5-11 Eylul 2016, Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

37.hafta

KOÇ

Çalıştığınız konu ve şartlarla ilgili taviz vermeyen tutumunuz ve kendinizi ortaya koymanız, iş hayatınızda güç kazanmanıza yardımcı olacak. Yurtdışı bağlantılarınız, kendi gelişiminizi sağlamaya çalıştığınız ve yabancıları içeren konularda yapılandırmaya çalıştığınız durumlarla ilgili kurduğunuz ilişkiler uzun dönemli olacaktır. İlişkileriniz sayesinde bağlantılarınız güçlenecek. Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. İlişkilerinizle ilgili, ortaklarınız veya danıştığınız kişilerle ilgili fırsatlar yıl boyunca sizinle olacaktır. Yeni ilişkiler kuracaksınız. İlişkilerinizde ciddi adımlar atabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılarınız, hayatınıza bakış açınızdaki değişimlerde, kendi gelişiminizle ilgili konularda gerçekçi olmanızı gerektiren, önünüzü göremediğiniz konularda farkına varacağınız gerçeklerle karşılaşabilirsiniz.

BOĞA

Hayata bakış açınızda yaşadığınız değişimler, kendi gelişiminizle ilgili konulardaki gücünüz bireysel olarak kendinizi ortaya koymanıza destek olacaktır. Çalıştığınız konularda kuracağınız yeni ilişkiler ortaklaşa işlerinizde kalıcı bağlar kurmanıza sebep olacaktır. Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. Çalıştığınız konularda, iş yaptığınız kişiler ve işlerle ilgili fırsatlar sizinle olacaktır. Çalışma şartlarınızı iyileştireceksiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarda konumunuzla ilgili hayal ettiğiniz şartların ortaklaşa işleriniz sebebiyle gerçekçi olmadığını düşünebilirsiniz.

İKİZLER

Ev, aile veya yaşam şartlarınızla, yaşam alanınızla ilgili konularda kendinizi ortaya koyacaksınız ve bir düzen kurmaya başlayacaksınız. Bağlı olduğunuz kişiler, ortaklaşa işlerde söz sahibi siz olacaksınız. Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. Bireysel çıkışlar yapabilir, yeteneklerinizle kendinizi ortaya koyacağınız işler, hobiler gerçekleştirebilirsiniz. Zevklerinizi ilişkiler yardımıyla yaşacağınız bir döneme giriyorsunuz. Özel hayatınızda kalıcı ilişkiler kuracaksınız. Kuracağınız ilişkilerde iş hayatınız veya toplumsal hayatınızda hayal ettiğiniz şekilde olmadığını görebilir ve ilişkilerinizde istediğiniz durumları siz oluşturmaya başlayacaksınız.

YENGEÇ

Kendinizi, bilginizi ortaya koyacağınız durumlar ilişkilerinizde güç kazanmanıza yardımcı olacaktır. Yeni konularla ilgilenecek ve kısa yolculuklarda önemli görüşmeler yapacaksınız. Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. Ev, aile ve yaşam şartlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve ev sahibi olabilirsiniz. İlişkilerinizdeki uzlaşmacı tavır çalıştığınız konu ve kişilerle kalıcı ve yapıcı düzen kurmanıza yardımcı olacaktır. Çalışma şartlarınızı ve ilişkilerinizi bir düzene oturturken planladığınız uzak bağlantılar, yabancılarla ilgili konularda, kendi gelişiminizle ilgili ilerlediğiniz yolda bazı gerçekçi düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

ASLAN

Maddi konular gündeminizde olacaktır. Kaynak yaratma konusundaki detaylı çalışmalarınız çalıştığınız konularda ve işlerde güç kazanmanıza sebep olacaktır. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz bireysel konularda yakın çevrenizden kalıcı destekler bulacaksınız. Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. Yakın çevrenizde ilişkilerinizi geliştirecek ve yeni konularda kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Kısa yolculuklardan kazançlı çıkabilirsiniz. Kendi yetenekleriniz veya bireysel çalışmalarınızla ilgili yapılandırmaya çalıştığınız konularda ortaklaşa işleri iyice incelemeden girişimde bulunmayın. Başka kaynaklarla ilgili gerçekçi olmanızda fayda var.

BAŞAK

Kendinizi ortaya koyarak çevrenizle olan iletişiminiz, kendinize olan güveninizi bireysel girişimlerde göstermeniz güçlenmenizi sağlayacaktır. Maddi konularda işbirliğine gideceğiniz kişiler hayatınızı kurmak istediğiniz konularla ilgili size destek olacaktır. Yaşam şartlarınızı iyileştirebileceğiniz maddi kaynaklar oluşturabilirsiniz. Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. Parasal konular, kazançlarınız, maddi manevi beklentileriniz ve sahip olmayı istediğiniz ne varsa bu konularda fırsatlarla karşılaşacaksınız. Kendi kaynaklarınızı yaratacaksınız ancak yaşamınızla ilgili yapmak istedikleriniz konusunda ilişki kurduğunuz kişileri idealize etmeyin. Kendi özgüveninizle ve bireysel gücünüzle ilerlemeniz daha yararlı olacaktır.

