42. hafta 12 - 18 Ekim 2015, Burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Çalıştığınız işler ve konular, çalıştığınız şartlar konusunda büyük bir güç elde edebilirsiniz. İnandığınız ve çaba gösterdiğiniz bir konuda otorite kazanabilirsiniz. İlişkilerinizde bazı kişileri aniden şaşırtabilecek hareketlerde bulunabilirsiniz. Terazi burcunda yeniay meydana geliyor. Hayatınıza ciddi anlamda yeni birisi girebilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Buna kendiniz de inanamayabilirsiniz. Girişimleriniz yapmak istediğiniz işler için başkalarının kaynaklarından da faydalanmanıza yardımcı olacaktır. Ortaklıklar, yatırımlar gündeme gelecektir. Ancak fevri hareketlerden kaçınmanızda fayda var. Bu hafta büyük bir girişimin müşdecisi olabilir sizin için. Yurtdışı bağlantılar kurabilirsiniz. Bu haftaki girişimlerinizde ilişkilerinizle ilgili detaylı araştırmanız, karşınızdakileri iyice tartmanız sonradan problem çıkmaması konusunda sizin için faydalı olacaktır.

BOĞA

Bu hafta kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili somut adımlar atabilirsiniz. Bu adımlar yabancılarla olan bağlantılarınızdan, hayatınızdaki ilerlemelere katkıda bulunacak kişilerden alacağınız destekle elde edeceğiniz güçler konusunda size destek olacak girişimlerdir. Aşk, çocuklar, zevkleriniz konusunda büyük ve dönüştürme gücü veren girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaptığınız işler veya çalıştığınız konular, kişiler hakkında aniden kararlar verebilir ve bir kopma olayı yaşayabilirsiniz. Ya da sizin gibi ani kararlar almayan boğa burcu için bu adımlarınıza siz de şaşırabilirsiniz. Terazi burcunda yeniayla birlikte çalıştığınız iş veya kişilerle ilgili yeni durumlar, sizin için yeni şartlar ortaya çıkacaktır. Kendinizi göstermek istediğiniz veya almak istediğiniz risklerle ilgili kurduğunuz ilişkilerden destek alabilirsiniz. Bireysel girişiminiz, atacağınız adımlar konusunda gruplar içersinde sizi hayal kırıklığına uğratacak kişiler olabilir. Tek güvenceniz kendiniz, araştırmalarınız ve yeteneğiniz.

İKİZLER

Ortaklıklarınız, başka kaynaklar konusunda büyük bir güç elde edebilirsiniz. Başka kaynakları veya bağlılıklarınızla ilgili girişimleriniz olabilir ve bu size bir çok konuyu çözme, kendi gücünüzü elde etme, hayatınıza sağlam reformlar getirecek değişimleri gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Bulunduğunuz gruplardan, çalışmalarınızı yaptığınız organizasyonlardan yana meydana gelecek durumlar sizi bu adımları atmaya yöneltebilir. Ani değişimlerle bireysel yeteneklerinizi kullanma yönünde hareket etme kararınıza siz bile şaşırabilirsiniz. Terazi burcunda yeniay kendinizi yeni bir şekilde ortaya koymak istemenize, varsa çocuklarınızla ilgili yeniliklere, zevkleriniz, alacağınız yeni risklerle ilgili girişimlere sebep olabilir. Girişimde bulunacağınız işler, faaliyetler için başka kaynakları kullanabilecek ve çalışmalarınızı cazip hale getireceksiniz. İş hayatınızdaki işbirliklerinizin veya yaptığınız fedakarlıkların size çok da geri dönüşümünün olmadığını görebilirsiniz. Yenilikler için girişimlerinizi başlatma zamanıdır.

