42. hafta 10-16 Ekim 2016, Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hayal ettiğiniz iş hayatını veya toplumsal yaşamı size sağlayacak anlaşmalar yapacaksınız. Bu gruplarla yapacağınız yeni bir oluşum olabilir. Sizin organize edeceğiniz işler olabilir. Yurtdışı veya yabancılarla ilgili konularda görüşmeleriniz olacaktır. Bu anlaşma veya işler önünüze gelecek. Pürüzleri uzlaşarak çözebilirsiniz. Burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendinizle ilgili alacağınız kararlar ortaklıklara doğru yönelmenizi sağlayacaktır.

BOĞA

Çalıştığınız işlerde yapacağınız anlaşmalar yabancılarla, hukuksal konularda, kendinizi geliştirmek istedğiniz konularla ilgili olabilir. İçinde bulunacağınız görüşmeler, hedeflediğiniz konular grupların yararına olabilir. Çalıştığınız konularla ilgili kişilerin fikirlerini alabilir ve ortaklaşa işlerde başkalarını organize edebilirsiniz. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Alıştığınız iş yöntemlerinden, şartlardan vazgeçebilirsiniz. Gruplarla beraber hareket edeceksiniz.

İKİZLER

Bireysel girişimleriniz, kendinizi ortaya koymanızı ve ortaklaşa işler veya başka kaynaklardan faydalanarak iş hayatınızda hayal ettiğiniz açılımları yapmanızı sağlayacaktır. Yapacağınız girişimler sadece sizi değil toplumsal yaşamınızdaki grupları da etkileyecektir. Kuracağınız bağlantılar kalıcı olacaktır. İlişkilerinizde ikna edici taraf siz olacaksınız. Konuşmalarınız etkileyici olacaktır. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Bazı gruplardan kopabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz organizasyonlar bireysel faaliyetlerinizi tetikleyebilir.

YENGEÇ

Eviniz, aileniz veya yaşamsal şartlarınızla ilgili organize edeceğiniz konular olacaktır. İstediğiniz yaşamı elde etmek için çalışmalarınız olabilir. Yeni ev alma, evinizi dizayn etme gibi konularda görüşmeler yapabilirsiniz. Ailenizden gelecek kısmetler olabilir. Kendi gelişiminiz, yabancıların veya yurtdışı konuları içeren durumlarla ilgili kişilerle biraraya gelebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde destek olacağınız konular olacaktır. Çalıştığınız konularda organize edeceğiniz işlerinizi evinizden yapabilirsiniz. Belli bir süre ev ortamınızda çalışmalarınız olabilir. Çalıştığınız şartları değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. İş hayatınızda sizi memnun etmeyen şartları değiştirmek isteyebilir ve işinizi sonlandırabilirsiniz. Başınızda bulunan otorite gördüğünüz kişiler gidebilirler.

ASLAN

Yakın çevrenizde organize edeceğiniz işler olabilir. Eğitim konularında, kısa yolculuklarda yapacağınız görüşmelerde veya ilgilendiğiniz konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyacağınız projeler kapınıza geliyor. Kardeşlerinizle birlikte organizasyonlarınız olabilir. Ortaklaşa işlerinizde başkalarının da yararına olacak bir mücadele içerisine girebilirsiniz. Bu maddi konulardaki mücadeleniz çalıştığınız şartları iyileştirmenize yarayabilir. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Yabancıları ilgilendiren konularda, kendi gelişiminiz veya planlarınız hakkında sonuçlarını göreceğiniz etkileri olacaktır. Topluluklar önünde olacağınız, kendinizi kabul ettireceğiniz durumlar dışardan etkilerle olacaktır.

BAŞAK

Maddi konularda elinize geçecek büyük fırsatlar olacaktır. Yapacağınız anlaşmalarla kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Bireysel mücadeleleriniz olabilir. Kendinizi göstermek istediğiniz konulardaki çabalarınız ilişkileriniz için faydalı olacaktır. Maddi kaynaklarınızı elde ettiğinizde kalıcı hale getirmek için düzen kuracaksınız. İstediğiniz şartları kabul ettirebilir veya şartlarınızı iyileştirmek için kaynaklarınızı organize edebilirsiniz. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla ilgili bir dönemin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Bireysel kazançlarınız ön plana çıkabilir.

