6-12 Mart haftalık burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

10. hafta 6-12 Mart 2017, Burçlar

KOÇ

Duygusal ve fiziksel olarak isteklerinizi netleştiremeyebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılarınızda, kendi gelişiminizi ilgilendiren konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sizden güçlü olduğunu düşündüğünüz kişilerden el altından bilgiler edinebilirsiniz. Mars boğa burcuna geçiyor. Maddi konularda bazı endişeler yaşayabilir ve kendinizi toparlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Başak burcunda dolunay çalışma şartlarınızla ilgili kararlar almanıza sebep olacaktır. Bazı işlerinizle ilgili bitişler de yaşayabilirsiniz.

BOĞA

Kendi gelişiminizle ilgili konularda, hukuksal veya yabancıları içeren durumlar varsa size güç kazandıracak adımlarla birlikte gruplar içinde veya organizasyonlarda kendinizi fikirlerinizle kabul ettirme imkanı bulacaksınız. Başak burcunda dolunay bireysel faaliyetlerinizle ilgili kararlar almanıza sebep olabilir ve gruplarla olan bağlantılarınızı değerlendirmenizi sağlayabilir. Mars burcunuza geçiyor. Bu dönemde enerjinizi kendinizi ortaya koymak için harcayabilirsiniz. Herkese üretken yanınızı gösterebilirsiniz.

İKİZLER

Ortaklaşa işlerden, başka kaynaklardan aldığınız güçle iş veya toplumsal yaşamınızda sunduğunuz yaratıcı işleriniz veya fikirlerinizle herkesi büyüleyebilirsiniz. İlişkilerinizi bu işlerinize dahil etmemenizde fayda var. Başak burcunda dolunay yaşam şartlarınız, ev, aile konularında kararlar almanıza sebep olacaktır. Mars boğa burcuna geçiyor. Bu dönemde enerjinizi kendinize dönük olarak kullanabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek adına hazırlıklarda bulunabilirsiniz.

YENGEÇ

İkili ilişkilerinizde size güç veren kişiler sayesinde, hayattan beklentilerinizi gerçekleştirmek adına, kendi gelişiminizle ilgili konularda kendinize eğitim, öğrenme ortamı bulacağınız, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak uzak yolculuklar veya yabancılarla ilişkiler kuracağınız ortamlarda bulunacaksınız. Başak burcunda dolunay iletişim kurma şeklinizi değiştirecek, yakın çevrenizle ilgili kararlar almanıza veya ilgilendiğiniz işlerin bazılarını bitirmenize sebep olacaktır. Mars boğa burcuna geçiyor. Organizasyonlar, gruplar, arkadaşlar veya kalabalıklarla birlikte faaliyetler yapmaya başlayabilirsiniz bu dönemde. Enerjinizi grupları biraraya getirme konusunda da kullanabilirsiniz.

ASLAN

Çalıştığınız şartlarla, işlerle ilgili elinizde bulunan güç veya üstünlük, ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla ilgili konularda yaratıcılığınızla ortaya koyduğunuz planlarınızı kabul ettirmenizi sağlayacaktır. Başak burcunda dolunay maddi kazançlarınızı veya gelirinizle ilgili kararlar almanıza sebep olabilir. Bazı kaynaklarınızı fayda görmediğiniz için bitirebilir, beklediğiniz alacaklarınızı elde edebilir veya kendi kaynaklarınızı değiştireceğiniz durumlar yaratabilirsiniz. Mars boğa burcuna geçiyor. İş ve toplumsal yaşamınızda konumunuzu güçlendirecek hareketlenmeler başlayacaktır.

BAŞAK

Burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendinize olan güveniniz ve bunun verdiği güç ile kendiniz hakkında bazı kararlar alabilirsiniz. Eşinizden, ilişkilerinizden etkileneceğiniz ve ilişkilerde karşınızdaki kişiyle fikir ve düşüncelerinizi paylaşacağınız, yaratıcılığınızla etkileyeceğiniz kararlar alabilirsiniz. Mars boğa burcuna geçiyor. Bu dönemde yurtdışı seyahatler, yabancılarla olan ilişkilerinizi içerecek faaliyetler, paylaşımlarınızı duyuracağınız yayınlar sizi meşgul edecektir.

