4-10 Ağustos Haftalık burçlar

32. hafta 4-10 Ağustos 2014, Burçlar

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftabaşında isteksiz de olsanız, ortaklaşa işleriniz veya başkalarıyla ilgili işlerinizde sorumlu olduğunuz konularda çalışmanız gerekecektir. Konsantrasyonunuzu işlerinize yöneltin. Salı gününden sonra ay yay burcuna geçtiğinde daha rahatlayacaksınız. Kendi isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Otorite gördüğünüz kişiler sizi zorlayabilir. Bazı kişilere yardımcı olacaksınız. Cuma günü kendi isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz, konsantrasyonunuzun yüksek olacağı, ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda ise otorite gördüğünüz kişilere kendinizi ispatlayabileceksiniz. Zihinsel olarak aktif bir gün. Haftasonu sizin için hareketli ancak telaşlı geçebilir. Pazar günü kova burcunda dolunay, gruplar içersindeki pozisyonunuzu değerlendirmenizi sağlayacaktır. Bireysel istekleriniz konusunda harekete geçebilirsiniz.

BOĞA

Haftabaşında evinizle ilgili konularda sizi yavaşlatacak sosyalleşme faaliyetleri olabilir. Ancak yapmanız gereken görüşmelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Haftaortasında daha rahat olacaksınız. Size yardımcı olacak kişilerle eviniz ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili yatırımlar sözkonusu ise salı çarşamba ani fırsatlar çıkabilir. Başkalarıyla olan ilişkilerinizi geliştirme ve düzeltme için fırsatlarınız olabilir. Uzaklardaki arkadaşlarınız sizden yardım isteyebilirler. Haftasonu ilişkilerinizle ilgili yaşadığınız sorunları çözebileceksiniz. Cuma gününden hazırlıklara başlamanızda fayda var. Zihniniz tüm çözümleri bulabilmeniz için çalışacak. Konuşmalarınızda ikna edici olacaksınız. İçinizden geldiği gibi konuşabilirsiniz. Pazar günü kova burcunda gerçekleşecek dolunay haftaya iş hayatınızla ilgili kararlarınızı vermenizle veya bir işi tamamlamanızla başlayacaktır. Size destek olacak kişileri arkanıza almayı başarabilirsiniz.

İKİZLER

Pazartesi görüşmeler, araştırmalar konusunda anlatmak konuşmak size zor gelebilir ancak iş ortamınızdaki kişiler ve işler konusunda çalışmanız gerekebilir. İş ortamınız ve çalıştığınız kişilerle yeni adımlar atabilirsiniz. Haftaortasında görüşmelerinizden çok olumlu fırsatlar, yeni işler çıkabilir. Sizi heyecanlandıran durumlar gruplardan gelebilir. Yeni anlaşmalar için uygun olacaktır. Haftasonuna doğru ortaklaşa işleriniz, ortaklıklarınız, başkalarının istekleriyle meşgul olacaksınız. Cuma yakın çevrenizde yapacağınız konuşmalar etkili olacaktır. Yeni bir konu sizi heyecanlandırabilir ve kalıcı birşeyler yapmaya itebilir. Bu konuda ani tavırlar göstermeyin uzun dönemli düşünün. Pazar günü kova burcunda gerçekleşecek dolunay sizi zorlasa da kendi fikirleriniz önem kazanacak ve başkalarına göstermek istediğiniz her konuda planlarınızı değiştirseniz bile sonuca ulaşabileceksiniz.

YENGEÇ

Haftabaşında maddi konularda aklınıza yatmayan söylemler duyabilirsiniz. Kendiniz bir takım planlar yapabilirsiniz. Hafta ortasında maddi konularla ilgili size destek olacak fırsatlar ortaya çıkacaktır. İlerleme kaydedebilirsiniz ancak fikirleriniz konusunda karamsar olabilecek, şartlarınızı manipule edecek kişiler sizi zorlayabilir. Bireysel istek ve arzularınızla ilgili belirlediğiniz vizyon sizi motive edecektir. Haftasonuna doğru iş hayatınız ve toplumsal hayatınızla ilgili ani fırsatlar planlarınızı tekrar gözden geçirmenize sebep olabilir. Zaman kısıtı yaşamanıza sebep olabilir. Maddi konularla ilgili planlar yapacaksınız. Hafta sonu, pazar günü gerçekleşecek kova dolunayı başka kaynaklar, ortaklıklarınız, yatırımlarınızla ilgili riskler almanıza fırsat verebilir, ortaklaşa işlerinizde planlarınızı tamamlamanıza yardım edebilir.

