6 Aralık Cuma burç yorumları

Medyafaresi.com astroloji uzmanı Gamze Avcu yazıyor

Gamze Avcu Gamze Avcu

6 Aralık 2013, cuma

KOÇ
Yolculuk planlarınızı gerçekleştirmek üzere harekete geçiyorsunuz. Arkadaşlarınız da bu plana dahil olabilirler. Ekstrem sporlar yapabileceğiniz, adrenalin içeren bir seyahat de olabilir.

BOĞA
Oldukça farklı fikirlerinizi iş hayatınızda hayata geçirmek için harekete geçebilirsiniz. Fikirlerinizi daha sonra herkese duyurabilirsiniz çünkü eksiklerini tamamlamak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızdan birisiyle bugün fikir çatışmasına girmeniz mümkün.

İKİZLER
Karşınızdaki kişiyi eskiden gelen bir proje hakkında ikna etmeniz hiç de zor olmayacak. Onlara büyük resmi gösterebileceksiniz. Sizi endişelendiren tek konu bu projenin sizin istediğiniz şekilde gelişmesine izin vermemeleri olabilir.

YENGEÇ
İş ortamınızdaki kişilerle görüşmelerinizde kendinizi otoriteden ayrı, kendi düşüncelerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir ortamı yaratabileceğinize inandırabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerle yeni bir şirkete işe alınmanız mümkün. Sizi rutin dışı özelliklerinizle algılayacaklar. Hayalinizdekilerin hepsi olmasa sizin için hoş bir görüşme olabilir.

ASLAN
Sizden genç birisiyle tanıştıktan sonra aranızdaki yakınlaşma sizi sevindirebilir. Bu kişi sizing ufkunuzu genişletecek, birçok konuda bilgi edinebileceğiniz birisi olabilir. Size farklı bakış açısı kazandıracak kişilerle beraber olacaksınız. Ancak ortaklaşa birşeyler yapmak için erken.

BAŞAK
Evinizde sohbet ortamı kurma hazırlıkları, eğer iş arıyorsanız evden çalışma düzeni kurma çalışmaları ya da çalışma ortamınızla ilgili değişikliklerinizin eve yansıması gibi durumlar ortaya çıkabilir. Eşinizden ortağınızdan aniden bazı kısmetler gelebilir.

TERAZİ
İnandığınız konularda tam gaz ilerlemeye devam edeceksiniz. Sosyal ortamlara girip kendinizi dinletebilirsiniz. Bu da sizi canlandıracaktır. Eşinize de veya ortaklıklarınızda da kabul ettirmek istediğiniz şartları uygun bir dille anlatabilir kendi yanınıza çekebilirsiniz.

AKREP
Sizi iş ortamınızdan özgür kılacak bir düzenleme veya faaliyet ile evinizden çalışmalar yapabileceğiniz birgün. Evinizle ilgili masraflar var ise uygun ve makul fiyatlara anlaşmak için pazarlık yapın. Evinizin satışını düşünüyorsanız aniden bir alıcı ortaya çıkabilir ve sizinle yine pazarlık yapacaktır. Satış anlaşmasını hazırlayabilirsiniz.


YAY
Akraba, kardeş, yakın çevrenizdeki kişilerden alacağınız haberler işinize yarayabilir, ya da onların tavsiyelerini kullanabilirsiniz. Elinizi kuvvetlendirir. Aniden katılmanız gereken davet size yeni arkadaşlar kazandırabilir. Size yeni konuların kapısını açabilirler. Katılacağınız bir ortam sizin avantajınıza bilgiler sağlayacak kişileri de hayatınıza getirecektir.

OĞLAK
Beklemediğiniz bir yerden evinizle ilgili bir kısmet gelebilir. Ya da evinize talip olanlar çıkabilir. İleriye dönük planlarınızla ilgili beklenmedik haber alabilirsiniz. Maddi anlamda size çıkış yolunu da açabilir. Bugün maddi konularla ilgili faaliyetleriniz sizin çabalarınızdan ziyade geçmişte yapmış olduğunuz bazı hareketlerden veya ummadığınız yerlerden gelebilir.

KOVA
Dışadönük haliniz, etrafınızla ilgilenmeniz size artı puan kazandıracak. Girdiğiniz gruplarda sizi merakla dinleyenler olabilir. Kurduğunuz bağlantılar ileriye dönük olarak çok işinize yarayabilir. Şu an farkında olmasanız bile işinizle ilgili fırsatları da getirebilir.

BALIK
Birkaç gün yapacağınız çalışmalar, iş hayatınızdaki iletişim, projelendirme, anlaşmalar, görüşmeler için hazırlık olacak. Sizin umut görmediğiniz konularda destek alarak tekrar bir ışık görmenizi sağlayabilirler. Sonrasında ise en anlamlı iş süreçleri olarak bu konularda devam etmeniz istenebilir.