7 Aralık 2013 burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor? Medyafaresi.com astroloji uzmanı Gamze Avcu yorumladı.

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bugün kendi his ve düşüncelerinize güvenin. Başkalarının duygusal olarak sizi kısıtlamasına ve etkilemesine izin vermeyin aksi takdirde kendinizi rahat hissedemeyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarla ilgili pürüzler çıkabilir ve sizi engelleyecek koşullar olabilir. Siz en iyisi güvendiğiniz arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız faaliyetler ve planları uygulayın.

BOĞA

Toplum içersinde sizi manipule etmek isteyenler olabilir. Güvendiğiniz insanları bir gözden geçirmenizde fayda var. Kendi avantajınıza olan bir yatırımı, bir faaliyeti gerçekleştirmek isterken eşiniz, ortağınız, size danışmanlık yapan birileri size problem çıkartabilirler.

İKİZLER

Birlikte olduğunuz kişiyle planlar yaparken, sağlığınızla ilgili bir konu sizi yapmak istedikleriniz konusunda kısıtlayabilir. Çalıştığınız kişiler veya projeler üzerinde bazı düzeltmeler istekler sizing bugün zamanınızdan çalabilir.

YENGEÇ

Kendinizi istediğiniz gibi anlatamayabilir, istediğiniz ortamı yaratamadığınızdan dolayı stresli hissedebilirsiniz. Ortaklaşa faaliyetler yapabileceğiniz kişilerle birlikte plan yaparsanız daha mutlu hissedebilirsiniz. Sağlığınız konusunda sıkıntınızı hafifletebileceksiniz.

ASLAN

Haftasonunuzu zevk aldığınız konulara ayırma planları yaparken evdekiler aileden kişilerin problemleri, size sorumluluk yüklemeleri planlarınızın bir kısmını ertelemenize sebep olabilir. Bu sebeplerden birlikte olduğunuz kişiyle gerilim yaşamanıza sebep olabilir.

BAŞAK

Haftasonu planlarınızı kısa yollar üzerine, beklediğiniz haberlerin durumuna göre yaptıysanız sizi kısıtlayan olumsuz şartlar meydana gelebilir. Evinizde daha rahat vakit geçirmeniz mümkün. Evinizde yapacağınız sohbetler gününüzün daha güzel geçmesini sağlayabilir. Gelen haberler doğrulutusunda halletmeniz gereken bir durum olabilir.

TERAZİ

Çocuklarla ilgili bir konuda harcamalar sizi kısıtlayabilir. Yakın çevrenizle ilgili faaliyetler gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize kardeşleriniz, komşularınız, akrabalarınızla geçireceğiniz zamanı ayırabilirsiniz ancak çocuklarınız için ayıracağınız zaman sizin harcamalar yapmanıza sebep olabilir.

AKREP

Evinizle ilgili konularda uygun harcamalar yaparak değişiklikleri istediğiniz gibi yapabileceksiniz ancak sizin pek başka faaliyetlere vaktiniz kalmayabilir. Kendinizi işleri bitirmek üzere bu konuya adayabilirsiniz.

YAY

Dışadönüksünüz, herkesle konuşmalarınızı planlarınızı yaptınız bitirdiniz diye düşünürken beklemediğiniz aksaklıklar tüm planlarınızı altüst edebilir veya gecikme yavaşlama yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destek size yardımcı olabilir.

OĞLAK

Maddi konularla ilgili bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bunu arkadaşlarınızla paylaşmamanız veya kazancınızı ödünç vermemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Aksi takdirde bu fırsat kendinizi kıstlamanıza sebep olabilir. Uygun maddi şartlarınızın engellenmesini başkalarına farkettirmezseniz siz kazanırsınız.

KOVA

Bireysel olarak isteklerinizi gruplara arkadaşlarınıza yaptırmak sizin için kolay bir yol olabilir ancak karşınıza otoriter kimseler çıkabilir ve sizi zorlayabilirler. Engelleriniz sorumlu olduğunuz işler veya kimselerden kaynaklanabilir.

BALIK

Siz kendi plnalarınız üzerinde çalışırken, planlarınızı iş hayatınızda kullanmak isterken, uzakta olan kişilerin, bağlantılarınızın problem çıkarması çalışmalarınızda değişiklikler yapmanıza sebep olabilirler. Yanlış bakış açısı sizin çalışmalarınızın takdir görmesini engelleyebilir.