YENGEÇ

Yakın çevrenizden kişilerle kurduğunuz ilişkilerinizden, varsa kardeşlerinizden veya ilgilendiğiniz yeni konular, eğitim konularıyla ilgili faaliyetlerden sizi güçlendirecek ilişkiler kurmanız mümkün. Size destek olacak güçlü kişiler, güçlü ortaklar, ilişkiler içersinde güç kazanacağınız girişimler olabilir. İlişkiler aracılığıyla büyük bir değişimin, kendinizi farklı şekilde ifadenin eşiğinde olabilirsiniz. İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızdaki konumunuzdaki ani değişim hayatınızla ilgili veya ailevi konularda ani kararlar almanıza sebep olabilir. Yaşamınızın nasıl devam etmesi gerektiği konusunda farkına varacağınız durumlar ortaya çıkabilir. Terazi burcunda yeniay ev, aile, yaşamsal alanınızla ilgili yeniliklere yolaçabilir. Yaşamsal şartlarınızı değiştirmeyi düşüneceğiniz bir çevreye girebilirsiniz. Yakın çevreniz, ilgilendiğiniz konular, ilişkileriniz aracılığıyla kendinizi göstereceğiniz alanlar olacaktır. Planlarınız, bakış açınız veya herkesle ortak inandığınız konularla ilgili de kendinizi kandırılmış hissedebilirsiniz. Yaptığınız işler veya çalıştığınız şartlarla ilgili kendi planlarınızı yaparak iş hayatınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Kısa yolculuklar bu hafta fazla olabilir.

ASLAN

Maddi konulardaki girişimleriniz bu hafta büyük veya güçlü bir müşteri, güç kazanacağınız işler, çalıştığınız şartları dünüştürebileceğiniz fırsatları kapınıza getirecek. Büyük maddi kazançlar için adımlar atabilirsiniz. Şimdiye kadar kurduğunuz bağlantılar, planladığınız işler konusunda kopmalar veya sizi sarsabilecek süprizler yeni kişilerle görüşmenizi, yeni konularla ilgilenmenizi sağlayacak şekilde gelişebilir. Terazi burcunda yeniay yeni ilişkiler geliştirmenizi, görüşmeler yapmanızı sağlayacaktır. Bu görüşmeler sonucunda atacağınız adımlarda harcamalar yapmanız gerekebilir ancak kazancınız harcamalarınızı kapatacaktır. Başka kaynaklar konusunda yanlış yönlendirilebilirsiniz. Bağlı olduğunuz kişiler veya kuruluşlar sizi aldatabilir. Bu sebeple kendi kaynaklarınızı araştırmak sizin için daha doğru adım olacaktır. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz şekilde organize olup, bireysel girişimler doğrultusunda planlarınızı yapmanız yerinde olur.

BAŞAK

Bu kadar gezegen burcunuzda yer alırken, başak burcu olarak faaliyetlerinizin sizi meşgul etmesi yerinde olur. Hayatınızda ilerleme kaydetmek istediğiniz, etrafınızla daha çok ilgilenmeniz ve kendinizi keşfetme konusunda çabalarınız güç kazanmanıza yardımcı olacaktır. Kendinizle ilgili girişimleriniz, faaliyetleriniz kişisel yeteneklerinizle ilgili güç kazanmanıza, kendinizi çözmenize ve çevrenizde farkedilmenize yardımcı olacaktır. Maddi konularda başka kaynakların değişimi ve farkına vardığınız zorlayıcı konular sizi kendi kaynaklarınızı oluşturma konusunda hareketlendiriyor. Terazi burcunda yeniay bu hafta maddi konularda yeni bir kapı açabileceğinizi gösteriyor. Bu fırsatı kaçırmayın. Bununla birlikte görüşmeler yapmaya başlayacaksınız. İlişkilerinizde yaptığınız fedakarlıkların veya karşınızdakilerin şimdiye kadar idealize ettiğiniz konulardaki özelliklerinin bir getirisi olmadığını görebilirsiniz. Siz bu aşamada kendinizi ortaya koymak ve bireysel gücünüzüle başarmak durumundasınız.

