4-10 Mayıs 2015 haftalık burç yorumları

Yılın 19. haftasında sizleri neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Pazartesi akrep burcunda dolunay meydana geliyor. Başka kaynaklar, ortaklaşa işlerle ilgili veya yatırımlarınızı ilgilendiren konularda kararlar verebilir, sonuca ulaşabilirsiniz. Bu dolunay kariyeriniz ve toplumsal hayatınız açısından size destek olacak yeni yollar açacaktır ancak bireysel istekleriniz ve beklentileriniz konusunda veya alacağınız risklerle ilgili iyice araştırmadan kararlarınızı vermeyin. Riskleri ve kendi gelişiminizle ilgili konulardaki beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını tartın. Başka kaynaklarla ilgili konularda ulaşacağınız sonuçlar sizi gelir kaynaklarınızla ilgili harekete geçirecektir. Bireysel talep ve beklentilerinizi yabancılarla olan veya bulunacağınız faaliyetler ve yapacağınız yolculuklarla karşılama olanağı bulabilirsiniz. Güçlü kişilerden gelir kaynaklarınız için teklifler gelebilir. Cuma venüs yengeç burcuna geçiyor. Ailenizle veya yaşamsal alanınızdaki kişilerle ilişkileriniz düzelecektir bu dönemde. Kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Evinizde zevk aldığınız faaliyetleri gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA

Burcunuzun karşıt burcunda akrepde pazartesi dolunay meydana geliyor. İlişkilerinizle ilgili konularda kararlar alabilir veya paylaşımlarınız konusunda kendinizi tekrar değerlendirebilirsiniz. Evlilik kararı verebilir ve eğer bir ilişkiniz yoksa yeni birisini hayatınıza alma aşamasına gelmiş olabilirsiniz. Bu dolunay ilişkilerinizle ilgili kararlarınız veya sonuçlarla ilgili sizi ailenizde, yaşamsal alanınızda beklentilerinizi abartmanız halinde hayal kırıklığına uğratabilir veya hırsınızı kararlarınıza temel etken olarak alırsanız zararlı çıkabileceğinizi işaret ediyor. Ancak aynı zamanda yabancılarla, başka kültürlerle bağlantılarınızı geliştirebileceğiniz ilişkiler kurabilirsiniz. Kuracağınız bağlantılar hayata bakış açınızı çok etkileyecek cinsten. Emlak konularıyla ilgileniyorsanız, yatırımlarınızda oldukça kısmetli olacağınız fırsatlar çıkacaktır karşınıza. Ancak kısıtlı fırsatları iyice araştırmanızda fayda var. Ailenizle veya yaşamsal alanınızdaki kişilerle aranızda varolan problemleri çözmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz venüs cuma yengeç burcuna giriyor. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Bir çok faaliyetinizde kısa yolculuklarda yeni kişilerle dostane veya güven veren ilişkiler geliştirebilirsiniz. Güçlü kişilerin yardımıyla kendinizi göstereceğiniz faaliyetler olabilir.

İKİZLER

İş ortamınız, çalıştığınız kişiler veya konularla ilgili kararlarınız olabilir. Pazartesi akrep burcunda dolunay meydana geliyor. İş ortamınızı ve çalıştığınız kişilerle ilgili sonuçlandıracağınız konular olabilir. Zihninizde herşey netleşebilir. Varsa sağlık problemleriniz sonuca varacaktır. Tüm bu konularda yakın çevrenizden beklentilerinizi yüksek tutmamaya veya hırsınızın kurbanı olmamaya dikkat etmelisiniz. Bu dolunay ortaklaşa işlerinizde eskiden gelen işler, başka kaynaklar konusunda olumlu gelişmeler veya dönüşümler sağlayabilir. Varsa ortağınız, eşiniz ya da ikili ilişkilerinizde atacağınız kalıcı adımlar sizi içinde bulunduğunuz gruplarda beklenmedik destek getirebilir, yeni konularla ilgilenmeye başlayabilir ve de sizi yükseltecek yakınlıklar kurabilirsiniz. Venüs cuma yengeç burcuna giriyor ve size gelir kaynakları sağlayabilir bu dönemde. Bu gelir kaynaklarını siz kendiniz düşüneceksiniz. Hangi ortaklaşa işlerden geleceğini siz düzenleyecek ve de başka kaynaklar bulmanzıa yardım edecek güçlü kişilerle biraraya geleceksiniz.