ASLAN

Haftabaşında başkalarının söylediklerinden etkilenebilirsiniz. Eviniz ve ailenizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. Ailenize verdiğiniz destek sonucu birisi sizi memnun edebilir. Hafta ortasında zevklerinizi yaşayabileceğiniz kişilerle görüşmeler olabilir. Kendinizi ifade ederken herkesi etkileyebilirsiniz. Yaptığınız planlarda gecikmeler olabilir ancak uygulamaya geçebileceksiniz. Seyahat planlayabilirsiniz. Uzak yerlerden destekler gelebilir. Başkalarına göstermek istediğiniz konuları sunma imkanı bulabilirsiniz. Eviniz ailenizle ilgili konular sizi harekete geçirebilir. Planlarınızı aileniz için değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Haftasonu kova burcunda dolunay ilişkilerinizle ilgili anlamanız gereken konuları gündeme taşıyabilir. İlişkiniz bitebilir veya ilişkinizle ilgili kararlar verebilirsiniz. Şartlarınız sizi ilişkilerinizi gözden geçirmenize sebep olacak.

BAŞAK

Haftabaşında ilişkilerinizle ilgili rutin sorumluluklarınıza uyum sağlayamayabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konuları, yapmanız gereken işleri düzene sokabilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Onlara destek olmanız gerekebilir. Hafta ortasında yanlız kalmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle, yatırımlarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Daha rahat olacaksınız ve kendinizle ilgilenmeniz size iyi gelecektir. Cuma günü yazmanız için çok uygun. Kendinizi yazarak daha rahat ifade edebilirsiniz. Haftasonu kova burcunda dolunay meydana geliyor. Bazı alışkanlaıklarınızı değiştirmeye karar verebilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirmeniz için destek olabilir.

TERAZİ

Haftabaşında sosyal gruplarla faaliyetleriniz işleriniz sebebiyle etkilenebilir. Maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınızda size maddi anlamda destek olacak kişiler olabilir. Salıdan sonra çevrenizle, arkadaşlarınızla ve gruplar içersindeki ilişkilerinize daha fazla vakit ayırabilecek daha sosyal olabileceksiniz. Görüşmeleriniz gruplar içersindeki fikirlerinizi kabul ettirebileceğiniz fırsatları getirebilir. Çalıştığınız kişilere maddi yardımlarınız olabilir. Evinizdeki sorumluluklarınız, kontrolü elinizde tutma isteğiniz ilişkilerinize, ortaklıklarınıza yansıyabilir. Gruplar veya arkadaşlar arasında konuşmalarınızla etki yaratabilir, ilişkilerinize çözüm getirebilirsiniz. Arabuluculuk yapabilirsiniz. Haftasonu kova burcunda dolunay yeni gruplarda kabul görmenize, kendinizi ön plana çıkarmanıza yardımcı olabilir. Gruplardan destek görebilirsiniz. Herşeyi tek başınıza üstlenmeyin.

AKREP

İş hayatınızın yoğunluğu, toplumsal faaliyetler kendinize vakit ayırmanıza engel olabilir. Haftabaşında görüşmelerin, hareketli saatleriniz kendi gelişiminiz için faydalı olabilir. İşlerinizle ilgili yapmanız gerekenlerle meşgul olabilirsiniz. Salıdan sonra iş hayatınızla ilgili maddi olarak sizi rahatlatan fırsatlar doğabilir. Atılım yapabilirsiniz. İşlerinizi iyi takip ve kontrol etmenizde ve sizi manipule edecek kişilerden şüphe duymanızda fayda var. Varsa Perşembe günü çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Özel işlerinizi düzenleyebilirsiniz.İş hayataınızda yaptığınız işlerle ilgili gecikme veya problem canınızı sıkabilir ancak iş yapma tarzınızla problemi çözebilir ve bir çıkış yakalayabilirsiniz. Hafta sonu kova burcunda dolunay meydana geliyor. Eviniz, ailenizle ilgili durumlarda bazı sonuçlar alabilir, değişim yapabilirsiniz. Atacağınız adımlar iş hayatınıza da yansıyacaktır.

