5-11 Aralık 2016, Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

50. hafta 5-11 Aralik 2016, Burçlar

KOÇ

Bu hafta büyük adımlar atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarda isteklerinizi kabul ettireceğiniz herkesi harekete geçireceğiniz girişimleriniz olabilir. Yabancılarla bağlantılar kurma, kendi gelişiminizi ilgilendiren konularda kalıcı faaliyetlere başlama gibi diğerlerini de harekete geçireceğiniz işlerle ilgileneceksiniz. İnisiyatiflerinizi kullanacağınız işlerde bir bakıma kendinizi de özgürleştireceksiniz. Yeni gruplarla baülantılarınız olabilir. Yeni organizasyonlar planlayabilirsiniz. Israrcı tavrınız ilişkilerinizde de size bağlanacak kişilerin ikna olmasını sağlayacaktır.

BOĞA

İş hayatınızda yapacağınız girişimler, gruplarla olan görüşmeler size başka kapılar açacaktır. Ortaklaşa işlerinizle ilgili aldığınız sorumluluklar, kısıtlamalar sizin azminizle ve iş hayatınızda ortaya koyacağınız çabalarla çözüme ulaşacaktır. Ortaklaşa işlerde, yatırımlarınızda, başka kaynaklarla ilgili konularda açıklamalarınızla aydınlatacağınız konular sçalışma şartlarınızı iyileştirmenizde büyük fayda sağlayacaktır. Gruplarla olan bağlantılarınızda yaratıcılığınızı kullanarak diğerlerinin de fikirlerinizi kabul etmesini sağlayabilirsiniz.

İKİZLER

Yabancıların olduğu, başka kültürleri içeren konular, bağlantılar için bilgi toplayabilir, mücadele edebilirsiniz. Gelişim istediğiniz konular sizin için mücadeleye değer duruma geliyor. Grupları harekete geçirebilir veya organizasyonlarda kendinizi ortaya koyma fırsatları bulabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatlar hayattan zevk alacağınız konular olacaktır. Yeni gruplarla bağlantılar kuracaksınız, işlerinizle ve bağlantılarınızla beraber kalıcı ortaklar edinebilirsiniz. Kuracağınız ilişkilerde şartlarınızı kabul ettirebilirsiniz. Ortaklaşa işlerde fikir alışverişleriniz sizi aydınlatacaktır. Birlikte iş yapacağınız kişiler bireysel faaliyetlerinize, alacağınız risklere destek olacaktır.

YENGEÇ

Bağlı olduğunuz kuruluşlarda, başka kaynaklarla veya ortaklaşa işlerinizde göstereceğiniz irade, mücadele, araştırmalarla desteklediğiniz faaliyetler iş hayatınızdaki otoritelerden özgürleşmenize, yaşam şartlarınızı iyileştirmenize ve geliştirmenize, çalıştığınız işlerde aldığınız sorumluluklarda kendinizi göstermenize destek olacaktır. Görüşeceğiniz ve konuşacağınız kişiler sizi başka konulara ve gruplara doğru çekebilir. Yaratıcılığınızla ön plana çıkmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çalışma şartlarınızda değişim yaşayacaksınız ve kalıcı olacak, faydalar sağlayacak kişilerle işler yapmaya başlayabilirsiniz.

ASLAN

İlişkilerinizle ilgili atacağınız adımlar özel hayatınızda kalıcı ilişkiler kazanmanıza yardımcı olabilir. Yabancılar veya başka kültürler içerisinde ani karşılaşmalar başınızı döndürecek ancak sizin istikrarınızla kalıcı ilişkilere dönüşecektir. Geleceğe dönük ilişkiler gündeminizde olacaktır. Çalıştığınız konularla ilgili bağlayacağınız grup gelir kapılarınızı aralayabilir. Ortaklaşa işlerinizde veya birlikte çalıştığınız kaynakları da vizyonunuzla bağlayacaksınız. Kendi yeteneklerinizi ortaya koyacağınız durumlar yeni konulara el atacağınızı gösteriyor.

BAŞAK

Çalıştığınız konular, şartlarla ilgili mücadeleniz, isteklerinizi ve kabiliyetlerinizi kabul ettirmeniz maddi olarak sizi rahatlatacak gruplarla birlikte olmanızı sağlayacaktır. Başka kaynaklarla ilgili girişken ve cesaretli tavrınız, bağlı olduğunuz kişilerin veya grupların size destek çıkmasını sağlayacaktır. Gelişim içerisindesiniz. Birlikler, işbirlikçiler sizin için esas mücadele alanları olabilir. Yeni müşteriler bulacaksınız. Elde edeceğiniz maddi kaynaklar hayatınızı istediğiniz şekilde kurmanıza yardımcı olacaktır. Sözleriniz ilişkide olduğunuz kişi veya kişileri büyüleyebilir.

