğiniz faaliyetlerde ve ortamlarda bulabilirsiniz. Gündelik hayatınızda gerçekleştirmeniz gerekenleri ya da sağlığınız konusunda yapmanız gerekenleri yapabilirsiniz. Ailenizden veya evinizle ilgili kısmetler ayağınıza gelebilir.

YENGEÇ

İş hayatınız veya toplumsal hayatınızla ilgili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda zorlanıyorsunuz ve yapmak istediklerinizle ilgili sizi harekete geçiren konuları farkına varabilirsiniz. Bu konularda yeteneklerinizi çok çalışarak geliştirebilir ve hayatınıza yeni bu şekilde yenibir yön verebilirsiniz. Hayatınıza vereceğiniz yön doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. İş hayatınız veya toplumdaki yerinizle ilgili görüşmeler, fikirler, çalışmalar başlayabilir. Hafta başında bu enerjilerle beraber işbirliği yapacağınız kişilerle görüşmeleriniz olabilir, hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. Ancak hedefleriniz sizi zorlayabilir. Eviniz veya ailenizle ilgili durumlar size mücadele getirebilir. Hafta ortasında size gelen bir iş teklifi cesaret kazanmanıza yardımcı olacaktır. İlişkilerinizle ilgili konuları arka planda bırakabilirsiniz. Maddi konulardaki gelişmeler sizing şu anki durumunuza yardımcı olabilir. Ancak karşılığında yapmanız gerekenler sizi zorlayabilir. Ancak buna ihtiyacınız var. Haftasonuna doğru hayalperestlik sizi zorlayabilir. İşlerinizle ilgilenmeniz ve detaylarıyla araştırmalar yapmanız gerekebilir. Haftasonu kendinizle ilgili geliştirmeniz, yapmanız gereken işlerle ilgili konularda zihniniz net olabailir ancak toplumsal hayatınızda katılmak isteyeceğiniz faaliyetler sizi zaman konusunda kısıtlayabilir. Oldukça duygusal veya sanatsal konular, duygusal sohbetler sizi etkileyebilir. Yabancı birisiyle tanışırsanız bu yeni bir aşk olabilir.

ASLAN

Hayatınızdaki iş ortamınız, işinizle ilgili konular, alışkanlıklarınızdeğişiyor ve sizing bakış açınızı değişime zorluyor. Bu değişimler sizi korkutuyor olabilir ve haftabaşında umudunuz, istekleriniz canlanabilir ve sizi zorlayan konularda farklı görüşleri de değerlendirerek, planlarınızı değiştirerek harekete geçmeyi düşünebilirsiniz. Başkalarının fikirlerini araştırabilir, eğer böyle bir durum varsa hukuksal konularda bilgi almak isteyebilirsiniz. Herkesin bildiği konuların size gelmesiyle siz de düşüncelerinizi geliştirebileceksiniz. Birçok işinizi çok sıkı çalışarak mücadele verebilirsiniz. Kısa yolculuklarınızda sorunlar çıkabilir. Hafta ortasında diğer işlerinizi bırakıp başkalarına konuşmalar yapmanız gerekebilir. Herkesin size inanmasını isteyebilirsiniz. Başkalarından öğrenecekleriniz size yol gösterici olabilir ancak çalışmalarınızda görüşmelerinizde sizi yavaşlatabilir. Cuma günü maddi konularda duygusallık sizi zorlanayabilir ve yatırımlarınızı paylaşmanız gerekebilir veya ortak işlerinizle ilgili gelirlerde kendiniz için fazlasını istiyor olabilirsiniz. Haftasonu beraber hareket ettiğiniz kişiler sizi duygusal olarak etkileyebilirler. Ailenizde veya evinizdeki sorumluluklar ilerlemeniz gereken konularda sizi kısıtlayabilir. Maddi olarak fırsatlarınız sizi kısıtlayan bu konulara çıkış yolu olabilir. Kısa yolculuklar olabilir.

BAŞAK

Kendinizi ifade etme konusunda zorlanıyorsunuz ve özel hayatınızda sizi zorlayan konular var. Sizi zorlayan konular ortaklaşa işleriniz veya bağlı olduğunuz kaynakları da zora sokuyor. Geleceğe dönük planlarınız veya içinde olduğunuz gruplar hakkındaki konularda kendinizi harekete geçerek zorlayıcı problemleri çözebileceğinizi düşünebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili sizi kısıtlayan konularda gruplardan veya gruplarla beraber yapacağınız faaliyetlerle kendinize bir yol açabilirsiniz. Hafta başında kendi başınıza çalışmalar yapabilirsiniz. Çalışmalarınız bağlı bulunduğunuz kişiler veya ortamlarla ilgili bilgileriniz, görüşmelerinizle ilerleme kaydedecektir. Sizi zorlayan maddi konularda organize olamamnız olabilir. İlişkilerinizde duygusallık sizi yapacaklarınızdan alıkoymasın. Kendinizi ifade etmek istediğiniz hale gelmediğinizi düşünerek zorlanabilirsiniz. Maddi konularda ihtiyaçlarınızı sağlayacak yardımı gruplardan alabilirsiniz. Cuma günü dışadönük olabilirsiniz. İlgi bekleyebilirsiniz ancak ilişkide olduğunuz kişinin ihtiyaçları sizi kısıtlayabilir. Haftasonunuz sevdiğiniz kişiyle romantik ortamlarda geçebilir ve onun gönlünü alabilirsiniz. Ancak haftaiçinde ilgilendiğiniz konuları bir kenara bırakıp yakın çevrenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ

