4 Şubat Salı Burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Ev, iş arasında bunaldınız ancak işlerinizle ilgili gerilimlerin işyerinden birisi yüzünden olduğunu öğrenebilirsiniz. Yine de umursamayıp kendinizi göstermenin bir yolunu bulacaksınız.

BOĞA

Gün içersinde içlerinizin yoğunluğundan planlarınıza vakit ayıramayabilirsiniz. İlikiniz olan insanın size getirdiği kısıtlamalar da sizi bunaltıyor olabilir. Kendizi dışarıya atıp kafanıza göre takılmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER

Maddi konularda ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda bunaldınız. İş ortamınızda işinizin ilerlemesine engel olan birisi veya şartlar olabilir. Ancak siz bunlara takılmayacak, kendinizle ilgili yeni planlarınız üzerinde çalışacaksınız.

YENGEÇ

Ortaklıklarınızla ilgili konular ve kendinizle ilgili beklentiler arasında sıkışıp kalmış olabilirsiniz. Yeteneklerinize dair yaptığınız faaliyetler, özel hayatınızı kısıtlayan şartlarla ilgili konularda takılı kalmayıp, birlikte olmak istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN

İşyerinizdeki baskılar ve kendinize ait projelerinizi organize edememeniz sizi bunaltmış olabilir. Evinize dair konulardaki sorumlulukların da engel olduğu konular olabilir. Siz ise ilişkide olduğunuz kişilerle başka planlar yaparak diğer konuları askıya alacaksınız.

BAŞAK

Özel hayatınız, yeteneklerinizi kullanamama ve gruplar arasındaki organizsayonluk sizi germiş olabilir. Yakın çevrenizin kısıtlayıcı koşulları sebebiyle ortaklaşa işlerde zorlanabilirsiniz. Bugün kendi işlerinizi halletmek isteyecek diğer konuları bir kenara atacaksınız.

TERAZİ

Evinizdeki zorluklar, işinize dair beklentiler sizi arada bırakmış olabilir. Maddi konularla ilgili ortak bir noktada buluşamayacağınızı, ilerleyemeyeceğinizi düşünerek gününüzü özel işlerinize ve ilikilerinize ayırmanız mümkün.

AKREP

Yakın çevrenizde, yaptığınız işlerdeki problemleriniz planlarınızı gerçekleştirmenize engel olabilir. Günlük koşuşturmanızda yapmak istediklerinize vakit ayıramayacağınızı düşüneceksiniz. Bunları bir kenara bırakıp evinizde dinlenmeye çekilebilirsiniz.

YAY

Maddi değişimler sizi zorluyor olabilir. Başka kaynaklardan beklentilerinizin de gecikmesi sizi stress altına almış olabilir. İçinize kapanıp kendinizi kısıtlamak istemediğiniz için kardeşlerinizle, yakın çevrenize dair kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK

Kendinizi bazı konularda zorlamış olabilirsiniz. İlişkilerinizde de yolunda gitmeyen zamanlama sorunları olabilir. Evinize dair konularda maddi açıdan işlerinizi halledebilirsiniz. Gruplarla ilgili kısıtlamaların üzerinde çok durmayacaksınız.

KOVA

Kontrolün sizde olmadığı konularla ilgili endişeleriniz devam ediyor. İş ortamınızdaki beklentileriniz de henüz gerçekleşmemiş olabilir. İş hayatınıza dair sorumluluklar sizi meşgul etse de siz kendinizi hoşnut edeceğiniz, sizi aydınlatacak kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz.

BALIK

Gruplar içersinde zorlu zamanlarınız ve kendinizle ilgili ilerleme kaydedebileceğiniz zamanlar gelmedi. Maddi konulardaki çabalarınız planlarınıza destek olmayabilir. Ancak siz bu konuları bir kenara bırakıp biraz inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz.

gamze avcu