TERAZİ

Bu hafta kendinizle ilgili değerlendiremeleriniz, içinizde hissettiğiniz başarma gücü, siz müdahale etmeden ayağınıza gelen destek sizi güçlendirecektir. Ailenizde, yaşamınızla ilgili şartlarda kendinizi güçlenmiş hissedebilirsiniz. Yaşamsal alanınızdaki değişimler sizin istediğiniz yönde ilerlemeye başlayabilir. İlişkilerinizde yaşayacağınız ani değişimler sizi çevrenize ilgilenmeye itecektir. Etrafınızda sizi görmek isteyen kişilerle birlikte olma isteğiniz artacaktır. Burcunuzda yeniay meydana geliyor. Etrafınızda parıltınızla sizi beğenen kişiler olabilir. Bir şekilde kendinizi ortaya koyacak ve fikirlerinizle kabul göreceksiniz. İlişkilerinizdeki ani değişimler sebebiyle kendinizle ilgili yenilenme düşünebilirsiniz. Kendinizi yeni bir şekile ifade etme yolları bulabilirsiniz. Çalıştığınız şartlar, kişiler konusunda yanıldığınızı anlayarak kendi istediğiniz, sizin için değeri olan konularla ilgilenmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bir anlamda kendinizi iyileştireceksiniz. Kontrol edemediğiniz noktalarla ilgili kendinizi iyileştirme fırsatları bulabilirsiniz. İçinizde büyük bir güç hissedebilirsiniz. Maddi konulardaki kendi içinize dönük çalışmalarınız sizi yeni konularla ilgili girişimlerde bulunmanıza yardımcı olacaktır. Hayatınızdaki yeni adımlar, kendinizi geliştirme ve yeniden ifade etme konusunda göstereceğiniz çabalarla başlıyor.

AKREP

Gruplar içersindeki konumunuz, çalışmalarınız, arkadaşlarınız, yakın çevrenizde veya sizi zorlayan konularla ilgili size güç kazandıracak etkiler yaratabilir. Çalıştığınız şartlarla ilgili ani değişimler sizi kendi içinizde düşünmenize yolaçacaktır. Terazi burcunda yeniay kendinizle ilgili yeni adımlar atmanız gerektiğini, gruplar içersinde bu konuda girişimlerde bulunabileceğinizi gösterebilir. Bireysel olarak çabalarınız, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda belirsizlikler olabilir. Bu konularda içinde bulunduğunuz gruplarla görüşmelerinizde farklı yollara gidebileceğinizi göreceksiniz. Maddi konularla ilgilenmeniz ve yeni planlar yapmanız faydalı olacaktır. İçinde yeralmak istediğiniz gruplarla ilgili girişimler, geleceğe dönük planlarınız sizi maddi açıdan zorlayabilir.

YAY

İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda bu hafta yapacağınız girişimler, faaliyetler maddi konularda güç kazanmanıza yardımcı olacak. Büyük işler yapmayı planlıyor olabilirsiniz. Riskleri bireysel olarak almanız sizi zor durumda bırakabilir. Gruplarla beraber çalışmak için girişimleriniz sizin için daha iyi olacaktır. Terazi burcunda yeniay yeni gruplara girebileceğinizi, yeni organizasyonlarda yer alabileceğinizi gösteriyor. Yeni gruplarda, yeni girişimlerle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Kendi içinizde bu konularla ilgili hazırlıklarınız olacaktır. Hayatınızda alacağınız yeni sorumluklar için yeni adımlar gerçekleşiyor.

