6 -12 Temmuz 2015 haftalık burç yorumları

Burcunuz bu hafta sizin için neler söylüyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hafta başında işleriniz ve ev aile konularında yapmanız gerekenler olabilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda size görevler düşebilir. Diğer yandan zevkleriniz ve hobilerinizle ilgili faaliyetlerinizi haftanın ikinci yarısında gerçekleştirme imkanını bulabilirsiniz. Aile ve yaşamsal alanınızdaki problemleri çözdüğünüzde maddi anlamda destek göreceksiniz. Merkür yengeç burcuna geçiyor. Ailevi konularda konuşmalar olabilir. Evinizle ilgili tadilat veya değişimler için kaynak bulabileceksiniz. Kendi gelişiminiz için yapacağınız harcamalarda bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

BOĞA

Gruplar içersindeki konumunuz, yakın çevrenizle ilgili değişimleri gerçekleştirmenize yardımcı olacak. İlgilenmek istediğiniz konuları gerçekleştirmek için sosyal çevreniz size destek verecektir. Arkadaşlarınızdan veya organizasyonlar içersinde, gruplar içersinde gerçekleştireceğiniz bir faaliyet ilişkilerinizi geliştirmeniz için fırsat olacaktır. Merkür yengeç burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle veya kısa yolculuklar, kardeşleri içeren konularda görüşmeler, girişimler ve çevrenizin de desteğiyle istediğiniz gibi düzenlemeler, organizasyonlar gerçekleştirebileceksiniz. Aileniz veya evinizle ilgili konularda ihtiyaç duyduğunuz kaynakları beklenmedik yerlerden bulabileceksiniz. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz.

İKİZLER

Kariyerinizle ilgili hayalini kurduğunuz işlerden maddi kaynak sağlayabileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Eski bir çalışan, eski bir proje geri dönebilir veya kalan kısmını bitirebilirsiniz. Sosyal çevreniz, gruplar içersindeki faaliyetleriniz yakın çevrenizde ilgi görmenize veya yeni konularla ilgilenmenize yardımcı olabilir. Merkür yengeç burcuna geçiyor. Maddi konularınızla ilgileneceksiniz. Görüşmeler anlaşmalar yapmak ve bütçenizi oluşturmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Maddi anlamda isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz adımları atabileceksiniz.

YENGEÇ

Hayata bakış açınızı şekillendiren konularla ilgilenebilirsiniz. Yabancılar, uzak yolculuklar gündeme gelebilir. Kendi gelişiminizi gerçekleştirmek istediğiniz konularda harekete geçebilirsiniz. Çevrenizdekilere isteklerinizi anlatabilir ve destek görebilirsiniz. Kariyeriniz ve toplumsal hayatınızda ani teklifler size maddi kazançlar getirecek cinsten. Merkür burcunuza geçiş yapıyor. Etrafınızla daha ilgili ve kendi fikir düşüncelerinizi anlatmak, ifade etmek için uygun bir döneme giriyorsunuz. Sosyal yaşamınız hareketleniyor. Konuşmalarınızla herkesin ilgisini üzerinizde toplayabilirsiniz.

ASLAN

Bir süredir venüs ve jüpiter burcunuzda olduğu için sizi parlatıyor, herkesin gözünü üzerinizde tutuyor. Siz ise kendinize dönüksünüz, kendinizi ortaya koymak veya isteklerinizi paylaşmak için kendinizi güvende hissedeceğiniz şartları organize etmek istiyorsunuz. Hayatınızda attığınız temellerin size güvence altına alıp almadığını sorguluyor olabilirsiniz. Çıkacağınız uzak yolculukları planlayabilirsiniz. Başka fikirler, kendinizi geliştirmek istediğiniz konularla ilgili girişimleriniz olabilir. Merkür yengeç burcuna geçiyor. Bu dönemde yapıyorsanız yazılarınızı yazmak için uygun olacaktır. Kendinizile ilgili düşünceler, planlar sizi meşgul edecektir.

BAŞAK

İlişkilerinizi kullanarak sosyal ortamlarda, gruplarda yeralabilir, herkesin gözbebeği olabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında sizin için jestler yapacak kişiler olacaktır. İsteklerinizi yaptırabilirsiniz. Yakın çevrenizi biraraya getirecek organizasyonlar yapabilirsiniz. Ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili ani artışlar olabilir ve sizi rahatlabilir. Kendi kendinize içsel bir güven oluşturabileceğiniz konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Merkür yengeç burcuna geçiyor. Sosyal gruplar, organizasyonlar veya arkadaşlarınızla beraber faaliyetleriniz oldukça olumlu ve verimli geçecektir.