Evinizdeki değişimler sizi zorluyor olabilir, ilişkilerinizle ilgili biraz mesafe isteğiniz evinizle ilgili problemler, hayatınızdaki hareket hepsi sizing için yorucu ancak hafta başında işinizle ilgili gelişmeler sizing çalışmalarınızla ilgili harekete geçmenizi tetikleyebilir. Yeni ilişkiler getirebilir. Ortaklarınızla ilgili konuları gözönüne getirebilir. İş hayatınızda harekete geçeceğiniz konular maddi konularınıza çözümler sunabilir. Siz gruplar içersinde yapacağınız birebir görüşmelerle ikna edici olabilirsiniz. Ancak yine de karşınızdaki kişilerle mücadeleniz olacaktır. Hafta ortasında grplarla çalışmalarınıza başlayabilirsiniz, organize etmeniz kolaylaşacaktır. Bazı kişiler sizi maddi konularda zorlayabilir. Ya da bütçeniz beklediğinizden farklı olabilir. Cuma günü çalıştığınız kişilerle duygusallaşan tavırlar içersinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde fedakarlık olabilir. Haftasonu ilişkilerde neler yapmanız gerektiğini bilecek ancak pek de üzerine eğilemeyeceksiniz. Pazar gününüz daha sosyal geçebilir.

AKREP

Yakın çevrenizin değişimi, işinizle ilgili methodlarınız, iletişim biçiminiz hayatınızda bağlantı kurduğunuz, inandığınız konularda sizi zorluyor. Kendinizi hareket edemez durumunda veya arka planda buluyorsunuz. Alışkanlıklarınız, iş ortamınız, çalıştığınız kişiler veya projelerle ilgili konularda değişimle bir çıkış yolu bulacağınızı düşünebilirsiniz. Kendinizi nasıl yaşamak istediğiniz, hayatınzda çürümüş olanları atma isteğiniz size yardımcı olabilir. İş hayatınızla ilgili haberleşmeleriniz, üstlerinizle görüşmeleriniz hızlanıyor. Yeni projeleriniz başlayabilir. Hafta ortasında iş ortamınıza, işlerinizi yapma şeklinizle ilgili harekete geçebilirsiniz. Enerjiniz sizin yeni fikirlerle ortaya çıkmanıza yardımcı olabilir. Bu hareket kendinizle ilgili isteklerinizde zorlanmanıza sebep olabilir. Kendinizi düşünmeye fırsat bulamayabilirsiniz. Haftasonuna doğru arkadaşlarınız sizden yardım isteyebilirler. Gruplarla olan çalışmalar özel hayatınıza vakit ayırmanıza engel olabilir. Haftasonunda özel hayatınızda zevk aldığınız konular sizi hoşnut edecek. Hatta bir ilişki başlaması söz konusu olabilir. Arkadaşlarınız sizi birçok yere davet edebilirler.

YAY

Maddi kaynaklarınızın değişimi dönüşümü sizi zorlayan konular ve kendinizi yeniden ifade ederek ortaya koymak istemeniz eski kazanç kaynaklarınızı korumya çalışmanız sizi zor durumda bırakıyor. Başkalarından gelen desteklerle ilgili konularda yenibir gelişme sizin çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz bir yol bulabilir ve harekete geçebilirsiniz. Ancak girdiğiniz gruplar içersinde size karşı olan kişiler engeller çıkartabilirler. Ya da kendi yöntemlerinizi gruplara kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Haftabaşında yeni methodlarınızı, yeni fikirlerinizi uygulamaya geçebilirsiniz. Gruplar içersinde veya organizasyonlarda sizi zorlayan konular olacaktır. Duygusallık arka planda olacaktır. Atılımlarınız yabancılarla ilgili konularda, akademik konularda, bakış açınızla ilgili konularda olabilir. Hafta ortasında Gruplarla anlaşamadığınız organizasyonlarda çözemediğiniz konuları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Ancak kendi içinizde endişeleriniz devam edebilir. Cuma günü iş hayatınız veya toplumsal hayatınızla ilgili konular gündeminizde olacak, ancak ilişkilerde duygusal davranışlar yine sizi zorlayabilir. Yapmanız gerekenleri detaylı çalışarak gerçekleştirebileceğinizden aceleci kararlar vermemeniz yerinde olabilir. Haftasonu özel hayatınızla ilgili veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir. Ancak bütçenizle ilgili konularda yapabileceklerinizi göreceksiniz. Evinizde ise romantik bir ortam ya da duygusallık içeren görüşmeler olabilir.

