5-11 Haziran 2017 Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

23. hafta

KOÇ

Venüs boğa burcuna geçiyor. Evinizle ilgili konularda çoktandır yapmak istedikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz. Maddi konularda fırsatlarla karşılaşabilir, alacaklarınızı alabilirsiniz. Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Yabancılarla ilgili bağlantılarınızda, kendi kurduğunuz düzene göre kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda ilişkilerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. İlişkilerinizde yaşadığınız tatminsizlik, beklentilerinizin karşılanmaması gibi durumların çözüldüğüni görebilirsiniz.

BOĞA

Yönetici gezegeniniz venüs burcunuza geçiyor. Bu dönemde kendinizi güzelleştirmek isteyebilir, duygularınızı tamin edeceğiniz zevkler yaşayabilirsiniz. Çevrenizle ilişkilerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yay burcunda dolunay ortaklaşa işlerinizle ilgili edindiğiniz bilgilere göre kararlar alacağınızı ve yaptığınız işleri, çalışma şartlarınızı da etkileyecek kararlar olacağını gösteriyor. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. Çalıştığınız işler veya çalışma şartlarınızla ilgili iyileşmeleri yeterli bulamadıysanız bundan sonra daha fazla verim alabileceksiniz.

İKİZLER

Maddi durumunuzla ilgili atacağınız adımlarda beklenmedik ilişkilerden destek görebilirsiniz. Venüs boğa burcuna geçiyor, iç dünyanızda ilişkilerinizle ilgili sizi tatmin edecek durumları değerlendirebilirsiniz. Yay burcunda dolunay ilişkiler evinizde gerçekleşiyor. İlişkilerinizle ilgili sonlandırmak istediğiniz durumlar olabilir veya ilişkilerinize dair alacağınız kararlar olabilir. Sonuçları özel yaşamınızı ve zevklerinizi de etkileyecektir. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. Aldığınız riskler, özel yaşamınızda veya kendi yeteneklerinizle ilgili konularda, varsa çocuklara dair konularda karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremediğinizi düşünüyorsanız bundan sonra sizi tatmin edecek gelişmeler olacaktır.

YENGEÇ

Sosyal yaşamınız, gruplarla olan iletişiminiz artıyor. Venüs boğa burcuna geçiyor. Hayatınızdaki hareketlilik, sosyal ortamlarda bulunmanızla, arkadaşlarınızla yaşayacağınız zevklerle birlikte artacaktır. Yay burcunda dolunay yapmak istediğiniz işlerle ilgili kararlar almanıza ya da yaptığınız işler, çalışma ortamınız ile ilgili kararlar almanıza sebep olabilir. Alacağınız kararlar ev, aile yaşamınıza da etki edecektir. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. Aile, ev veya yaşamsal alanınızla ilgili kısmetleriniz, sizi tatmin edecek girişimleriniz ilerlemiyor olabilir, bundan sonra bu konularda beklentileriniz gerçekleşmeye başlayacaktır.

ASLAN

Venüs boğa burcuna geçiyor. İş veya toplumsal yaşamınızda ilişkilerinizi geliştirecek faydalı işler yapacağınız kişilerin desteklerini arkanızda hissedeceksiniz. Yay burcunda dolunay bireysel çalışmalarınızla, özel yaşamınızda, varsa çocuklarınıza dair konularda veya zevklerinizle ilgili bazı konularda sonuçlar elde edebilir, kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar yakın çevrenizde bağlantıda olduğunuz kişi ve konuları da etkileyebilir. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. Kısa yolculuklarınızda yaşadığınız gecikmeler varsa, yakın çevrenizle ilgili konularda beklentilerinizin karşılanmadığını düşündüğünüz noktada ilerlemeler kaydedeceğinizi göreceksiniz. Eğitimle ilgili sorunlar çözülecektir, iletişimde olduğunuz bağlantılarla ilgili sorunlar, gecikmeler ortadan kalkacaktır.

BAŞAK

Yabancılarla bağlantılarınızda, kendinizle ilgili geliştirmeye çalıştığınız ve herkesle paylaştığınız konularda, varsa hukuksal konularla ilgili kişilerin desteğini göreceksiniz. Venüs boğa burcuna geçiyor. Uzak yolculuklardan keyif alabilir, yabancı birisiyle ilişkiniz olabilir. Bu gelişmeler gruplarla olan faaliyetlerinizin artmasına yardımcı olacaktır. Yay burcunda dolunay yaşamsal alanınız, şartlarınız, aile veya evinizle ilgili kararlar almanıza sebep olabilir. Ya da şimdiye kadar yaşamınızla ilgili kurduğunuz düzenin sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Maddi konulara da yansıyacak olan kararlarla artık bazı durumların olgunlaştığını gösteriyor. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. Maddi konularda bir türlü sonuca ulaştıramadığınız durumlar artık sizi tatmin edecek düzeye gelecektir. Engeller kendiliğinden ortadan kalkabilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ

Ortaklaşa işler, resmi kurumlar veya başka kaynaklardan gelen maddi destekler artabilir, yeni ilişkiler kurabilir ve maddi açıdan sizi tatmin edecek anlaşmalarla iş hayatınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Venüs boğa burcuna geçiyor. Başka kaynaklardan, eşinizden gelecek maddi kaynaklardan, yatırımlardan yana kalıcı kazanç yolları sağlayabileceğiniz bir dönem olacaktır. Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Yakın çevrenizle ilgili, ilgilendiğiniz konularda, varsa eğitimsel durumlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. Kendinizle ilgili, çevrenizle olan ilişkilerinizde faaliyetleriniz yoğun olsa da ertelemeler, gecikmeler yaşamış olabilirsiniz. Bundan sonra sonuçlarını hemen alabileceğiniz bağlantılar, ilişkiler geliştirerek kendinizle ilgili yaşamınızda yeni fırsatlar yaratabileceksiniz.