TERAZİ

Kendi içinize çekilip planladığınız, kendinize dönük değerlendirme yaptığınız konularda yaşamınızla ilgili değişimlere ve zorlandığınız şartlara karşı güç kazanacaksınız. Yöneticiniz venüs burcunuzda ve sizin sosyalleşmenize yardımcı oluyor. Çevrenizle kurduğunuz ilişki tarzınızda uyumluluk aramanız yakın çevrenizde de kalıcı olmanıza yardımcı olacaktır. İlgilendiğiniz konularla ilgili kendinizi kabul ettirmenizi sağlayacak ve yeni ilişkiler kazanmanıza da yardımcı olacaktır. Jüpiter burcunuza geçiş yapıyor ve bir sene boyunca bu zamanlara kadar burcunuzda kalacaktır. Etrafınızda size destek olacak durumlarla karşılaşabilir, şansınızın oldukça fazla olduğu, daha fazla ilişkiler içerisine gireceğiniz bir döenm olacaktır. Bilgiye açık olacaksınız. Çevrenizdekiler çeşitli konularda size danışabilir. İlgilendiğiniz konulardaki yapılandırmalarınızda, iletişim kurma şekliniz ve kendinizi bilginizle ortaya koyduğunuz durumlarla ilgili alt yapınızı bozmamak adına, çalışma şartlarınızı gerçekçi olarak değerlendirmenizde fayda var.

AKREP

Gruplarla olan faaliyetlerinizde, organizasyonlar içerisinde kendinizi ortaya koyduğunuz çalışmalarınızla veya detaylarla ilgilenmenizle beraber yakın çevrenizde güç kazanmanıza veya güçlü yapılarla ilişkiler kurmanıza yardımcı olacaktır. Maddi konularda kısıntılar yaşamanız veya maddi kaynaklarınızı yapılandırmanız konusunda beklenmedik kişilerden destek görebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili uzlaşmacı olacağınızı düşünerek maddi kaynaklarınızla ilgili ilerleme sağlayacağınızı düşünebilirsiniz. Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. Hayatınızdaki unsurla ilgili siz hareket etmeden de bir şekilde size kolaylık getirecek şartlar önünüze gelecek ve nasıl adımlar atmanız gerektiğini öğreneceksiniz. Maddi konularla ilgili geldiğiniz noktada bireysel faaliyetlerinizle ilgili ısrarcı olmanız sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

YAY

İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda kendinizi ortaya koyduğunuz ve herkes tarafından kabul gördüğünüz durumlar maddi kaynaklarınızı güçlendirmenizi sağlayacaktır. Gruplar içerisinde, içinde bulunduğunuz organizasyonlarda kurduğunuz ilişkiler hayatınızda çizdiğiniz yön doğrultusunda sizi memnun edecek kişilerle olacaktır. Kalıcı ilişkiler kuracaksınız. Bu ilişkiler istediğiniz gruplar içersinde yeralamanıza destek olacaktır. Yönetici gezegeniniz Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. Hayatınız oldukça hareketlenecek ve sosyal ortamlar, gruplar içerisinde prestij kazanacağınız konumlar sizi yükseltecektir. İş hayatından kazandığınız prestijler aracılığıyla maddi kazançlarınızı almaya başlayabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmış olabilirsiniz. Yeni bir yol çizmiş veya sorumluluklar alarak ilerlemiş olabilirsiniz. Kararlar alarak ilerlediğiniz, istediğiniz yönde gitmesine uğraştığınız hayatınızla ilgili kurmak istediğiniz yaşamsal şartlarda daha gerçekçi olmalısınız.

OĞLAK

Kendi gelişiminizle ilgili konularda başkalarına kendinizi kabul ettirdiğiniz, uzak bağlantılarınız, akademik konularla ilgili ilerlemeniz kendinizi güçlü hissetmenize ve çevrenize karşı hissettiğiniz tehditlerin yok olduğunu görmenize destek olabilir. Hayatınızda sizi zorlayan konularla ilgili çözümleriniz kurduğunuz ilişkileriniz aracılığıyla olacaktır. Vazgeçmeyi düşündüğünüz konular konusunda ilişkileriniz önemli rol oynayacaktır. Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. Toplumsal hayatınızda veya iş yaşamınızda kendinizi daha şanslı hissedeceğiniz, sosyal ilişkilerinizin gelişeceği ve prestij kazanacağınız önemli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizden umduğunuzu bulamadığınızı, ilgilendiğiniz konularla ilgili netleştiremediğiniz durumlarla ilgili resmi daha net göreceksiniz ve çevrenize duyduğunuz güven azalabilir, kardeşlerinizden beklediğiniz tutumları göremeyebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar olabilir.

KOVA

Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili konularda yapacağınız anlaşmalar, görüşmeler, çözümler yaratmanız kendinize dönük değerlendirmelerinizi de değiştirecek ve daha güçlü hissedeceksiniz. Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. Hayatınızda size söz geçirecek kişiler yeralmaya başlayabilir. Yabancılarla bağlarınız artabilir, akademik veya hukuksal konulardan yeni ilişkiler kurabilirsiniz. İlişkileriniz içinde bulunduğunuz gruplarda aldığınız sorumluluklarla ilgili hayatınızı kolaylaştıracak kişilerle olacaktır. Birlikte hareket ettiğiniz gruplar maddi kaynaklar elde etme konusunda beklentilerinizi karşılamayabilir.

BALIK

İlişkilerde verici olmanız, karşınızdakilerin memnuniyeti konusuna dikkat etmeniz sebebiyle içinde bulunduğunuz gruplarda kendinize bağlılık yaratabilir ve güçlenebilirsiniz. İş hayatınızda yaşadığınız zorlukları kolaylaştıracak ortaklaşa işleriniz olabilir. Yönetici gezegeniniz Jüpiter bir sene boyunca kalacağı terazi burcuna geçiyor. Ortaklaşa işler, yatırımlar, başka kaynaklar maddi kaynaklarınızı arttırmanıza yardımcı olacaktır. İş hayatınızda aldığınız sorumluluklar, toplumsal yapı içinde kendinizi kanıtlama çabalarınız için çok çalıştınız ancak kendinizle ilgili gerçekçş hedefler koymalı ve fedakarlıklarınızı uygun yerlerde yapmalısınız.

Gamze Avcu