38. hafta 12-18 Eylül 2016, Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yabancılarla bağlantılarınızda kalıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Uzak yolculuklar, hukuksal konuları ve akademik durumlarda anlaşmalar, uzlaşmalar sağlanabilir. İlişkinizde uzun soluklu adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Yeni ortaklaşa işler yapmaya karar verebilir, başka kaynaklardan yararlanma fırsatlarınız doğabilir. Yapacağınız anlaşmalarda otoritelere veya iş hayatınızdaki kişilere durumu anlatmak ve kabul ettirmek için mücadele verebilirsiniz. Mücadelenizde sizi zorlayan kişilerle bağlarınız kopabilir.

BOĞA

Ortaklaşa işlerde üzerinize aldığınız sorumluluklarla ilgili adımlar atabilirsiniz. İlişkilerinizde başlılıklarınızın artacağı, aradığınız tutkuyu yaşayacağınız kişiyle yabancıların olduğu ortamlarda karşılaşabilirsiniz. Çalıştığınız işler, kişiler veya şartlarınızla ilgili organizasyonel planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yabancı bağlantılarınız varsa çalıştığınız işlerle ilgili kabul ettirme konusunda mücadele etmeniz gerekebilir ve de üzerinizde baskı yaratan kişiler olabilir.

İKİZLER

İlişkilerinizde aldığınız sorumlulukları uzalşamacı tavrınızla çözüme kavuşturacaksınız. İlişkilerinizde istediğiniz ciddiyeti konuşarak veya anlaşarak ifade edebilirsiniz. Çalıştığınız işlerle ilgili kişiler ortaklaşa işleriniz için uzun dönemli ve bağlanabileceğiniz kişiler olacaktır. Özel hayatınızda veya bireysel faaliyetlerinizde kendinizi ortaya koymak istemeniz, ortaklaşa işlerinizde, bağlı olduğunuz kaynaklarla ilgili zorluklar yaşamanıza sebep olabilir. Sizin için önemli bağlılıklarla ilgili bir mücadele vermeniz ve ortaklaşa işlerinizi bir düzene oturtmanız gerekebilir.

YENGEÇ

Çalıştığınız işler, kişiler ve şartlarla ilgili düzeninizi uzlaşarak kurabileceksiniz. Çalışma şartlarınızı, aldığınız sorumluluklarınızı iyileştirebileceğiniz ilişkiler kurabilirsiniz. Özel hayatınızda sizi etkileyecek kişilerle karşılaşabilir ve uzun sürecek bağlar kurabilirsiniz. İlişkilerinizden beklediğiniz ve derinlerde yatan isteklerinizi belirleyeceksiniz veya anlayacaksınız. Aile veya yaşam alanınızdaki kişilerle olan ilişkilerinizde baskılandığınızı hissedeceğiniz durumlar olabilir. Karşınızdaki kişileri ikna etmeye çalışarak aile içerisndeki ağırlığınızı ortaya koyabilirsiniz.

ASLAN

Kendinizi ve yeteneklerinizi ortaya koymak, bireysel olarak faaliyetlerinizle kendinizi kabul ettirmek için yakın çevrenizde kendinizi ifade edeceğiniz durumlar olabilir. Kendi gelişiminizle ilgili konular farklı çevrelere girmenize neden olabilir. Aile içerisindeki ilişkileriniz, yaşam alanınızdaki kişiler gündelik hayatınızda da sürekli yeralıyor olabilir. İlişkilerinizde bağlılıklarınızın kuvvetli olduğunu göreceksiniz. İlgilendiğiniz konularda veya yakın çevrenizdeki ilişkilerinizde, varsa kardeşlerinizle olan bağlantılarınızda sizi mücadeleye sevkedecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK

Yaşamınızı devam ettirmek istediğiniz şartları oluşturmak ve temelller atmak adına kurduğunuz bağlantılar size maddi konularda anlaşmalar yapmanıza destek olacak. Karşınıza birden fazla maddi kaynak çıkabilir. Yapacağınız anlaşmalar kalıcı olacaktır. Görüşmelerinizde, ilgilendiğiniz konularla ilgili kişilerde güçlü etkiler bırakabilirsiniz. Maddi kaynaklar oluşturma konusunda yeteneklerinizi kullanarak mücadele etmeniz gerekecektir. Sizi zorlayan kişiler olabilir.