TERAZİ

Çalıştığınız işlerde, çalıştığınız kişilerle olan iletişiminizde kendinizi ifade ettiğiniz konularda yaratıcılığınız ön planda olacak ve düşüncelerinizi kabul ettireceksiniz. Başak burcunda dolunay meydana geliyor. Faydalı görmediğiniz, verimlilik sağlamayan konuları hayatınızdan çıkarma kararı verebilirsiniz. Bu kararlar gündelik yaşamınızı da etkileyecek ve sizi zorlayan konuları bitirecek adımlar atacaksınız. Mars boğa burcuna geçiyor. Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili konularda hareketlenmeler başlayacak ve yaptığınız ortaklaşa işler, yatırımlar konusunda toparlanma sağlayacağınız faaliyetlerde bulunacaksınız.

AKREP

Yakın çevrenizde, kardeşlerden gelen, ilgilendiğiniz konularla ilgili elinizde güç oluşturan konular bireysel faaliyetlerinizde kendinizi ortaya koymanıza ve yaratıcılığınızla etkileyici olmanızı sağlayacaktır. Başak burcunda dolunay gruplarla veya organizasyonlar içinde birlikte faaliyet gösterdiğiniz oluşumlarla ilgili kararlar almanıza sebep olabilir. Bazı gelecek planlarınızda bitişler gerçekleşebilir. Bazı arkadaşlarınızla ilişkileriniz sonlanabilir. Mars boğa burcuna geçiyor. İlişkilerinizde oluşan pürüzleri gidermek, toparlamak adına inatçı olacağınız durumlar yaşayabilirsiniz.

YAY

Maddi kaynaklarınızla ilgili çözümleyeceğiniz konular ev, ail eve yaşam şartlarınızı içeren konularda size güç sağlayacaktır. Başak burcunda dolunay iş ve toplumsal yaşamınızda bazı şartları değiştireceğiniz, sonlandıracağınız veya kararlar alacağınız sonuçlar yaratabilir. Mars boğa burcuna geçiyor. Çalıştığınız konular, kişilerle ilgili çalışmalarınız hızlanacaktır. Yaptığınız işler, işlerinizle ilgili şartları toparlamak adına adımlar atmaya, uzun dönemli planlar yapmaya başlayabilirsiniz.

OĞLAK

Kendinize olan güveniniz ve zor şartların üstesinden gelebileceğinize dair inancınız yakın çevrenizde, ilgilendiğiniz işlerle ilgili veya eğitim konularında yaratıcılığınızı ortaya koymanızı sağlayacaktır. Başak burcunda dolunay yabancıları içeren, uzak yolculuklar veya kendinizi göstermek istediğiniz konularla ilgili kararlar almanıza sebep olabilir. Planlarınızı değiştirecek sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Mars boğa burcuna geçiyor. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek, zevk alacağınız faaliyetlerle ilgilenmek, bireysel girişimlerde bulunmak isteyebileceğiniz bir döneme gireceksiniz.

KOVA

Kontrol altında tutamadığınızı düşündüğünüz konularla ilgili çözüme ulaşmanız maddi kaynaklarınızı elde etme konusunda size kolaylık sağlayacaktır. Kazançlarınızla ilgili yaratıcı fikirleriniz, başkalarına da fayda sağlayacak kazanç yolları elde etmeniz kendinize olan güveninizi arttırabilir. Başak burcunda dolunay ortaklaşa işler, başka kaynaklar veya bağlı olduğunuz kurumlarla ilgili kararlar almanıza sebep olabilir. Başka kaynaklarla ilgili bitişler yaşayabilirsiniz. Mars boğa burcuna geçiyor. Ev, aile veya yaşamsal alanınızla ilgili toparlanma ve düzen kurma, rahat etme isteğinizi gerçekleştireceğiniz faaliyetleriniz artacaktır.

BALIK

Gruplar içindeki konumunuzu güçlendirmeniz, güçlü hissedeceğiniz organizasyonlar içinde yer almanız kendinizi ifade etme ve yaratıcı fikirlerinizi kabul ettirme konusunda size destek olacaktır. Başak burcunda dolunay ilişkilerinizle ilgili sonuçlara varmanıza, ilişkilerinizdeki şartları değerlendirerek kararlar almanıza sebep olacaktır. Mars boğa burcuna geçiyor. Yakın çevrenizde, varsa kardeşler, eğitim, yeni işlerle ilgili uzun dönemli planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Finans konuları ile ilgili kısa yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz. Yakın çevrenizde isteklerinizi kabul ettireceğiniz girişimlere başlayabilirsiniz.

Gamze Avcu