TERAZİ

Çevrenizde oluşturduğunuz gruplarda, kendinizi ifade ettiğiniz konularda size geri dönüşler olumlu olacaktır. Tercih edilen kişi siz olacaksınız. Oldukça yoğun zaman geçirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı ilgilendiren kararlarınız ve görüşmeleriniz olabilir. Çalışma şartlarınız ve çalıştığınız kişilerle ilgili şartlarınızı iyileştirme isteğiniz kendinizi organize etmenize sebep olacaktır. İsteklerinizi net olarak ifade ederek şartlarınızı düzenleyebilirsiniz. Yakın çevrenizde değişim olabilir. Çevre değiştirebilirsiniz. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. İlişkilerinizde alacağınız kararlar bazı ilişkilerinizi bitirmenize sebep olabilir.

AKREP

Kendi içinize dönebilir ve ilişkilerinizle ilgili beklentilerinizi değerlendirebilirsiniz. Yazı yazıyorsanız, bu yazılarınızın sandığınızdan büyük değeri olacaktır. Kendinizle ilgili vazgeçmeyi düşündüğünüz konularda adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenizdekiler, ilgilendiğiniz ve varsa kardeşleriniz konusunda Mücadeleleriniz olacaktır. Mücadele ettiğiniz durumlarda bireysel çabalarınız sadece kendinize değil yakın çevrenize de olumlu yansıyacaktır. Maddi konularla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Beklenmedik kazançlarınız olabilir. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Çalıştığınız işler, şartlarda ani değişimler kararlar almanıza sebep olabilir.

YAY

Gruplar içerisindeki faaliyetleriniz sizi yükseltecek ve prestij kazanmanıza sebep olacaktır. Gruplarda, organizasyonlarda konumunuz değişebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili girişimleriniz, mücadeleniz aileniz veya yaşamınızdaki kişilere de olumlu yansıyacaktır. Gruplar içerisindeki kendinizi ifade ettiğiniz konular aldığınız sorumluluklarınızla paralel gidecektir. Grupları da kendi hedefleriniz doğrultusunda düzenleyebilirsiniz. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Bireysel hareket etmekten vazgeçebilir ve içinde bulunduğunuz gruplarla hareket etmeğe karar verebilirsiniz.

OĞLAK

Toplum önünde konuşmalar yapabilirsiniz. İş ve toplumsal yaşamınızda göz önünde olacağınız ve herkesin sizi tercih edeceği görüşmeleriniz olabilir. Sunumlarınızla kendinizi gösterebilirsiniz. Yeni fırsatlar hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz değişimleri de size getirecektir. Yakın çevrenizdeki yardım konularına destek verebilir ve mücadelelerle hareketli bir dönem geçirebilirsiniz. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Eviniz veya aileniz içerisinde sizi etkileyen ani bir durum kararlar almanıza sebep olabilir. Yaşamsal alanınız değişebilir.

KOVA

Hayata bakış açınızı değiştirecek bilgilerle beraber kendinizi geliştirebileceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Başka kültürle ilgilenebilirsiniz. Yayınlamak istediğiniz, herkesle paylaşmak istediğiniz konular ön plana geçebilir. Arka planda yaptığınız hazırlıklarla kazançlarınızı elde ettiğiniz konular değişebilir. Gruplar içerisinde aldığınız sorumluluklar değişecektir. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Yakın çevreniz, ilgilendiğiniz konularla ilgili ani değişimler çevre değiştirmenize sebep olabilir. İlgilendiğiniz işler ve konularda, eğitimle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz.

BALIK

Ortaklaşa işler veya bağlı olduğunuz kaynaklardan büyük fırsatlar yakalayacaksınız. Alacağınız haberler olumlu yatırımlar yapmanıza sebep olacaktır. Sadece kendinizi değil çevrenizi de düşündüğünüz, dahil olmak istediğiniz büyük gruplar için yaptığınız mücadele kabul görecektir. Ortaklaşa konularla ilgili görüşmeleriniz, anlaşmalarınız iş hayatınızda oluşturmak istediğiniz düzene katkıda bulunacaktır. Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Bireysel kazançlarınızdaki ani değişimler sizi ortaklaşa işlere yönlendirebilir.

Gamze Avcu