OĞLAK

Yaşamınızdaki değişimler kendinizi ve bakış açınızı da değiştirmeniz konusunda fırsatları da beraberinde getiriyor. Siz hayatınızda istemediğiniz şartları belirlemeye çalışırken inandığınız konularla ilgili daha fazla ortaya kendinizi ortaya koyma ihtiyacı da hissedebilirsiniz. Bu hafta inandığınız, büyük resimde gördüğünüz, bakış açınızı geliştirmeye çalıştığınız konularla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Başka kültürlerle ilgili, uzak yolculuklara dair planlar yapmak sizin için kolaylaşacaktır. Bildiklerinizin üzerine çıkacağınız ve bütünün parçalarını oluşturmaya çabalayacağınız, ya da karşınıza çıkacak bilgiyi toparlayarak başkalarıyla paylaşacak duruma gelmeyi arzu ediyor olabilirsiniz. Gerçeğin görülmesi ve hayallerin aldatıcı olması konusunda herkesi ikna etmek için mücadele verebilirsiniz. Tüm bu konulardaki çabalarınız, sizi daha güçlü kılacaktır. Kendinizle ilgili dönüşümünüz bu yoldan olacaktır. Daha fazlasını çözme isteğiniz, etrafınızdaki veya sizde gizli kalmış noktaları açığa çıkarabileceğiniz yöntemleri ortaya koyacak. Korkularınızın üzerine gidebileceksiniz. Yaşamsal alanınızla veya şartlarınızla ilgili süprizler, ani ailevi değişimler, toplumsal yaşamınızda veya kariyerinizde kendinizi fikirlerinizle ortaya koymanızı sağlayacaktır. Terazi burucnda yeniay iş hayatınızda, toplumsal yaşamınızda bazı fırsatlarla karşılaşmanıza yardımcı olacaktır. Kendi içinizde yeni uğraşlar konusunda hazırlıklar yapabilirsiniz.

KOVA

Bu hafta ortaklaşa işler, başka kaynaklardan faydalanmanız veya yatırımlar, resmi işler konusundaki girişimleriniz sizi kontrol etmek isteğiniz alanlarda daha güçlü kılabilir. Bağımlı olduğunuz kişiler veya durumlar konusunda kendi istek ve arzularınızı yapabileceğiniz şekilde hareket etme gücü kazanacaksınız. Alacağınız online haberler, eğitim konularında veya ilgilendiğiniz konulardaki ani değişimler sizi daha fazlasına yöneltebilir. Daha fazla bağlantılar kurma, başkalarına kendinizi ifade etmeyi istemeniz, gelişim gösterdiğiniz konulardaki girişimleriniz ön plana çıkabilir. Terazi burcunda yeniay sizin başka kültürlerle olan ilginizi destekleyecektir. Daha fazlasını bilmek veya paylaşmak konusunda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurtdışı yolculuklar için fırsatlar çıkabilir. Maddi kaynaklarınız konusunda beklediğiniz şartları yakalayamadığınızı anlamış olabilirsiniz. Bunun için ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili bağlantılar sizin için fırsat olacaktır.

BALIK

Bu hafta gruplar veya organizasyonlar içersinde güçlü kişilerden destek görebilir, böyle kişilerle sağlam bağlantılar kurabilirsiniz. Bu aşk ise tutkulu kişiler hayatınıza girebilir. Sizin de ilişkilerinizde atacağınız adımlar, isteğiniz ve mücadeleniz ilişkilerinizde ve bulunduğunuz gruplardaki konumunuzu güçlendirecek adımlar olacaktır. Kendinize başka türlü bakmaya başlayabilirsiniz. Ya da kendinizi farklı şekilde konumlandırabilirsiniz artık. Gelirleriniz konusunda ani değişimler sizi şaşırtabilir ve ortakalşa işlerde yeralma konusunda yeni kapılar açılabilir. Terazi burcunda yeniay ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili veya yatırımlar konusunda yeni kapıların açılabileceğini gösteriyor. Ancak karşınızdaki kişilerin de görüş ve deneyimlerini dinleyerek kendiniz için yarattığınız hayalin ne kadarının gerçekleşebileceği konusunda gerçekçi olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız sorumlulukları maddi kaynaklara çevirmek için çalışmalarınız olacaktır.

Gamze Avcu