YENGEÇ

Bireysel gelişiminiz, özel hayatınız ve de zevkleriniz varsa çocuklarınızla ilgili konularda pazartesi akrep burcunda meydana gelecek dolunay kararlar almanıza sebep olacak. Bireysel olarak kendinizi göstermek istediğiniz konuları değerlendirebilir, gruplarla ortaklaşa hareket ettiğiniz konularla ilgili gelen talep ve istekler veya kendinizi koyduğunuz pozisyonun ihtiyaçları, kararlarınızda sizi etkileyecektir. Dolunayın etkileri maddi anlamda beklentilerinizi karşılamayabileceği veya beklentileriniz için daha fazlasını yapmanız gerektiği konusunda düşünmenize sebep olabilir. Diğer yanda güçlü kişilerle bağlantılar kurmanıza, hayatınıza güçlü birisinin girmesine yardımcı olabilir. Bu hafta gruplar veya organizasyonlarda, arkadaş ortamlarınızda karşılaşacağınız kişiler hayatınıza girecek güçlü kişiler olacaktır. İlişkilerde ne istediğinizi anlamanıza da yardımcı olacaklar. Maddi konularda çalıştığınız konulardan gelen kısmetler olacaktır. Venüs cuma burcunuza geçiş yapıyor. Bu dönemde etrafınızdaki kişilere cazip ve içten gelebilirsiniz. Yengeç olarak içinizdeki bakıcı, koruyucu istekler ortaya çıkacak, görüştüğünüz kişilere bu tavırlarınızı daha fazla göstereceksiniz. Girdiğiniz ortamlarda herkesin güvenini kazanacaksınız.

ASLAN

Aileniz, yaşamsal alanınız ve de evinizle ilgili konularda eğer kendinize güveninizi abartmaz ve de başkalarına da fırsat tanıyacak şekilde kendinizi değerlendirirseniz pazartesi günü akrep burcunda meydana gelecek dolunay alacağınız kararların gündelik hayatınızı kolaylaştıracak şekilde etkileyecektir. Eviniz veya ailenizle ilgili konularda kararlar alacaksınız. Ailevi problemler sonuca ulaşabilir. Siz yaşamınızın gidişatı konusunda değerlendirmelerinizde netleşebilirsiniz. Çalıştığınız konular veya iş ortamınızla ilgili dönüşüme sebebiyet verebilir bu dolunay. Yabancıların veya başka kültürlerin beklenmedik etkilerini getirecek ve sizi daha sosyal yapacak, beklentilerinizi karşılayacak işler, girişimler sizi bekliyor. Kendinizi gösterme fırsatınız olacak. Herkese anlatmak istediğiniz konuları paylaşma fırsatları olacaktır. Venüs cuma yengeç burcuna geçiş yapıyor. Kendi içinize dönük olarak size güven verecek yaşam şartlarınızı düşünebilir ve bunu kimlerle sağlayacağınız konusunda sorgulamalar yapabilirsiniz. Kendinizi daha güvende hissedeceğiniz bir dönem olacaktır. Gizli bir ilişki olabilir bu dönemde.

BAŞAK

Hayatınızda belirlediğiniz yönü çabuklaştıracak etkiler, yakın çevrenizle ilgili yapmak istediklerinizi etkileyecek kararları vermeniz için pazartesi akrep burcunda meydana gelecek dolunay etkili olacaktır. Bazı yabancı kişiler de bu karalrı almanıza sebep olabilir. Yakın çevrenizle ilgili konularda sonuca erecek faaliyetler olabilir. Dolunayın etkileriyle yaşamınızdaki istek ve arzularınızı yapmanız için meydana gelen değişimler beklentilerinizi karşılamıyormuş gibi gelecektir. Ancak bireysel gücünüzü kazanmanıza ve kendinizi ortaya koymak istediğiniz konuları anlamanıza yardımcı olacak. Aile içersinde veya yaşamsal alanınızdaki sorunları çözmeniz beklentilerinizi de netleştirmenize yardımcı olacak. Ortaklaşa işlerinizde size fırsatları getirecek. Yaşamınıza atacağınız temeller konusunda bir adım daha atacaksınız. Yabancılarla kurduğunuz bağlantılarda gücünüzü gösterme imkanınız olacak. Venüs cuma yengeç burcuna geçiyor. Kuracağınız uzak bağlantılar sizi güçlendirecek. Bu dönemde arkadaş ortamları, gireceğiniz gruplar, organizasyonlar size zevk verecektir. Sosyal faaliyetleriniz artacak ve hep kalabalıklar içersinde kendinizi daha güvende hissedeceksiniz.

TERAZİ

Gelir kaynaklarınızı etkileyecek olan kararlarınızı pazartesi akrep burcunda meydana gelecek dolunay etkiliyor. Dolunayın etkileriyle geleceğe dönük beklentilerinizi yeniden gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Aile veya evinizle ilgili konularda üzerinize binen yük azalıyor. Alacağınız kararlarda gelir kaynaklarınızı yaratmanız için ortaklaşa işlerin, başka kaynakların etkisi olabilir. Yakın çevrenize dair çözeceğiniz sorunlar, kardeşlerinizle olan çözmeniz gereken durumlar, kısa yolculuklar veya işinizle ilgili konularda attığınız adımlar sizi sosyal ortamlarda, gruplarda yükseltecek, ilişkilerinizde beklenmedik desteği beraberinde getirecektir. Ortaklaşa işler ve başka kaynaklarla ilgili konularda güç kazanabilirsiniz. Varlıklı kişilerin desteğini göreceksiniz. Yönetici gezegeniniz venüs cuma yengeç burcuna geçiyor. Toplum içersinde veya kariyerinizde sizi hoşnut edecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Toplum içersinde cazibenizi veya güvenirliğinizi takdir edecek kişiler olacaktır. Toplum önünde olacaksınız.

