4 Ocak Cumartesi günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Cumartesi gününüz arkadaşlarınızla beraber geçebilir. Ancak sonuçta boş bir gün geçirdiğinizi düşünebilirsiniz. Keyif yapın. Akşam kendi içinize çekileceksiniz.

BOĞA

Gününüz toplum içersinde sizi tanıyan kişilerle vaktinizi geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla geçebilir.

İKİZLER

Bilgilenebileceğiniz, birşeyler öğrenebileceğiniz faaliyetlerle gününüzü geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde toplum içersine gireceğiniz ortamları seçerek dışarıya çıkabilirsiniz.

YENGEÇ

Ortak paylaşımda bulunduğunuz, güvendiğiniz kişilerle beraber olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise daha duygusallığınızı yaşayacağınız faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

ASLAN

Eşiniz, ortak gördüğünüz kişilerle birebir görüşmeleriniz olabilir. Akşam saatlerinizde ise kendinizi güvende hissettiğiniz yerlerde ve kişilerle bulmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK

Koşuşturmalı veya meşgul bir gün geçirebilirsiniz. Kalan yarım işlerinizi tamamlamak istesenizde yetişmeyebilir. Bir yerde takılıp kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise eşiniz, birlikte olduğunuz kişiyle beraber birşeyler yapmak isteyebilirsiniz.

TERAZİ

Bugün zevk aldığınız konularla ilgilenebileceğiniz kendinize vakit ayırabileceğiniz birgün. Akşam saatlerinde gündelik işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

AKREP

Tüm gün evde zaman öldürmek için çok uygun. Akşam saatlerinde alacağınız teklifleri değerlendirip sosyal ortamlara girebilirsiniz.

YAY

Bol bol konuşarak, haberleşerek, bilgi alarak okuyarak geçebilir gününüz. Akşam saatlerinde evinizde geçirmeye karar verebilirsiniz.

OĞLAK

Değer verdiğiniz kişiler, olmak istediğiniz yerlere gidebilirsiniz. Harcamalarınız olabilir. Akşam saatlerinde ise yazışma ve görüşmeleriniz hızlanacak.

KOVA

Bugün çevrenizle çok ilgilisiniz. Etrafınızdakilerin sorunlarını dinleyerek, yardım ederek geçebilir. Akşam saatlerinizde maddi konularınızla ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

BALIK

Gününüzü kendinize ayırarak, yazarak geçirmeniz mümkün. Akşam saatlerinde ise kendinizi göstereceğiniz yerler gidecek dışadönük olacaksınız.