31 Mart - 6 Nisan 2014 Burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftabaşında ortaklaşa konularda, başkalarıyla yaptığınız işlerdeki kısıtlamalar sizi strese sokabilir. İlişkilerde mücadele yaşayabilirsiniz. Bencil düşünmemeniz iyi olur. İlişkilerinizi arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz. Aile içersinde veya kendinizle ilgili beklentilerinizde iyimser olmayabilirsiniz. Maddi konularda hislerinize güvenebilirsiniz. Hafta ortasında hafta başında zorluk çektiğiniz konularla ilgili ani bilgi sahibi olabilir veya bir şeyler olumlu gelişebilir. Başkalarını da dinlemeniz ve esnek olmanız iyi olacaktır. Gruplar içersinde ilişkilerinizle de ilgili olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Ancak ortaklaşa işlerinizle ilgili maddi kısıtlamalar olabilir. Otorite gördüğünüz kişilerle anlaşmazlıklarınız olsa da siz projelerinizi veya çalışmalarınızı hazırladınız veya yapacağınız gizli görüşmelerle bu anlaşmazlıkları çözebileceksiniz. Çalışmalarınıza da hız verebileceksiniz. Cuma günü yanlış anlamalara karşı ani çıkışlarınız olabilir. Ancak görüşmeleriniz sayesinde yeni şeyler öğreneceksiniz. Haftasonu sevdiğiniz kişiyle beraber kalabalık bir grupla faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Pazar günü ise evinizle ve ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

BOĞA

Haftabaşında başkalarının söyledikleriyle kendi araştırıp öğrendiğiniz konularda stress yaşamanız mümkün. İş ortamınızla veya iş yapış şeklinizle ilgili mücadeleyle karşılaşabilirsiniz. Size karşı olan kişilerin bu davranışlarına anlam veremeyebilirsiniz. Gruplardan yardım alabilirsiniz ve ön plana çıkabilirsiniz. Kendi çalışmalarınızı tek başınıza devam ettirmek yerine gruplarla beraber bir vizyon doğrultusunda hareket etmeniz yerinde olacaktır. Hafta ortasında size baskı yapan konular ve kişilerle anlaşma yoluna giderek konuların çözüm yolunun açıldığını görebilirsiniz. İş ortamınızdaki kişilerin fikirlerini dinlemeniz iyi olur. Gruplar içersinde görüşeceğiniz kişilerle uzun dönemli planlarınız olabilir. İş hayatınızda ikna etmeniz gereken kişiler olabilir ve bazı konularda bakış açınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma günü maddi konularda beklemediğiniz yerlerden destekler bulabilirsiniz. Hafta sonu faaliyetlerinizde karşılaşacağınız kişiler iş hayatınız ve maddi konularla ilgili size kapı açacak kişiler olabilir. Pazar günü arkadaşlarınızla kısa yollar yapabilirsiniz.

İKİZLER

Hafta başında ortaklaşa işler, başka kaynaklar ve kendi kaynaklarınızı ilgilendiren bir durum sizi bulunduğunuz gruplar içersinde gerilim yaşamanıza sebep olabilir. Projelerinizle ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilir ancak nedenini anlayamayabilirsiniz. Kendi istekleriniz konusunda karşı durduğunuz kişiler olabilir. Salı günü kendi başınıza kalmak veya çalışmak isteyebilirsiniz. Maddi konularınızla ilgili beklentileriniz azalabilir. Ancak iş hayatınız veya toplumsal hayatınızdaki yaratıcılığınız size çalışırken ilham verebilir. Hafta ortasında sizi zorlayan konularla ilgili, içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili ani bir değişim yaşayabilirsiniz. Esnek olmanız ve kendi başınıza kararlar vermekten ziyade iş hayatınızda görüştüğünüz kişilerin verilen bilgilerin yönlendirdiği şekilde düşünmeniz faydalı olacaktır. Yaptığınız işlerle ilgili görüşler alacaksınız. Projelerinizle ilgili görüşmeler yapacaksınız. Ortaklaşa işlerinizle ilgili sizi zorlayan güçler olabilir. Ancak perşembe günü canlanacak ve ortaya çıkacaksınız. Bazı konularda işlerinizle ilgili yanlış anlaşılan konularda tekrar soruşturmanızda fayda var. Zorluk çektiğiniz gruplarla ilgili konularda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Hafta sonu özel hayatınızda hareket halinde olabilirsiniz. Hobilerinizle ilgili faaliyetler olabilir. Pazar günü toplumsal hayatınızda size gelen çok güzel kısmetler olacaktır.

