5 Şubat Çarşamba Burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bazı kişilerin size karşı gelmesi sizin maddi konularla ilgili bazı konuları sonlandırmanıza sebep olabilir. Maddi konularla ilgili başka gizli planlarınız olabilir. Hayalinizle ilgili maddi manevi bir şeylere sahip olabilirsiniz.

BOĞA

Bugün sağlık konusunda problemleriniz olabilir. Yapmak istediğiniz bazı faaliyetlerden vazgeçebilirsiniz. İkili ilişkilerinizi düzeltmek için arkadaşalarınıza veya grupla içersinde yardımcı olacağınız durumlar olacaktır.

İKİZLER

Sakin kalıp kendi planlarınız üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz. İş hayatınıza dair çözümler zihninize bir bir gelecek. Içinizi sıkan konularla ilgili bir bitiş yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ

Gruplar veya arkadaşlarla beraber konularda bir bitiş yaşayabilirsiniz. Bu da sizing rahatlamanıza sebep olabilir. Kendi planlarınızı hayata geçirmek isteyeceğiniz görüşmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize güveneceksiniz.

ASLAN

İş hayatınıza dair bazı konularda bitirmek isteyeceğiniz sonlandıracağınız durumlar olabilir. Ortaklaşa işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Başkalarına yardım ederek kendi işlerinizile ilgili ilerleme de sağlayabilirsiniz.

BAŞAK

Yapacağınız planlarda değişiklikler olabilir. Bazı şeyleri yapmaktan vazgeçebilirsiniz. Yolculuklarınızla ilgili bitişler yaşayabilirsiniz. Bazı konuları ortaklarınızla konuşarak araştırmaya karar verebilirsiniz.

TERAZİ

Bazı yatırımlarınızla ilgili, ortaklaşa işlerle ilgili konularda bırakacağınız durumlar, bitişler olabilir. Başka anlaşmalar veya görüşmelerle kendi maddi kaynaklarınızı yaratabilirsiniz.

AKREP

İlişkilerinizle ilgili bitişler yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Özel hayatınızda başka kişilerle karşılaşabilirsiniz ve yeni görüşmeleriniz olabilir. Size yardımcı olacak kişilerden etkilenebilirsiniz.

YAY

Iş ortamınızda bazı durumlar bitebilir, birileri ayrılabilir, yeriniz değişebilir ancak sizin kendi tercihiniz olabilir. Evinizle ilgili işlerinizi yapmak için uygun bir gün olacaktır. Boşaltmak istediğiniz eşyaları düzenleyebilirsiniz.

OĞLAK

Özel hayatınızdaki uzun soluklu bir durumu sona erdirmeniz için bugün fırsat olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler arkadaş çevrenizi arttırabilir. Sizi büyütecek geliştirecek yeni gruplarla ilgilenebilirsiniz.

KOVA

Evinizle ailenizle ilgili konularda bazı bitişleriniz olabilir, evinizden yarılmaya karar verebilirsiniz. Maddi durumlarınızla ilgili yenilikler görüşmeler iş hayatınızda gelişmenize, ilerlemenize yardımcı olacaktır.

BALIK

Yaptığınız günlük işlerle, yakın çevrenize dair konularda bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için yapacağınız faaliyetler, görüşmeler yeni planlar yapmanıza sebep olabilir.

gamze avcu

http://gamzeavcuastrologyhub.blogspot.com.tr/