31 Ocak Cuma günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınızdaki zorlanma, güçler sizi zorlayabilir ve güvence ihtiyacınızı engelleyebilir ancak yeniay kendinizi gruplar içersinde tazelemenizisağlayacak, gerçek gruplarla olduğunuzu farkına varacaksınız. Yeni ilişkiler kuracaksınız.

BOĞA

Yaptığınız planlar, yüksek eğitim, yabancılarla ilgili konularda zorlanıyor olabilirsiniz ve yakın çevrenizde de güvence ihtiyacı arıyor olabilirsiniz. Yaptığınız işlerin yeterli olduğunuzu düşünebilirsiniz. Yeniay sizin iş hayatınızda kendinizi göstermenizi ve iş ortamınızda istediğiniz yeni değişiklikleri yapmanıza fırsat sunabilir.

İKİZLER

Başkalarının kaynaklarıyla, ortaklaşa işlerinizle ilgili zorlanmanız sizing maddi açıdan güvencelerinizi engelliyor olabilir ancak yeniay sizin yeni planlar yapmanıza, kişisel olarak kendinize fırsat yaratmanıza fırsat sunacak. Bu yeniay sizi yabancılarla, yüksek eğitimle, yayıncılıkla ilgili fırsatları getirebilir. Kendi yeteneklerinizle yapmak istediğiniz işleri getirebilir.

YENGEÇ

İlişkilere dair zorlanmalar yaşıyorsunuz ve kendinize dair güvence duygularınız azalıyor. Ancak yeniay sizin ortaklaşa işler, başkalarına bağlı kaynaklarla ilgili yeni durumlarda evinizde, yapmayı arzu ettiğiniz konularda fırsatlar sunacak. Düşünelerinizi netleştirecek fırsatlar sunacak. Başka kaynaklardan gelen para olabilir.

ASLAN

İş ortamınıza dair zorluklar yaşıyorsunuz ve kendi kendinize kalarak enerji toplamanıza engel oluyor olabilir. Ancak yeniay ilişkilerinizde daha net olabileceğiniz yeni fırsatlar getirecek size. Kısa yolculuklarınızda tanışacağınız kişiler size yeni ortaklıklar getirebilir. İlişkilerinizi geliştirmenize fırsat verebilir.

BAŞAK

Özel hayatınızdaki zorluklar sizin geleceğe dönük iyimserliğinizi azaltıyor olabilir. Ancak yeniay iş ortamınızdaki, öalıştığınız kişilere dair yeni durumlar sizin maddi konularda fırsatlar yakalamanıza sebep olabilir. Harcamanız olabilir.

TERAZİ

Evinizdeki durumlar sizi zorluyor. İş hayatınıza dair iyimserliğinizi kendi çabanızla korumaya çalışıyorsunuz. Ancak şimdiye kadar ki koşturmanız artık kendiniz için birşeyler yapmak için olacaktır. Yeniayla beraber kendi bireyselliğinizi ortaya koyma, zevklerinizi yapabileceğiniz yeni bir durum ortaya çıkıyor.

AKREP

Yakın çevreniz, üzerinde çalıştığınız konular sizi zorluyor olabilir. Biraz hayata bakış açınızdaki iyimserliğinizi azaltıyor olabilir. Ancak evinizde, ailenizle ilgili, yaşamsal alanınızı etkileyen yeniay, yeni bir durumun ortaya çıkmasına sebep olabilir. Yenilik yapabilirsiniz evinizde. Temizleme ve fazlalıklar kurtulmayı düşünebilirsiniz.

YAY

Maddi konular sizi zorluyor ve başka kaynaklardan gelen yardımlar konusunda iyimserliğinizin azaldığını düşünebilirsiniz. Yeniay sizing yakın çevrenizle ilgili yeni bir durumu ortaya koyabilir. Kendinizi gruplar içersinde lider konumada bulabilirsiniz. Arzu ve isteklerinizi gruplara, arkadaşlarınıza yaptırma fırsatları bulabilirsiniz.

OĞLAK

Bugünlerde kendinizi fazla zorluyorsunuz. İlişkilerde zorlanıyor ve ortaklıklara karşı iyimserliğiniz azalıyor olabilir. Yeniayla beraber, maddi konularda ayağınıza gelen fırsatlar olabilir. Bu yeni gelişme iş hayatınızda arzu ettiğiniz konuları gerçeklşetirmenize yardımcı olacaktır.

KOVA

Kendinizi yorgun hissediyor olabilirsiniz. İş ortamınızda, gündelik hayatınızda enerjiniz azalmış olabilir. Ancak yeniay sizing burcunuzda size enerji getiriyor. Yeniayla beraber alacağınız kararlarla yeni konularda faal olmak isteceğiniz bir hale gelebilirsiniz

BALIK

Gruplar içersinde çok zorlandığınız zamanlar oluyor. Kendinizle ilgilenmeniz için fırsat kalmıyor olabilir. Yeniay sizin kendi içinize dönerek ihtiyaçlarınızı gerçekçi şekilde belirlemenize sebep olacaktır. Ortaklaşa işlerde arzu ettiğiniz şekilde gerçekleştirmeniz için planlar yapmanızı sağlayacaktır.

gamze avcu