7 Mart Cuma burç yorumları

Bugün neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İşinizin zor kısımlarını bir kenara bırakarak biraz da organizasyonlara katılma şansınızı kullanın. Oldukça sosyalsiniz. Yeni gruplara girebilir yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

BOĞA

Bugün ilişkilerinizle ilgili yaşadığınız zorlukları bir kenara bırakıp biraz da iş hayatınızda yapacağınız sunumlara, kendinizi kuracağınız yeni ilişkilere hazırlamanız iyi olur. İşiniz ve toplumsal faaliyetlerinizde yaşayacağınız sosyallik maddi konularda bazı sözler almanıza yardımcı olabilir.

İKİZLER

Bugün işiniz, çalışma ortamınız, projelerinizle ilgili zorluklara ara verip sanatsal faaliyetlere, davetlere katılabilirsiniz. Gideceğiniz ortamlarda bakış açınızı etkileyecek kişilerle tanışmanız mümkün. Toplum içersinde sizi hayal kırıklığına uğratacak durumlar da olabilir.

YENGEÇ

Yaptığınız işleri bir kenara bırakıp biraz kendi halinize kalmanız ve dinlenmeniz iyi olacak. Sizinle birlikte olmak isteyen kişilere yardımcı olabilirsiniz. Planlarınızla ilgili hayalkırıklığı yaşayabilirsiniz.

ASLAN

Evde yaşadığınız problemler veya aldığınız sorumluklar, yapmanız gereken işleri bir kenara bırakıp biraz daha sosyal olma zamanı. Arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz. Gireceğiniz gruplarda veya arkadaşlarınızla gelen kişiler arasında aşkı bulabileceğiniz kişiye rastlayabilirsiniz.

BAŞAK

Çevrenizdeki olan bitenden ve sorumlu olduğunuz işlerden, görüşmelerden sıyrılıp sosyalleşme toplum içersinde faaliyetlere girme zamanı. Bu şekilde depresif modunuzdan çıkıp kalabalıklar içinde parlayabilirsiniz.

TERAZİ

Maddi konularla ilgilmekten biraz uzaklaşabilir ve yeni bağlantılar kurabileceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Karşılaşacağınız kişiler özel yaşamınızda yeralacak kişiler olabilir. Sohbetler hoşunuza gidecektir.

AKREP

Kendinize koyduğunuz kuralların biraz dışına çıkıp rahatlayacağınız faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Evinize davet edeceğiniz kişilerle aranızda özel konular geçebilir ve paylaştıklarınız sizi etkileyecek cinsten sohbetler olabilir.

YAY

Biraz kendinzi sorgulamayı bırakıp sosyalleşmeniz için uygun bir gün. Yakın çevrenizle arkadaşlarınızla veya yaptığınız işle ilgili birebir görüşmeleriniz olacak. Sohbetler sizing için bilgi kaynağı kişilerle zevkli olabilir. İşinize yarayan bir çok bilgiyi alabileceksiniz.

OĞLAK

Gruplardan, gruplar içersindeki sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşıp iş ortamınızda veya müşteri olarak gördüğünüz değer verdiğiniz kişilerle görüşebileceğiniz birgün. İşinizle ilgili konulara dair maddi anlaşmaları görüşebilirsiniz.

KOVA

İş hayatınızla ilgili konulardan sorumluluklardan biraz uzaklaşıp özel hayatınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecektir. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Herkes sizinle görüşmek istiyor.

BALIK

Herkesten ve her şeyden uzak kalıp kafanıza göre takılabileceğiniz bir gün. Kendi istediğiniz kişilerle görüşmeyi tercih edebilirsiniz. Evinizde kalıp yarım kalan işlerinizi tamamlamak size iyi gelebilir.

gamze avcu