TERAZİ

Bireysel faaliyetleriniz, varsa çocuklarınız, özel yaşamınıza dair girişimler veya zevklerinizle ilgili konularda hareketli ve mücadele içerisindeki günleriniz sosyal yaşamınızı ve iyimserliğinizi de arttırıyor. Çevrenizle ilişkileriniz gelişiyor. Yakın çevrenizde duruşunuz ve iletişimde olduğunuz herkese kendinizi kanıtladığınız sorumluluklar kalıcı ilişkiler getiriyor hayatınıza. Yaratıcılığınız ve düşünce tarzınızla çalıştığınız ortamı geliştirebilirsiniz. Yakın çevrenizde veya iletişimde olduğunuz işlerde ve kişilerde her tür faaliyette başarı getireceğinize dair izler bırakacaksınız. Aşk hayatınız renkleniyor.

AKREP

Aşk hayatınızda hayranlık kazanacağınız kişiyle gruplar içerisinde karşılaşabilirsiniz. Eviniz ve yaşamsal şartlarınızla ilgili düzeninizi oluşturma çabanız çalıştığınız şartlar için de değişim getirecektir. Yeni gruplarla bağlantıya geçebilir, grupsal faaliyetlerde yeni konularda fikir sahibi olabilirsiniz. Kısıtlı olan veya tasarruf etmenizi gerektiren maddi kaynaklarınız konusunda kalıcı faydalar getirecek girişimleriniz olabilir. Evinizi yeniden dezayn edip satış gerçekleştirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı yeniden düzenleyeceksiniz.

YAY

Kısa yolculuklar, varsa kardeşlerle olan mücadeleler, yakın çevrenizde yapacağınız faaliyetler özel yaşamınızda değişimler getirebilir. Gruplar içerisinde size destek olacak kişiler artacaktır. Yaşamınızda hayalini kurduğunuz ev, aile ortamına dair iyileştirmeleri sağlamak için maddi konularda etkileyici görüşmeler yapabilir, araştırmalarınızdan fayda sağlayabilirsiniz. İşlerinizde kararlı olduğunuzu görecek ve size güvenecekler. Maddi kaynak için grupları ikna edebilirsiniz.

OĞLAK

Maddi kaynaklarla ilgili mücadeleniz iş hayatınızda prestij getirecek ve yaşamsal şartlarınızı değiştirecektir. Yabancı kültürlerden, uzak bağlantılardan bir takım grupları ikna edebilirsiniz. Kuracağınız ilişkiler kazançlarınızı arttırma konusunda faydalı bilgileri sağlayabilir. Hayatınızı zorlayan konularla ilgili belirlediğiniz yolda ilerlemeniz, kararlı olmanız düzeninizi kurmanıza destek olacak. El atacağınız konularda ancak sizin anlattığınız haliyle inandırıcı ve faydalı olacağını göreceksiniz.

KOVA

Hareketli günleriniz, her tür konuda girişken tavırlarınız ve mücadeleci yapınız yakın çevrenizde lider konumuna gelmenize yardımcı olacaktır. Gruplar içerisindeki sorumluluklarınız, kurduğunuz düzen ve yönetme durumunuzla ilgili alacağınız tavsiyeler veya yol gösterici destekler içinde bulunduğunuz zor durumlardan kazançlı çıkmanıza destek olacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili değişimlerde göremediğiniz faktörleri nasıl yöneteceğinizi anlayacaksınız. Organizasyonlarda inandığınız konularda herkese ilham verebilir ve kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz.

BALIK

Arka planda maddi konularda yaşadığınız değişimleri olumlu hale getirme konusunda hazırlıklarınız veya mücadeleleriniz olacak. İş hayatınızda getirdiğiniz düzenle beraber bağlı bulunduğunuz kaynaklarla ilgili gelişmeler maddi kazançlar getirebilir. Resmi kurumlardan, başka kaynaklardan yana şansınız açık olacak. İş veya toplumsal yaşamınızda ağırlığınızı ortaya koyacaksınız. İlişkilerinizi geliştireceğiniz gruplarla beraber hareket edeceksiniz.

Gamze Avcu