TERAZİ

Yakın çevrenizde değişimler görebilirsiniz. Farklı çevrelerden ilgi göreceksiniz. Bağlantı kurduğunuz kişilerle olan kalıcı düzeni siz sağlayacaksınız. Maddi kaynakları ortaklar veya ilişkiler yardımıyla oluşturabilirsiniz. Geçmişten gelen bağlarınız ortaya çıkabilir ve size maddi kaynak olabilir. Aile, ev veya yaşamsal şartlarınızla ilgili düzeninizi sağlamak için mücadele edeceğiniz konular ortaya çıkabilir. Evinizle ilgili tamirat, yıkılan veya eskiyen kaynakları yenileme gibi mücadeleler olabilir.

AKREP

Çevrenizle kurduğunuz ilişkilerinizde göremediğiniz yanlarınızı çözebilirsiniz. Kendinizi değerlendirmeniz ve ilişkilerden beklentilerinizi değiştirmeniz size maddi kaynaklarınızı sağlamada destek olacaktır. Yakın çevrenizde kopamadığınız kişiler olabilir, yakın çevrenizdekilerden kopamıyor olabilirsiniz ve yeni ilişkiler geliştireceksiniz ancak ilişkilerinize olan bakış açınızı değerlendirmeniz, yakın çevrenizde mücadele edeceğiniz konuları da beraberinde getirecektir. İstediğiniz düzeni, ilgilendiğiniz konularla ilgili planlarınızı programlarınızı yakın çevrenize kabul ettirmeniz sizi zorlayabilir.

YAY

Yaşamınıza giren yeni gruplar ya da sizin girdiğiniz gruplarda uzun dönemde kalıcı ilişkileriniz, anlaşmalarınız olabilir. Yaşamınıza yeni gruplarla yeni bir yön veriyor olabilirsiniz. Sizin için elde ettiğiniz maddi kaynakların değerini yeniden düşüneceksiniz. Beklemediğiniz kişilerden maddi destek görebilirsiniz. Ancak maddi kaynaklarınızı iyileştirme mücadelesi vereceksiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarda veya işten gelen kaynaklarla ilgili kendinize maddi kazançlar sağlama mücadelesi vereceksiniz.

OĞLAK

İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda kazanacağınız prestij, hayatınızdaki kurtulmak istediğiniz zorluklardan da kurtaracaktır sizi. Daha olumlu yönde işler yaparak streslerinizden arınabilirsiniz. Gruplar içerisinde kabul görmeniz, edindiğiniz yeni arkadaşlıklar, organizasyonlardaki ilgi sizi gruplarla beraber harekete geçirebilir. Çevrenize bir set çekmişken şimdi o duvarları kırabilirsiniz. Güvenmeyi öğreneceksiniz. Ancak toplumsal ve iş hayatınızda kazandığınız prestij veya olumlu şartlar için hareketli olmanız ve mücadelenizi belirli bir düzen için vermeniz gerekebilir.

KOVA

Yabancılar, yurtdışı bağlantılarınız ve ilişkileriniz artıyor. Yabancı yerlere seyahatler olabilir. Kendi gelişiminiz için görüşeceğiniz kişilerden destek görebilirsiniz. Tüm bu konulardaki adımlarınız, gruplarla olan faaliyetlerinizde aldığınız sorumlulukları yerine getirmenizde fayda sağlayacaktır. İş hayatınızda ve toplumsal yaşamınızda ilişkileriniz oldukça iyi olacaktır. İlişkiler kurduğunuz kişilerle bağlarınızın kuvvetli olması iki tarafa da yarar sağlayacaktır. Yabancılarla olan bağlantılar ve kendi gelişiminizi ilgilendiren konulardaki girişimleriniz, kendi içinize dönerek değerlendirme ve hazırlık süreci gereksiniminizi ortaya çıkarabilir. Kendinizle ilgili keşifleriniz olabilir.

BALIK

Ortaklaşa işler, yatırımlar, başka kaynaklar sağlama konusunda çok şanslı olacaksınız. İş hayatınızda alcağınız sorumluluklar ortaklıklarınızı da geliştiriyor. Kazanç getirebilir. Yabancılar veya yabancı bağlantılar, uzak yolculuklar size yeni kapılar açabilir. Yeni ilişkiler kurmanıza ve gruplarla olan bağlılıklarınızın güçlenmesine sebep olabilir. Ortaklaşa işlerdeki kazanç sağlayacağınız kaynakları harekete geçirmek için gruplar içerisinde mücadeleler vereceksiniz. Güçlü kişiler size engel olmaya çalışabilirler. Uzlaşmacı olun.

Gamze Avcu