TERAZİ

Toplum içersinde, iş hayatınızla ilgili atılımlar yapabilirsiniz. İstek ve arzularınızı gerçekleştirmek için hareketli bir hafta olacaktır. Mücadelelerinizde başarılı olacak, toplumsal ve iş hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle, eşinizle, ortağınızla veya ilişkileriniz aracılığıyla sosyal ortamlarda el üzerinde tutulabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ilgi ve alaka göreceğiniz, size prestij sağlayacak faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Merkür yengeç burcuna geçiyor. Toplumsal hayatınızda, iş hayatınızda araştırmalar, görüşmeler ve işlerinizi herkese sunacağınız bir dönem olacaktır. Bu sunumlar size güvence getirebilir. İstediğiniz şartlar dışında gelecek fikirleri gözardı edebileceksiniz.

AKREP

Hayal ettiğiniz zevkleriniz, kendinizi göstermek istediğiniz konularla ilgili girişimleriniz hayatınızla ilgili belirlediğiniz amaçların arasında yer alıyor olabilir ve sizi yabancılar, yabancı kültürler içersinde faaliyetlere girmenize destek olacaktır. Uzak yolculuklar yapabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İş ve toplumsal hayatınızda prestij kazanabilir, herkesin beğenisini üzerinize toplayabilirsiniz. Merkür yengeç burcuna geçiyor. Yabancılar, başka kültürler, yolculuklarınıza dair araştırmalar yapabilir veya orada yapacağınız faaliyetler konusunda görüşmeleriniz olabilir. Herkesle paylaşacağınız belki toplum içersinde konuşacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

YAY

Evinizle ilgili yatırımlarda, ailevi konularda maddi olarak ortaklaşa girişimlerde bulunabilirsiniz. Kontrol edemediğinizi düşünürken ev ve aile konularında başka kaynaklarla, varsa eşinizden gelen kaynaklarla, ortaklaşa işlerle ilgili girişimleriniz sonuç verebilir. İsteklerinize göre kaynaklar bulabilirsiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili, kendi zevkleriniz ve kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili haberler gelebilir. Kendinizi istediğiniz konularda gösterebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yabancılar, başka kültürlerle ilgili, uzak yolculukları da içeren planlarınız gerçekleşecektir. Herkesle paylaştığınız konular size prestij sağlayabilir. Uzak yolculuklarınızdan zevk alabilirsiniz.

OĞLAK

Varsa eşiniz, birlikte olduğunuz kişi veya ortağınızı bazı konularda zorlayabilirsiniz. Kontrol etmek istediğiniz konularla ilgili ilişkilerinizde baskın yanınızı kullanarak isteklerinizi yaptırabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gruplar içersinde, sosyal ortamlarınızda aldığınız sorumluluklar konusunda eski bir konu gündeme gelebilir ve bir girişiminiz olabilir. Bu girşiminizle birlikte karşınızdaki kişiyi ikna edecek duruma gelebilirsiniz. Merkür yengeç burcuna geçiyor. İlişkilerinizde karşınızdaki kişilerle görüşmelerinizde güvence arayışına gşrebilirsiniz bu dönemde. Bir çok kişiyle görüşmeleriniz olabilir. Anlaşma sağlayacağınız kişiler olabilir. Kendi isteklerinizi karşınızdaki kişilerle konuşarak kabul ettirebileceksiniz.

KOVA

Maddi konularda veya gelirlerinizle ilgili hayal ettiğiniz şartları oluşturmak için çalıştığınız konu ve kişilerden destek gelebilir. Çalıştığınız işlerle ilgili istek ve arzularınızı gerçekleştirme fırsatı maddi konulardaki hareketlenme ile desteklenebilir. İş hayatınızda önceden aldığınız sorumluluklar veya çalışma konularınızla ilgili konuları tamamlamış olmanız da size bu şartları getirecek tetiklenmeyi yaratabilir. İlişkilerinizde karşınızdaki kişilerin güçlü veya varlıklı olması size prestij getirebilir. Merkür yengeç burcuna geçiyor. Çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili araştırmalarınız ses getirebilir. Görüşmeleriniz sonucu yeni konularla ilgili girişimleriniz olabilir.

BALIK

Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ön plana çıkarak arzu ettiğiniz ilgiyi göreceksiniz. Herkesle paylaşmak istediğiniz konuları tekrar gündeme getirebilir ve dikkat çekebilirsiniz. Kendi istek ve zevklerinizi gerçekleştirmeye meyilli bir hafta olabilir. Varsa çocuklarınızla keyifli zamanlar geçireceksiniz. Maddi konularda beklenmedik durumlar çalışma ortamınızı iyileştirecek şartları da beraberinde getirecektir. Varsa müşterileriniz size kazandıracak cinsten olacaktır. Yaptığınız işlerle ilgili gelen bir yükselme bekleyebilirsiniz. Merkür yengeç burcuna geçiyor. İş ve çalışma ortamınız, çalıştığınız konular, hizmet verdiğiniz kişiler sizin için fırsatlar sunacaktır. Araştırma yapacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Sağlınız konusunda ters giden durumlar varsa sebeplerini öğrenip iyileşme devresine girebilirsiniz.

Gamze Avcu