OĞLAK

Aile ilişkileriniz, yaşam alanınız değişiyor ve siz de değişiyorsunuz, artık birçok şey size ağır geliyor olabilir. Yaşam alanınız sabit kalmıyor olabilir. İş hayatınızla ilgili engeller alışık olmadığınız tutumlar ilişkilerinizi de zorluyor. Haftabaşında ilişkilerinizle ilgili konularda değişimler sizi gruplar içersindeki sorumluluklarınıza yönelterek diğer zorlayan konular için de çözüm yolu olabilir. İlişkilerde veya ortaklarınızla olan faaliyetlerde sizden beklenenlerle ilgili durumlar size bir kapı aralayabilir. Ortaklaşa işlerle ilgili harekete geçebilir ve fikirlerinizi ve enerjinizi karşınızdakilere geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Başka kaynaklar veya destekler size cesaret verecektir. Hafta ortasında işleriniz daha rahat ilerleyebilir, yatırımlarınız, ortaklaşa giriştiğiniz işlerle ilgili hızlı yol alabilirsiniz. Sizi gruplar içersindeki sorumluluklarınız zorlayabilir. Duygusal davranışlarla hareket etmemeniz iyi olur. Cuma günü geniş bakış açısıyla tavır almak isterken yeni birşeyler söylemek isteyenler sizi zorlayabilir. Sizin de fikirlerinizi sorgulayanlar olabilir. Eviniz veya ailenizle ilgili olumsuz haberler sizi zorlayabilir. Haftasonu ise yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da yakın arkadaşlarınızla duygusal zamanlar geçirebilirsiniz. Sizi görmek isteyen kişilerle birlikte gözönünde olacağınız faaliyetler olabilir.

KOVA

İşiniz yapmanızla ilgili, haberleşmeniz, iletişiminizle ilgili veya yakın çevrenizle ilgili değişimler sizi arka planda bırakıyor ve zorluyor olabilir. Uzak yolculuklar veya bağlantılar, yayıncılıkla ilgili, yabancıları içeren konular veya hukuksal konulardaki size karşı duran meseleler engeller sizing iş yapmanızı, yakın çevrenizle ilgili durumlarınızı yavaşlatabilir veya değiştirebilir. Buna müdahele edemiyor olabilirsiniz. Haftabaşında iş ortamınızdaki durumlar ve kişiler veya müşterilerinizle ilgili gelişmeler size çıkış yolu olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarla ilgili adımlar atmanıza yardımcı olarak diğer problemlerinize de çıkış yolu sağlayabilir. Yeni ilişkiler, yeni bağlantılar kuracaksınız. Birilerine zorlandığınız konularda danışabilirsiniz. Danıştığınız kişiler cesaret verebilir ve fikirlerinizi açıklama imkanınız olabilir. Hafta ortasında ise yabancılarla veya bağlantılarınızla, uzak yolculuklarla ilgili veya yaptığınız planlara dair sorunlardaki engellerle uğraşacak ve çözebileceksiniz. Kendinizi gösterebileceksiniz. Ortaklaşa işleriniz Cuma günü gündeme gelebilir. Başka kaynaklarla ilgili durumlar sizin harcamalarınıza engel olabilir. Haftasonu paylaştığınız konular sizin kendinizi ve ne istediğinizi anlamanıza yardımcı olacaktır. Harcamalarınız keyif üzerine olabilir.

BALIK

Hayatınızdaki gruplar organizasyonlar değişiyor ve siz gruplar içersinde dönüşüyorsunuz. Maddi kaynaklarınızı yaratma çabanızla beraber geliriniz değişken ve başka kaynaklarla ilgili gelirleriniz sizi zora sokuyor olabilir. Kendi yeteneklerinizi ifade ederek, tek başınıza yapacağınız faaliyetler size yeni bir bakış açısı kazandırıp planlarınızı bu doğrultuda yapmanız için çıkış yolu olabilir ve diğer zorlandığınız konulara dair de çözümler getirebilir. Hafta başında harekete geçebilir, çalışma ortamınızla ilgili çalışarak yeni gelir oluşturma methodları için harekete geçebilirsiniz. Çalıştığınız kişilerden cesaret alabilirsiniz. Hafta ortasında ortaklaşa işler yaptığınız kişilerin desteği gelebilir. Size maddi konulardaki isteklerinizi gerçekleştirmeniz için yönlendirmeler yapabilirler. Cuma günü ilişkiler ön plana çıkıyor. Karşınızdaki kişilerin isteklerini anlamaya çalışmanız gerekebilir. Haftasonu organizasyonlarda kuracağınız ilişkiler size faydalı bilgiler sunacak. Kendinizi duygusallığa kaptırabilirsiniz.

gamze avcu