YENGEÇ

Haftabaşında iş ve toplumsal hayatınızı etkileyen ilişkiler ve sizin yaklaşımlarınız ani gelen değişimlere sebep olabilir. Knediniz ifade etmek istediğiniz konulardaki zorlanmanıza siz de anlam veremeyebilirsiniz. Ancak başkalarının ilgisi moralinizi düzeltebilir. Toplum içersinde kendinizi göstermek istemeniz yaklaşımlarınıı da etkileyecek. Arkadaşlarınız veya gruplarla olan ilişkileriniz gündemde olacak. Hafta ortasında iş hayatınız veya toplumsal hayatınızda çok farklı durumlar meydana gelebilir. Bir anda göz önünde olmak durumunda kalabilirsiniz. Toplum içinde bir anda tanınma durumunuz olabilir. İlişkiler sizi gerse de arkadaşlarınızla beraber olmanız sizi rahatlatacaktır. Ya da boşuna gerilmeyin bu kişilerden geleceğe dönük fırsatlar gelebilir. Ancak önce sizi test edecekler. Yaratıcı bazı işlerle kendinizi ifade ederek geliştirme olanağı bulabilirsiniz. Gruplar içersinde bağlı olduğunuz kişiler sizi zorlayabilir, ön planda olmanız bazı güçlü kişilerce engellenmeye çalışılabilir. Perşembe günü kendinizi inzivaya çekmek isteyebilirsiniz. Ya da çalışmalarınızı yalnız yapmayı tercih edeceğiniz durumlar olabilir. Haftasonu evinizde ortaklaşa işler veya başkalarından aldığınız işler sizi meşgul edebilir. Pazar gününüz daha canlı geçebilir ve başkalarıyla görüşmeler olabilir. Kendinizi iyi hissedeceksiniz.

ASLAN

Haftabaşı yolculuk planlarınızla ilgili, yabancılarla ilgili konular, yayın, bağlantı kurduğunuz kişiler gibi konularda sizi zorlayan şartlar olacaktır. Zorlanacağınız konular hakkında işyerinde sizi zorlayan güçler olabilir. Görüşmeleriniz, işleriniz, yazılarınız yani iletişimde olduğunuz konularda size engel olan kişiler olabilir. İlişkilerinizde daha ılımlı olacaksınız. Salı iş hayatınız hareketleniyor. Planlarınızı değiştirmek durumda kalabilirsiniz ancak ortaklaşa işlerinizle ilgili kişilerden yardım alacaksınız. Hafta ortasında ani bir durum seyahate çıkmanızı gerektirebilir. Ya da herkesin önünde kendinizi ifade etmeniz gerekebilir. Başkalarının istekleriyle ilgili işinizde olumlu gelişmeler olabilir ancak konuyu tamamlama konusunda gecikmeler yaşamanız mümkün. Perşembe günü evinizle ilgili ailenizle ilgili sorumluluklarınızı başkalarıyla paylaşmanız mümkün. İş yükünüz artabilir. İş hayatınızın hareketli olması sebebiyle ilişkide olduğunuz kişiyi ihmal etme edebilirsiniz. Haftasonuna doğru gruplarla olabilir ve çok farklı bilgiler edinebilirsiniz. Haftasonu arkadaşlarınızla faaliyetlere katılabilirsiniz ve kısa yolculuklarda yeni ilişkiler kurabilir hatta aşkı bulabilirsiniz. Pazar günü yatırımlarınızla ilgili çalışmalar ve araştırmalar olabilir.

BAŞAK

Haftabaşında ortaklaşa işleriniz, başkalarıyla ortaklaşa planlarınızla ilgili ani gelişmeler olabilir. Bu yeni durum özel hayatınıza da baskı yapabilir ve gelecek planlarınızı etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilgili kısıtlandığınız konularda anlayamadığınız durumlar olabilir. Ortaklaşa konularda kendinizi göstermeniz zorlayıcı olabilir. Uzun yolculuk planları yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye çok önemli ve güzel sözler söyleyebilirsiniz. Hafta ortasında ortaklıklar veya ortaklaşa işler, eşinizle ilgili kaynaklar veya yatırımlarınız olabilir, bu konularda ani bir değişim olabilir siz ön plana çıkabilirsiniz. Kendinizi üzerinizdeki yüklerden kurtulma isteği içersinde bulabilirsiniz. Maddi konularla ilgili harekete geçmeden önce birlikte olduğunuz kişiyi dinlemeniz yerinde olabilir. Yakın çevrenizle ilgili yaşadığınız zorlukları eşiniz, ortağınızla konuşarak çözebileceksiniz. Ortaklıklarda ön plana çıkmanız, açığa çıkan değişimler özel hayatınızda sizi zorlayabilir. Perşembe günü toplumsal hayatınız, iş hayatınız hareketleniyor. Özel hayatınızla ilgili konuları erteleyebilirsiniz ve ortaklaşa işlerle ilgili konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Haftasonu maddi konularda görüşmeler sizi rahatlatabilir. Toplum içersine girebilir, kalabalıklar içinde bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle gruplar içersine girebilir hatta yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