YAY

Yolculuk planları, katılmanız gereken gruplar evinizdeki işlerinizle ilgili konuları ertelemenize sebep olabilir. Kendinizle ilgili yetersiz gördüğünüz konularda güvendiğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz. Yatırımlar konusunda çalışmalar yapabilirsiniz. Salı gününden sonra uzak yolculuklar, bağlantılar veya herkese duyurmak istediğiniz konularla ilgili adımlar atmanız için çok uygun olacaktır. Kuracağınız bağlantılar, yüksek eğitim, ticaret gibi durumlarda maddi konuları kontrol altında tutmanızda fayda var. Ev ve aile konularında sizing müdahelenizi gereketiren bir konu olursa bunu gizli yapmayı tercih edeceksiniz. Cuma günü maddi konularla ilgili canınızı sıkan harcamalar olabilir. Önlemlerinizi aldıysanız şartlarınızı kabul ettirmeniz kolay olacaktır. Haftasonu kova burcunda meydana gelecek dolunay aldığınız riskler konusunda sizi sonuca götürebilir. Yakın çevrenizde bazı konularda kararlar verebilirsiniz. İşlerinizi, araştırmalarınızı tamamlamanız için size destek olabilir.

OĞLAK

Başkalarının düşünceleriyle kendinizi yıpratıyor olabilirsiniz. Gruplar içersinde ilişkileriniz sizin için önemli, destek alabilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgili size yardımcı olanlar çıkacaktır. Salıdan sonra kendi içinize dönebilir ve söylenenler konusunda sizi rahatlatacak durumlar olabilir. Yatırımlarınız konusunda çalışmalar yapabilirsiniz. Başkalarından kaynaklanan durumlar hakkında el altından size bilgi gelebilir. Bir gruba liderlik edebilir, yakın çevrenizdeki kişilere yardımcı olabilirsiniz. Evinizi ve ailenizi ilgili konularda ani değişimler olabilir cuma günü, başkalarını sorumlulukları konusunda harekete geçirmeniz mümkün. Hafta sonu kova burcunda dolunay meydana geliyor. Maddi konularda gelişmeler ailenize yansıyabilir. Gelir kaynağınızla ilgili kararlar verebilirsiniz.

KOVA

Ortaklarınız veya ilişkilerinizde maddi konularla ilgili anlaşmazlığa düşebilirsiniz. İş hayatınızda yeni ilişkiler kurabileceğiniz görüşmeler olabilir. Sorumluluklarınızla ilgili çalıştığınız kişilerden destek alabilirsiniz. Salı gününden sonra ilişkiler konusunda çok faal olacaksınız. Her tür sosyal faaliyete katılmalısınız. Aradığınız aşkı gruplar ve arkadaşlar içersinde bulabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda iletişiminiz artabilir. İş hayatınızda maddi konularla ilgili taleplerinizi kabul ettirebilirsiniz. Cuma günü kuracağınız bağlantılarda, yapacağınız görüşmelerde karşınızdakilerin fikirlerini ve düşüncelerini net anlayabilir ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonu kova burcunda yani sizing burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendinizle ilgili kararlar alabilir ve ilişkilerinizle ilgili adımlar atabilirsiniz.

BALIK

Yapmanız gereken rutin faaliyetleriniz sizi zorlayabilir. Ancak kişisel gelişim faaliyetlerinizle ilgili adımları atabilirsiniz. Sunum yapmanız gerekebilir. Bu konuda sizi destekleyecek kişiler olacaktır. Salıdan sonra işleriniz ve iş hayatınızla ilgili konularda atılımlar, şanslı olacağınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bağlantılar kurduğunuz mücadele ettiğiniz konularda anlayacağınız, farkına varacağınız ve de fedakarlık yapacağınız durumlar olabilir. Gruplar içersinde maddi konularla ilgili sizi zorlayan kişiler olabilir ancak çalıştığınız kişilerin veya hizmet verdiğiniz konuların desteğiyle çözümler getirebileceksiniz. Hafta sonu kova burcunda dolunay meydana geliyor. Farkında olmadığınız konularla ilgili bilgiler açığa çıkabilir. Alışkanlıklarınızla ilgili durumlara müdahale edebileceksiniz.

gamze avcu