AKREP

Pazartesi burcunuzda dolunay gerçekleşiyor. Dolunay kendiniz ve yaşamınıza vermek istediğiniz yön hakkında kararlarınızda etkili olacaktır. Kariyer veya toplumsal hayatınızdan beklentilerinizi abartmadığınıza dair sorgulamalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili değişimleri gerçekleştirmeye ve çevrenizde kimleri istediğinize dair durup düşünebilir ve bu konuda kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Kariyerinizde ilişkilerinizi de etkileyebilir bu kararlarınız. Maddi konularda atacağınız adımlar iş hayatınızda ve iş ortamınızda sizi rahatlatabilir ve fırsatları değerlendirmeniz sizi iyi bir konuma gelmenize yardımcı olacaktır. Yeni konularla ilgilenmeyi düşünebilirsiniz. Venüs cuma yengeç burcuna geçiyor. Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ilişkiler, size keyif veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yapacağınız uzak yolculuklardan keyif alabilir ve gittiğiniz yerlerde evinizde hissedebilirsiniz.

YAY

Kontrol edemediğiniz durumlar hakkında bırakma bitirme kararları alabileceğiniz dolunay pazartesi akrep burcunda gerçekleşiyor. Alacağınız kararlar iş ortamınızı, çalıştığınız kişileri etkileyecektir. Maddi konularda yaşadığınız değişimlere olumlu yansıyacak olan dolunay kendi gelir kaynaklarınızı kendiniz değerlendirmenizi sağlayacak, güvendiğiniz kişilerden beklentileriniz boşa çıkabilir veya beklentilerinizi karşılayamayabilirler. Yabancılarla kuracağınız bağlantılar kendinizi geliştirmeniz konusunda yardımcı olacaktır. Maddi konularda güçlü kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. Venüs cuma yengeç burcuna geçiyor. Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili kaynak veya destek bulacaksınız. Bu dönemde karlı yatırımları ilişkileriniz yardımıyla elde edebilirsiniz.

OĞLAK

Pazartesi akrep burcunda dolunay meydana geliyor. Sizin için girdiğiniz gruplar, organizasyonlar içersinde sona erebilecek durumlar, içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili vereceğiniz kararlar için kendinizi sorgulayabilirsiniz. Size yük gelen ortamlar veya gruplarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Vereceğiniz kararlarda ortaklaşa işleriniz, eşinizin kaynakları, başka kaynaklarla ilgili konularda beklentilerinizi aşacak durumlar olabilir. Siz daha çok kendi durumunuzu ve kolay kontrol sağlayabileceğiniz şartları ön planda tutabilirsiniz. Ailenizle veya evinizle ilgili yatırımlarda destek görebilir, başka kaynaklardan gelecek fırsatları farkedebilirsiniz. Venüs cuma yengeç burcuna geçiyor. İlişkilerinizde aradığınız kişiyi bulabilir, birlikteliğiniz varsa ona güvenebileceğinizi ve ondan destek görebileceğinizi bilmelisiniz. Size güven veren kişilerle karşılacaksınız.

KOVA

İş hayatınız veya toplumsal yaşamınızla ilgili kararlar alacağınız dolunay pazartesi akrep burcunda gerçekleşiyor. Kariyerinizle ilgili konularda bir sonuca varabilir, bir işinizi son haline getirebilirsiniz. İşinizle ilgili vereceğiniz kararlarda ilişkilerinizden beklentileriniz karşılanmayabilir. Sizin için istediğiniz konuları kontrol altına alabilmek ön planda olursa daha fazla fayda görebilirsiniz. Gruplar içersinde faaliyetlerinizde ve aldığınız sorumluluklarla ilgili atacağınız adımlar yeni ilişkiler kurmanıza yardımcı olacaktır. Sizi bilgilendirecek, farklı konularla ilgilenmenizi sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Venüs cuma yengeç burcuna geçiyor. İş ortamınız, çalıştığınız veya hizmet verdiğiniz kişilerden destek görmeye başlayabilirsiniz. Güven duyabileceğiniz yeni müşteriler edinebilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili zevk alacağınız şartlar, sizi memnun edecek kısmetler olabilir.

BALIK

Yabancılar, yeni bağlantılar, uzak yolculuklarla ilgili planlarınız ve kendi gelişiminizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Pazartesi akrep burcunda dolunay meydana geliyor. Hayatınızla ilgili planlarınızda değişimler gerçekleştirebilir, sonucunu beklediğiniz konularda cevaplarınızı alabilirsiniz. İş hayatınızda atacağınız adımlar çalıştığınız konular ve kişilerle ilgili önemli yükselişler getirebilir. Maddi konularda beklenmedik fırsatlar kapınıza gelecektir. Kalıcı çalışmalar başlatabilirsiniz. Venüs cuma yengeç burcuna geçiş yapıyor. Zevk aldığınız konular, hobileriniz yardımıyla, varsa çocuklarınızla beraber zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir dönem olacaktır. Aradığınız güveni sağlayacak aşkı bulabilirsiniz.

Gamze Avcu