TERAZİ

Haftabaşında işiniz ve eviniz arasındaki koşuşturmalarınız ilişkilerinizle ilgili sizi zorlayacak durumları meydana getirebilir. Karşınızdaki kişinin ihtiyaçları sizi yorabilir. Karşınızdaki kişinin her istediğiniz yapmaya çalışmanız sizin iş hayatınıza ayıracağınız vakitten çalabilir. Bağlı olduğunuz şirket veya ortaklıklarla ilgili konularda yaratıcı sonuçlar çıkarabilirsiniz. Hafta ortasında ilişkiler konusunda ani bir değişim sözkonusu olabilir. Bu kopma da olabilir. Sizi çok şaşırtabilir. Esnek olmanızda ve harekete geçmeden önce iş ortamınız, yaptığınız işlerle ilgili fikirlere, düşüncelere önem vermeniz faydalı olacaktır. Perşembe günü çalıştığınız ortamda maddi konular gündeme gelebilir ve çözümler bulabilirsiniz. Evinizdeki birisi size güç uygulamaya çalışabilir. Uzak yolculuklarla ilgili yeni planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Cuma günü eşinizle ortağınızla beraber bir planınız olabilir. Sizden araştırmanızı isteyeceği konular olabilir. Haftasonu özel hayatınız, zevkleriniz veya varsa çocuklarınız ilgili koşuşturma yaşayabilirsiniz. Pazar günü ise toplum içersinde veya tanıdığınız kişilerle beraber faaliyetleriniz olabilir.

AKREP

Haftabaşında iş ortamınızda ani bir değişim bekleyebilirsiniz. İşleriniz, görüşmeleriniz, bağlantılarınız sizi zorlayabilir. Kendi istediğiniz şekilde hareket etmenize engel durumlar olabilir. İlişkileriniz gündeme gelemye başlayabilir ve siz planlarınızla ilgili değişimleriniz çalışma şeklinizi de değiştirebilir. İlişkilerinizde hoşunuza gidecek bir teklif alabilirsiniz. Çarşamba günü ise iş ortamınız, iş yapış şeklinizle ve ofisle ilgili bir değişim sizi şaşırtabilir veya ani bir şeyler ortaya çıkabilir. Kendinizle ilgili ne yapmak istediğinizi düşünmeniz gerekebilir. Hemen karar vermeden önce sevdiğiniz kişiyle de konuşabilirsiniz. Yine özel hayatınızda görüştüğünüz kişilerle görüşmeleriniz sizin uzun dönemde aldığınız kararlarınızı etkileyebilir. Bazı yazışmalarınız görüşmeleriniz sizi zorlayabilir. İşleriniz istediğiniz hızda gerçekleşmeyebilir. Cuma günü başkalarından teklifler size cazip gelebilir. Başka kaynaklarla ilgili işler alabilirsiniz. Haftasonunu evinizde geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Pazar gününüz ise daha keyifli geçecektir.

YAY

Haftabaşında maddi konular ve yatırımlarınızla ilgili zor durumlar özel hayatınızda ani bir değişimi ortaya çıkarabilir. Varsa çocuklarınızla ilgili bir değişim yaşıyabilirsiniz. Gruplar içersinde sizi zorlayacak kişiler çıkabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden size bir iltifat gelebilir. İş ortamınızda, gündelik hayatınızda hareketlenme başlıyor. Özel hayatınızda ise paylaşmak istedikleriniz konusunda isteksiz olabilirsiniz. Evinize bir takım yapacağınız işler sizi yoğun tutabilir. Hafta ortasında yatırımlarınızla ilgili bir fırsat yakalayabilirsiniz. Özel hayatınızda, varsa çocuklarınızla ilgili veya özel zevkleriniz konularında bir ani kendinizi ortaya koyma, farkına varma, bırakmayla sonuçlanan durumlar olabilir. Ani değişim sizi şaşırtabilir. Belki de hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Gruplarla ilgili veya geleceğe dönük harekete geömeden önce ailenizin fikirlerini de dinlemenizde fayda var. Hastane vb konularda kararlar vermeniz gereken ancak çözüm olarak önünüze gelecek olan hastane vb konular aileniz içersinde gündem oluşturabilir. Perşembe ilişkileriniz hareketleniyor. Eşinizle veya ortağınızla kendi durumunuzla ilgili gelen ani değiim hakkında konuşabilirsiniz. Onun da modu sizi sevindirebilir. Haftasonu kısa yolculuklar olabilir. Pazar günü ise evinizde ailenizle beraber geçireceğiniz ve de onlarla paylaşacaklarınız sizi memnun edecektir.