AKREP

Venüs boğa burcuna geçiyor ve ilişkilerinizde iyileşmeler, ilişkilerinizden zevk alacağınız dönem geliyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yabancılarla olan bağlantılarınızı ilişkileriniz yardımıyla geliştirebilir ve yabancı kültürleri içeren, uzak yolculuklara gitmenize aracı olacak veya kendi gelişiminizi ortaya koyabileceğiniz faaliyetlerde bulunacaksınız. Yay burcunda dolunay maddi konularda, gelirlerinizle ilgili kararlar almanıza veya şimdiye kadar sıkıntı çektiğiniz, kısıtlandığınız maddi konulardan sonuç alabileceğinizi gösteriyor. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. Kendi içinizde ilişkilerinize dair düşüncelerinizle ne tür bağlantılardan size fayda geleceği konusunda artık net fikirler edinebileceğiniz duruma geleceğinizi gösteriyor.

YAY

İş yaptığınız kişiler, çalıştığınız kişiler aracılığıyla veya çalışma şartlarınızla ilgili uzun dönemli iyileşmeler sayesinde ortaklaşa işlerde adımlarınızı güven duyarak atabileceksiniz. Venüs boğa burcuna geçiyor. Müşterilerinizle ilişkilerinizi geliştirebilir, yeni kişilerle işler yapmaya başlayabilirsiniz. Burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendinizi kısıtlayarak yaşamınızda yeni sorumluluklara yol vererek kendinizi bir düzen içine koyduğunuz konularla ilgili sonuçları elde edebilir veya bu konularda kararlar alabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. Sosyal ortamlarda, gruplarda veya organizasyonlarda beklentilerinizin ertelenmesi, konumunuzla ilgili fırsatların sizi tatmin etmmesi gibi durumlar ortadan kalkacaktır. İçinde bulunduğunuz gruplarda veya organizasyonlarda beklentilerinizin sonuç verdiğini görebileceksiniz.

OĞLAK

Özel yaşamınızda, bireysel faaliyetlerinizde veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda karşılaştığınız kişilerle yeni ilişkiler kurabilir ve size fırsat yaratacak faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Venüs boğa burcuna geçiyor. Yeni bir aşk yaşamınıza girebilir ve ilişkilerinizde cazibenizle karşınızdaki kişiyi ikna edici olabilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor. Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Hayatınızda sizi zorlayan konularla ilgili attığınız adımların meyvesini toplama zamanı olabilir. Kendi içinizde sizi zorlayan, kısıtlayan alışkanlıklar, konular veya kişilerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. İş veya toplumsal yaşamınızda ilgi görmeye başlayacak ve ilerlemediğini düşündüğünüz sosyal olaylar, işler, projelerle ilgili beklediğiniz ilgili görecek ve tanınmaya başlayacaksınız.

KOVA

Evinizle ilgili planlarınızı gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Venüs boğa burcuna geçiyor. Evinizde faaliyetler, davetler, yemekler olabilir. Gündelik yaşamınız da hareketlenecektir. İstediğiniz kişilerle görüşmeleriniz verimli geçebilir. Aile içinde kutlayacağınız durumlar olabilir. Yay burcunda dolunay meydana geliyor. İçinde bulunduğunuz gruplar veya organizasyonlarda, birlikte faaliyet ettiğiniz gruplarda çabalarınızın sonuçlarını alabilir, başkalarına da kabul ettirmek istediğiniz konularda kararlar alabilirsiniz. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. Yabancılarla bağlantılarınızda, yurtdışı yolculuklar veya kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili engeller kalkacak ve daha rahat hareket etmeğe bağlayacaksınız.

BALIK

Yakın çevrenizde, ilgilendiğiniz işlerle veya varsa eğitim konularında yeni ilişkiler geliştireceksiniz. Venüs boğa burcuna geçiyor. Kuracağınız bağlantılar ve kendinizi güven verici halinizle ifade etmeniz sayesinde bireysel faaliyetlerinizi harekete geçirebileceksiniz. Çevrenizdeki kişileri etkileyecek duruma geleceksiniz. Yay burcunda dolunay meydana geliyor. İş veya toplumsal yaşamınızda aldığınız sorumlulukları yerine getirmenin sonuçlarını alabilirsiniz. İş hayatınızda kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar ortaklaşa iş yaptığınız kişileri, konuları etkileyecektir. Jüpiter cuma günü düzgün hareketine dönüyor. Ortaklaşa işlerinizde, yatırımlar konusunda, başka kaynaklardan gelecek maddi fırsatlarda engeller ortadan kalkacak, farklı fırsatlar kapınızı çalacaktır.

Gamze Avcu