OĞLAK

Haftabaşında ailenizle ilgili bir değişim olabilir. Sizi zorlayan konular ve ilişkilerinzde karşınızdakilerin beklentileri sizi zorlayabilir. Evinizdeki konuları zorlayan kişiler iş hayatınızda birlikte olduğunuz kişiler. İş hayatınızdaki faaliyetleriniz size bazı kısmetleri beraberinde getirebilir. Biraz kendinize vakit ayırmak isterken evdekiler ve de beklentileri size engel olabilir. Hoşlandığınız birisiyle görüşebilirsiniz. Hafta ortasında aniden taşınabilir, evinizi değiştirebilir, seyahate çıkma durumunda kalabilirsiniz. Eviniz veya ailenizle ilgili değişimler ortaya çıkacak. Bazı konularda kendinizle ilgili fikirler almanız, görüşmeler yapmanız sizin için faydalı olacaktır. Arkadaşlarınız veya gruplarla beraber organşzasyonlar yapabilirsiniz ve sorumluluklarınızla ilgili fikirlerinizi uzun dönemli olarak belirleyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz iyi olur. Perşembe ilerleyen saatlerde gününüz, iş ortamınız hareketlenebilir. Evinizle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Aileniz için koşturmanız gerekebilir. Haftasonu ise ortağınız, birlikte olduğunuz kişi ile toplum içersinde faaliyetler olabilir. Yakın çevrenizdeki faaliyetlerde hoşunuza gidecek kişilerle tanışacaksınız.

KOVA

Haftabaşında yenibir konu yenibir eğitim ya da yenibir iş durumu hayatınıza girebilir. Eskiden yaptıınız bir iş bitebilir. Müşterileriniz ve kendi içsel değişimleriniz sizi zorlayabilir. Yakın çevreniz de değişebilir. Varsa kardeşlerden gelen şaşırtıcı durumlar sizi zorlayabilir. Herkesle aynı fikirde olmayı istememeniz karşı fikirleri öğrenmeniz de sizi zorlayabilir. Ancak siz ılımlı yaklaşımınız ve ilişkilerinizi geliştirmeyi istemenizle aşabilirsiniz. Müşterileniz sizden alacağı bilgilerle tepki verebilirler. Bu konuyu değer verdiğiniz kişilerle görüşmenizde fayda var. Maddi konularda dinlediğiniz kişiler kendi gelir kaynaklarınızı oluşturmanızda fikirler verebilirler. Yapmayı istediğiniz ticaret veya başka para kaynaklarıyla ilgili ailenizden de destek alırsanız şartlar kolaylaşacaktır. Özel hayatınızdaki kişiler size ani haberler getirecekler. Beklenmedik kişilerle görüşmeye başlayabilirsiniz. Yeni bir konuya adım atarak kendinizi yeniden ifade etmenin yollarını bulacaksınız.Haftasonu yabancılarla tanışabilir birlikte olabilirsiniz. Pazar günü de harcamalarınız zevk için olabilir.

BALIK

Haftabaşında maddi konular kendinize oluşturduğunuz yeni yolların yarattığı sonuçlarla beraber sizi şaşırtacak değişimlerle gündeme gelebilir. Yatırımlarınız, borçlarınız, başka kaynaklarla ilgili şartlar, kişiler sizi zora sokabilirler. Ancak gizli bir destekçiniz olacak. Kendi yeteneklerinizle para kazanmanıza engel bazı şartlar olabilir. Bu şartları yapacağınız görüşmelerle çözebilirsiniz. Hafta ortasında maddi konularla ilgili bir bitiş veya yenilik ortaya çıkabilir ve görüştüğünüz kişiler, yakın çevreniz sizin oluşturmaya çalıştığınız ortamınızla ilgili sizi rahatlatabilir. Ancak gruplarla ilgili işlerde zorlanacaksınız. Verdiğiniz borçlar varsa arkadaşlarınıza onunla ilgili de bir zorlanma olabilir. Haftasonuna doğru ailenizle maddi konuları paylaşabilirsiniz. Haftasonunda başkalarıyla ortak faaliyetleriniz olabilir ancak aileniz de buna dahil olacaktır. Pazar gününüz sosyalleşebileceğiniz ortamlarda, dışarıda geçebilir.

gamze avcu